Gravidute si mamici de Cluj - 67

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor cum am mai spus am facut o adresa comuna pe yahoo.
id:mamicidecluj
porola o trimit pe PM.
Acolo am pus intr-un folder despre diversificare.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Offf,Co prin ce ai trecut!!!Ce nesimtiti!!!Dupa 40 minute???Le faceam un sandal....Si la Pedi 1...ce incompetenti...Bine ca acum e bine,saracuta.Pupici la Carinuta!!!Sa se faca bine!!

Paula ati venit???cum a fost???Ce face fratelo???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bex, suntem alaturi de tine si speram sa ii treaca la carinuta cat mai repede.
Carvol, eu nu am mai gasit in farmacii ca s-a scos. Era o problema cu prospectul.
Lore, ce tre facut pentru banii de trusou?

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nu are nimeni numar de telefon de la dr. Vladutiu?

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

CO - Imi pare rau pentru scumpica de Carina.Sanatate multa ii dorim si tie multa putere!Veti trece cu bine si peste viroza asta "pacatoasa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor merci

Cari e intr-adevar din ce in ce mai bine...adica redevine la vechile obiceiuri, joaca cu papusile si paturica, chiuiturile, fatzucile haioase. sunt happy. a tusit tot mai putin:)

ramo, scandal au facut tot ei...ca i-am chemat pt un copil aprope sanatos etc...nu a inteles dr-ita aia de de 2 lei ca eram atat de speriata, ca am crezut ca nu respira...m-a intrebat daca singura ingrijesc bblusul si alte tampenii...asa ca ...oricum sotul meu a ajuns de la serviciu in 10 minute si ei in 40...plecasem deja inspre pedi 2, dar intre timp m-au sunat de ala ambulanta ca sunt pe drum si ne-am intors sa nu comenteze ca a fost alarma falsa...intr-adevar cari tusea mai putin, dar i-am spus ca mai bien sa ii para rau ca i-am chemt decat ca nu...dar nu m-a bagat nimeni in seama, tipa se grabea sa aprinda o tigara, era turata draga...

in fine...in circumstante de genul mai bine mergi pe picoarele tale ca daca stai dupe ei...doamne fereste!

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Am sosit de la plimbarea din park,unde ficiorul meu pur si simplu s-a tavalit ca si vrabiutzele in nisip,a avut nisip si la cocosel hihihi
acum doarme.

IOANA-normal ca ne intalnim sa se cunoasca ficiorii ,ca sa umble de pe acum la udat hihihi,

ALEX-gata cu sarbatorile acum o sa stau mai mult la taclale.
numai ca aici asa-s de figura spanioli ca is intr-o sarbatoare tot timpul

CO-DRAGA de tine,in primul rand ma bucur ca printesa noastra e bine,
eu nici nu stiu cum as fi reactionat daca veneau asa de tarziu.
Ai incercat sa-i pui sub saltea o paturica impaturata sa-i ridici un pic salteaua?Mie asa mi-a zis docorita de aici sa-i fac cand a fost racit,si a avut multi muculeti,
A si i-am cumparat de la chico,umidificator cu ionizare super bun,asa de bine respira,e cu vapori reci,si nu face zgomot.
BIne ca aici e si foarte sec aerul,cand ploua ma duc pe balcon sa ma ude,asa mi de dor de ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Co, bine ca sunteti bine acum!

Alexia e atat de maraita si eu sunt numai dupa ea, sunt franta de oboseala..

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ooo..Co..saracuta fetita..deci pedi 1 e aceea de pe motilor, nu? sa stiu sa nu ajung pe acolo..:(:(:( dc chemi ambulanta de la clinica asta vin?
de pe unde s/o fi pricopsit cu viroza asta tembela...bietu copilas...

si eu am stat azi vreo 2 ore la spital pana am rez. toate trebile..sper sa nu fi luat ceva de pe acolo..cd am ajuns acasa toate hainele la spalat..spalat copilu pe maini..

da, Ramo, am terminat...am scris la odisee..mi/e lene si/s prea obosita sa mai scriu si aici..

nu stiu, am o oboseala in mine de nu mai pot..nu/s ce/i cu mine...6 ore pe noapte se pare ca nu prea imi ajung..plus una bucata copil marait..Dne multam ca mananca..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Lore, ce bine te-ai gindit! vreau si eu parola pe pm.

fetele, multumesc de raspunsuri cu tortul...pina la urma a comndat sotul de la Mozart. dragul de el, s-a gindit sa ia prajitura mea preferata! asa ca simbata, yamiiii!!!! cred ca o sa maninc si portia vecinilor de masa

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput