Gravidute si mamici de Cluj - 67

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Co,multa sanatate micutei Carina, imi pare rau ca aveti astfel de probleme.Si mie mi-e groaza de urgente si la cate faze am vazut in ultima perioada cu doctorii,nu stiu la ce sa ma mai astept.

De exemplu, vineri, cand am fost cu Alexia la dr, astepta o mamica cu o fetita de 1 luna. Era inaintea mea.Fetita era plina de bubite pe fata si gat, ea se gandea ca a facut alergie de la ceva. In timp ce astepta sa intre la dr noastra a trecut pe acolo o alta doctorita si a intrebat-o ce are copilul.Mamica i-a zis, doctorita s-a uitat si i-a zis ca sigur e de la caldura, a transpirat si i-au aparut bubite.Dar mamica ii exlica ca e imposibil, in casa sta intr-un body si o pereche de pantalonasi.Iar doctorita insista:"Stai linistita, iti faci giji degeaba, te agiti in zadar, e de la caldura"..Si cand a iesit de la dr noastra, diagnosticul a fost alergie severa(nu stiu exact motivul)Asadar, cum sa ai incredere in toti medicii???

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Vai, Co, prin ce a trebuit sa treci! Sanatate multa Carinutei! Cu Pedi 1 ai dreptate, eu numai prapastii am auzit despre acea clinica. Sper sa nu ajung niciodata acolo. Mai bine chem un taxi si ma duc eu la urgenta la pedi 2 sau 3, decit salvarea care sa ma duca in spitalul ala de cosmar.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor noi acum am ajuns acasa.Am fost si am scos cei 1 mil jumate.A fost o singura persoana in fata mea.

CO draga, scumpa pitica....saracutza. Sa speram ca trece repede.Pune Karvol pe calorifer, este foarte eficient sa nu i se usuce nasucul.

Am mai spus si repet

AM CARTI CU MENIU SI DIVERSIFICARE IN FORMAT ELECTRONIC. CIne le vrea ma gaseste pe messenger.

Oana sunt si idei de meniu pe varste.Nu sunt chiar fixe cu varsta dar sunt niste idei.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE
IOANA draga faina comparatia :)) cu blenderul ...poate nu l folosesc pe cel care trebuie ,o sa incerc si cu celalalt si felicitari pt stelutze
GABI ai dreptate cu pernele ,mi frica so mai las nesupravegheata ,distractie placuta azi
si eu stiam ca laptele e baza pana la 1 anisor
ADRIANA bravo pt taticutz ca te ajuta
ELENA nici nu vreau sa ma gandesc la momentul in care o sa fiu nevoita so intarc pe Tiadris ,e asa de minunat ca pot sa alaptez .oricum bravo tie mamicutzo

cam cat suculetz ar trebui sa bea bebele ?Tiadris nu bea mai mult de 100ml

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Patrick o pupa pe Cari pe gitutu' rosu, in solidar cu ea, ii cirge si lui nasucul si tuseste din cind in cind.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, surioara mea...Am presimtit eu ca ceva nu e ok...Nu te-am vazut nici online si m-am gandit numai la prostii...Si cum nici semnal nu am aici...In fine, bine ca ce e mai rau a trecut! Dar tare rau imi pare ca ati trecut prin asta! Si mai ales iubitica mea! O pup tare-tare si pe ea si pe maica necajita!

SANATATE MULTA!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele :)
Inseamna ca a fost mic mesajul meu :) Multumim de aprecieri :)
Eu mai alaptez inca exclusiv, ca intrebai Oana, si vreau sa continui pina la 6 luni, am zis ca sarbatorim ziua de nastere cu cereale ! :))
Noi tortul l-am comandat de la Pralina, cu poza lui Joshua, eu as fi vrut sa aiba o forma mai speciala insa ei au zis ca nu mai fac asa ceva ca e prea complicat si nu merita. Tortul nostru a fost deliciul fructelor si a fost tare bun la gust :) NU ni l-au dus la restaurant, cica la 2,5 kg si fara suport nu il duc. Asta a fost aiurea ca inainte cu o ora de botez numai chef de mers dupa tort nu am avut.
Ramo, eu mi-am scos banii de trusou acum citeva saptamini si nu era nimeni acolo, a fost super lejer.
Co draga, imi pare tare rau de pitica ta si de experienta urita :(
Vorba aia, numa la spital sa nu ajungi .. :(

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Alex,acum am vb cumnatul meu la tel.m-a cam bagat in priza .El (+ceva prieteni de-ai lui) saptamana asta merge sa isi plateasca integral sejurul in aceeasi perioada in care mergem si noi.

Trebuie sa facem o adunare cu cei care mergem in Albena.sa ne hotaram la o zi dupa 1 aprilie. prietenii aia ai nostrii din Bucuresti se muta la CLuj inapoi, dar numai dupa 1.
Eu zic ca ar trebui luna viitoare sa platim un 30% sa nu ne trezim fara camere.Asta mi-ar mai lipsi, dupa ce l-am innebunit si pe cumnatelu (el vroia sa mearga in Sunny Beach)

Propun sa fie prima sambata intalnirea dupa data de 1 aprilie.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GEANY multum mult ,sa mi fie invatatura de minte
gata sarbatorile ?inseamna ca stai mai mult cu noi
si multe si de la Tiadri pt printisor :)
CO dragele de voi ,pai cum sa asteptati 40de min sa vina ambulantza ??astia nu s sanatosi ????? tampitii naibii
multa sanatate ingerashului si bine ca i mai ok acuma ,Doamne ajuta draga de ea
RAMO blender din ala am si eu ,nu stiu de ce nu face piureuri ?sau nu stiu eu sa l folosesc ?
Azi ne am facut pasapoartele ,erau expirate si am trecut o pe mamarutza pe ambele pasapoarte ,i a facut si ei poza :)
LORE nu uita ca si voi trebuie sa l treceti pe puiutz
si bravo pt iaurt :)

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Alex,acum am vb cumnatul meu la tel.m-a cam bagat in priza .El (+ceva prieteni de-ai lui) saptamana asta merge sa isi plateasca integral sejurul in aceeasi perioada in care mergem si noi.

Trebuie sa facem o adunare cu cei care mergem in Albena.sa ne hotaram la o zi dupa 1 aprilie. prietenii aia ai nostrii din Bucuresti se muta la CLuj inapoi, dar numai dupa 1.
Eu zic ca ar trebui luna viitoare sa platim un 30% sa nu ne trezim fara camere.Asta mi-ar mai lipsi, dupa ce l-am innebunit si pe cumnatelu (el vroia sa mearga in Sunny Beach)

Propun sa fie prima sambata intalnirea dupa data de 1 aprilie.

David

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput