Gravidute si mamici de Cluj - 67

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Paula, daca apelezi 112 vin cei de la Ambulanta de pe Horea, ei te duc la urgenta pe Motilor asa ca nu prea ai ce comenta...decat daca nu doresti sa te duce niciunde, dar data fiind situatia am vrut sa ma asigur ca e in regula cu riscul de a am complica sa merg cu ei...in fine. bine ca e bine acum...oricum la ce viteza de reactie au, poti chema un taxi ca ala vine in 2-3 minute...:(

Geany, aerul nu e uscat la noi, in mod normal nu are nasuc infundat, dar acum s-a cam chinuit saracuta:(

vai fetelor, m-am luat cu toate alea si am uitat sa salut frumusetile papusa gimnasta Tiadris, ochisorii Anei si scumpica de Irinuca.[pusi un pupic lui Joshua...Flory, noi va tot pandim in parc, dar nicium nu va prindem, asa ca inca tatonam;)

Lore vreau si eu parola, pls si ceva numele si eventual nr doctoritei pediatre de care am vb.

Anca, despre ce tort e vorba? si eu m-am cam dat la portia de tort a vecinilor;)+ am papat 2 felii extra de tiramisu la botez;))

Ce fac rasfatatele la Deva? Mai suporta tati lipsa fetelor? cum merge cu milumilul?

un si o pt voi toate pt sprijin si sustinere;)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex dar cred ca si un robot de bucatarie stie sa faca pireuri. numa ca cel cu putza e f usor de spalat, e mai mic si poti face in vas mic, cantitate pt bb.

sint cu P in brate, isi schimba progamul la un somn pe zi, deci am baiat mare si timp putin

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor am trimis la cateva pe am si pe messenger.la cele la care aveam adresele.
Pe parcurs o sa mai trimit, dar acum nu stiu ce are calculatoul asta al meu.parca a luat-o razna.

Voi ce ati facut de papa?Eu am facut pui pe sticla.l-am condimentat,inafara de piept.Si din piept o sa ii dau si lui Dav.fara pielitza.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Co
Dr Campean Dana. Nr tel 0744 772 674
Consultatie la cabinet :20 RON
Consultatie acasa:40 RON (numai cu programare)

Are cabinet pe Mehedinti.Nu stiu acum numarul.Dar e la intrarea de pe Campului , la 2-300 m pe partea stanga la parterul unui bloc.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO draga am trecut pe langa parc azi dar daca nu va vad nu stau de una singura pe acolo :) nu era nici Andreea ,nici tu ,nimeni cunoscut :(
pupicuri puisorului nostru mic si drag
ANCA bine ca ati gasit unde sa faceti tortuletu pt puiutz
LORE azi am apucat sa fac niste snitele si piure

fetelor ce parere aveti daca as face mai mult piure de legume ,sa ajunga de 2 3 ori si l pun in congelator ,e ok ???????

IOANA draga blenderul meu nu face piure de fructe ,,,mai incerc si in seara asta sa vad care i treaba
taie fructele f marunt ,dar nu le pot da asa mamarutzei ...nu inca

ia mai ziceti ma fetelor cum faceti piureul de fructe ??

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ioana-si incet incet no sa te mai lase nici la calculator hihihihi sa vezi al meu cum bate tastatura cu degetutzele hihihi

ALEX-pai eu il fac tot cu blenderul sau cu ala cu care zice IOANA CU putza hihihihi,pui mai multe fructe dar eu nu am mestecat mai multe de 2 feluri,si banana eu i-o pisam cu furculita cu furculita. DAR in general fac cu ala care se tine in mana,care are si vas.no nu stiu daca ai inteles am sa fac o poza si-o pun cai mai usor
acusica ma duc sa fac poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Am citit ca poti sa faci portioare mici pe care sa le pui la congelator, pe urma le scoti si o dezgheti pe baia de apa.Se pot pastra astfel si 2 luni la congelator (oricum nu este cazul sa le tii asa mult - eu am sa fac 3-4 portioare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Lore, merci de parola. m-am si logat.

Bex, am luat "Maria Teresa cu fructe de padure". E preferatul meu. Cred ca e ultima placere pe care mi-o fac inainte de cura de slabire care va debuta, in principiu, pe 15 aprilie.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dr Campean e pediatru sau neonatolog? e buna? adica voi aveti incredere in ea? ca eu sint la faza in care string nr de tel si adrese de dr, in caz de ceva sa fiu pregatita.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alex-am pus foto si dedesupt la foto am scris ce fac cu fiecare.

Mergi la inceput