Gravidute si mamici de Cluj - 67

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!Si noi pe metereze, de-abia ma mai lasa sa scriu la calculator.

Soanso, de obicei infectiile urinare se manifesta prin dureri in momentul urinraii dar cred ca pot fi si asimptomatice. Cred ca o sa merg si eu sa-mi refac analizele, ultima data au iesit bune dar vreau sa fiu sigura.

Gabi, buna idee cu ciocolata de casa.Am o cutie de Milumil care sta de jumatate de an in bucatarie.Doar ca eu ma gandeam sa nu aiba un gust ciudat de la Milumil, sa-mi spui cum a iesit!

Ioana, si la noi e hiperactivitate, doarme o singura data pe zi, aseara am cazut amandoua, frante, pe la ora 21, s-a speriat tati.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
CE zi frumoasa :)
IOANA draga mi a dat aseara Lore telefonul pt cei ce se ocupa de spalatul covoarelor ,am sunat in dimin asta dar a intrat mesageria asa ca le am lasat mesaj-0752225757
si pupicuri puiutzului pt lovitura aia micutza
IKO si Tiadris saliveaza de numa si inca nu i a aparut nici un dintisor :)
GABI ma gandeam ca i ok sa i dau de doua ori acelashi fel de mancare si sa pun o cutiutza la congelator
zici ca supica io dai si a doua zi ?si e ok nu ?sa stii ca si eu o sa fac la fel ...dupa 6 luni ,mai avem inca un picutz :)
ce bine ca bea lapticul de la nan ,bravo ei
n am inteles ,ai facut ciocolata milumilu? au praf si tu doar trebuie sa l prepari ?
PUISOR si eu ii fac in fiecare seara masaj la pricindutza dar uleiul pt corp il folosesc doar de 2 ori pe saptam
ANA bafta la vaccin si sa no doara pe mititica
IOANA (mamica lui Sara )ce fetitza mare ai ,si tata e nascut tot pe 1 aprilie :))
iar legat de analize eu zic sa ti suni medicu de familie sa vezi ce ti recomanda ,oricum nu strica sa le faci
CO cum e piticutza ?
GEANY trezirea si hai la cafelutza
ANDREEA poate ne intalnim azi in parculetz
NICO draga mamarutza papa f bine ...de fapt nu i am dat decat suculetz si piure de legume ...dupa 6 luni o sa incep sa introduc mai multe alimente :)
iar cu lapticu papaciosu ala mic cred ca o sa vrea sa pape mult si bine de acu in colo :))

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de la noi.

Anca e posibil sa nu fie infectie urinara.Ca sa fii sigura mai fa inca o analiza.Stiu ca atunci cand a trebuit sa fac la Dav m-au terminat.Stalat bine....tra la la sui numai dupa sa faca primul pipi, de parca puteam sa ii comand unui copil de catevba luni.Unde ai recoltat urina?acasa sau acolo la laborator.Ca si asta e important.Oricum ar fi bine sa refaci examenyl inainte sa incepi tratamentulSa nu te trezesti ca iei medicamente aiurea.

Nico bine ai revenit acasa.CUm se comporta piticul la asha drum lung?

Ioana (mami de Sara) vezi ca ai reusit sa scrii?Acum treci la citit repede.Eu nu vad o problema sa alaptezi inca.

Azi ar trebui sa merg sa ii cumpar vaccinul ramas restant si sa il fac.poate mai tarziu.....

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!

Bea mai nou nu mai vrea sa doarma dimineata...s-a trezit la 7,a papat si nu a mai dormit pana la 9...mie mi-a sarit tot somnul...
Fetele care le dati suzeta...cand ii puneti in patut,nu si-o scot???Ca a mea pana adoarme tre sa i-o bag in gura de vreo 10 ori...si ce se mai distreaza ea ca a scos-o...De obicei i-l dau in mana pe Rozi(ursuletu din filmulete si poze,asa il cheama) si mai nou ii dau in cealalta mana alta suzeta...si o gasesc cu amandoua in maini...si vrea sa si le bage pe amandoua...dar nu prea reuseste... sau se chinuie saraca sa si-o bage,dar invers...ca o tine de partea pe care o baga in gura...
Vai,mai bine nu i-o dadeam...dar saracii,asa de mult le place si ii linisteste...
Aseara mi s-a parut ca Bea e putin ragusita...sper sa nu se raceasca...ca Radu e racit...sa ma vedeti aseara cum stateam cu lanternuta intr-o mana si cu o lingurita in alta sa ma uit in gatul ei...si tot cascam langa ea,sa o fac sa caste si ea,sa deschida gura...nu prea am reusit...acum e mai bine...nu am mai auzit-o ca ar fi ragusita.Vreau sa ma duc la o doctorita Nitu,e cu deastea homeopate...nu vreau sa bag in ea antibiotice si tot felu de prostii,numai daca va fi neaparat nevoie...Vreau sa ma duc la ea,sa-mi zica ce sa-i dau,cand va fi racita,sa le am in casa pregatite.

Co ce face papusica cu bretonel???Ce nesimtiti...doamne fereste...bine ca stiu,daca va fi ceva,o sa mergem cu masina,sau daca is singura ma duc repede cu taxi...

Gabi ce rasfatate sunteti voi acolo.Ca la mama nu-i nicaieri,asa-i???Bine ca a inceput sa pape laptic din nou.Ce bunatati mai papa Sara astazi???

Paula am citit la scutece ce ai scris.Ce bine ca i-a gasit vena repede!!!Imi faceam probleme,ca medicu de fam mi-a zis ca nu-i facem analize la Bea,ca nu-i cazul,si o s-o chinuim tare,ca venele lor sunt cat un fir de par.

Alex am auzit ca se poate pastra paparea la congelator.Stiu ca vetisoara mea facea asta.Eu cred ca o sa-i fac proaspata,ca nici n-am loc in congelator.

Lore sunt super carticelele alea de pe mail.Ma gandesc sa-mi trag la imprimanta.Mai ales retetele.
Azi vine mami sa stae cu Bea,ma duc sa-mi scot banutii,si sa-i cheltui,ca doar sunt banii de trusou,nu???

Iko se mai rostogoleste Szende???A mea inca nu se rostogoleste,numai ajutata.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

neata:!

fetelor inca o data

Draga mea surioara...asa deci, te indopi cu bunatatisi te mai si lauzi:(( uite am si eu o cutie de ceva vitalact sau ceva de genul si o sa compun o ciocolata de casa cu biscuiti si banane, ce zici? milulmilu nu il folosesc ca e cam scumput sa fac cioco din el:))la noi e papica de bblusi;))pupici rasfatatei mici si celei mari bineinteles

Alexutzo, am uitat s aiti raspund ieri...ma gandesc sa nu ies cu ea pana cand nu dispare de tot tusea asta. sa nu imprastie domne fereste vreun virus..:(

Flory, noi iesim inm jur de 12 uneori, uneori dupa 2...depinde daca adorme dupa masa de pe al 12 nu o trezesc...sigur o sa ne intalnim:) acum va fi caldut din ce in ce mai mult..

Am avut o nopate obisnuita, aseara a mancat destul de ok, a adormit pe la 9 pana dimineta la 7 si uin pic, nu am trezit-o ca nu vreau sa ii stric obiceiul de a dormi noaptea. Nu a tusit toata noaptea, dar acum de dimineta dupa aerosoli iasi a inceput un episod scurt de tuse, dar a durat mai putin decat ieri, deci mergem inspre bine, mai ales ca deja iarasi a intrat in programul de ras, chiuit, gangurit si smotocit papusile, deci e ok:)

asa deci...o zi minunata!!!!!

Cristinutza un pupic special pe burtica

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, Gabi se referea la ciocolata de casa la care se foloseste lapte praf.Si in loc de lapte praf obisnuit, foloseste Milumil ca i-a ramas pt ca Sara nu il mai papa, intelegi?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Lore, piticul doarme bustean in masina, ieri au trecut aproape 4 ore ca vreo ora jumate m-am mai plimbat prin Cluj dupa ce am ajuns si nu s-a trezit decat atunci cand l-am scos afara

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Si eu prezenta la .Tocmai a adormit scumpica mea mica, ca de la 7 e o "energie totala" .
ALEX - Noi iesim in jurul orei 13.Sper sa ne intalnim ca nu v-am vazut.....
GABI - Si eu am facut ciocolata de casa saptamana trecuta, am adaugat si nuci prajite.Mi-am adus aminte, cand eram mica, mami facea o ciocolata super buna, fara cacao, in 2 culori (o culoare cu esenta de trandafiri roz si un cu esenta de portocale, in care punea si coaja de portocala data prin razatoare yamiiii....ce buna era!).
CO - Ma bucur tare ca dulcica de Carina este bine.
IOANA - Ne mai si distram ca altfel....am innebuni.
LORE - Multumim mult pentru retete, foarte interesante.M-am pus pe studiu si pe selectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Andreea (dariandra) de ce vb de bunatati?Cred ca o sa merg azi la cumparaturi, lapte praf pentru cioco.....hmmm

Fetelor am o perioada (de vreo 3-4 saptamani) in care seara, dupa ora 20 am o pofta de ceva dulce, de ciocolata....bag cate 3-4, cateodata si mai mult, de ciocolatele de alea mici.EU nu suportam ciocolata inainte de sarcina.acum sa fie dulce. Si daca nu este ciocoin casa fac urat.Oricum daca nu e ceva dulce seara nu pot dormi.Este cand ma ridic si pe la 11 dn pat numai sa iau cate o gura de ceva dulce

Nico tare cumintel barbatel ai....Las ca vezi tu ce te asteapta peste cateva luni

Co la piticutza de la Dav.

Alex sa stii ca de puiutul tau nu am uitat. inca de la Dav si pt ea.

Ramo ma bucur ca sunt utile rtetetele,dar vezi ca nu sunt chiar bine puse pe varsta,oricum selectezi tu cum crezi ca e mai bine.

Azi o sa imi fac timp sa mai trimit.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna dimineata-tare matinale a-ti fost azi,

alex-am sosit

ioana-are gene de spaniol hihihii,si cu tunsul eu il tund in bae cand ii fac baita in scaunul acela special de bae,si asa cuminte sta ,si cand il usuc cu uscatorul parca e la coafor asa.i place.
PUPIC LA PATRIK.sa n u planga.

anca-toata lumea cand avea parul mai lung zicea CE FETITA FRUMOASA SI CE GENE LUNGI!!!!!!!! Si eu deacolo e baiattttt, dar din cauza genelor ziceau ca e fetita.

cristina-am crezut ca gata DARIA ,vrea sa iasa,dar vad ca se mai gandeste,zice ce bine e aici,la caldurica.hihihi
Vreau sa te intreb,VLAD face pe olita?Ca nici cum nu reusesc sa-l fac sa faca pe olita.

Mergi la inceput