Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Clau si Naty multumesc mult pentru raspunsuri. Am sunat l primarie si mi-au raspuns ca nu stiu nici ei daca luceaza sau nu.
Offf cu summitul asta!
Oricum o s-o intreb si pe dr maine cand ma duc la control.

+37, Bianca Maria
AMR 9 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 25 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am o stare... de RAU! Azi-noapte nu am putut sa dorm aproape de loc - ma dureau toate, in orice pozitie stateam (doar in picioare imi era bine.... Acum imi vine sa vomit, m-am saturat de mersul la toaleta, ma dor oasele... si vreau si eu sa respir normal. Offf! Plus ca in cele 10 minute in care adormeam azi-noapte, visam ca nasc, imi studiam fiecare durere, si mi se parea ca e ca la ciclu, si ca "parca" ma doare si spatele - ma trezeam transpirata toata de frica...!

Vestea buna e ca de acum suntem considerate la termen, asa ca stau mai putin stresata... Dar tot am niste sentimente atat de contradictorii: cand nerabdare sa nasc, ca m-am saturat de starea asta, cand frica de nastere... nici eu nu mai stiu ce vreau!

V-am citit cu constiinciozitate (sau ma rog, atat cat am rezistat sa stau in fund).
Am vazut poze sexoase de Sovi, poze de bebei dulci si scumpicei, filmuletul de nunta al Alinei, ce sa mai, randunici vesele si stralucitoare!

tot stolul, si ma duc sa mai stau putin in pat (sau sa incerc sa vad daca prind o pozitie fara junghiuri si apasari dureroase ep diverse organe)

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 3

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hai ca eu uitasem sa-mi schimb semnatura....de marti trebuia sa fac asta.
Dupa ce am implinit 30 de saptamani....uit mai mereu....si inainte eram cu ochii pe calendar ceva de groaza.

Offff si ce arsuri am inceput sa am si ziua!!!!!!Dar nu-i nimic ca atunci cand am sa o vad pe iubirea mea......uit de toate relele!!

IRINA
+36
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Ma primiti si pe mine sa ciripescc pe crengutza voastra?
Stiu ca sunt foarte nmicutza insa ma simt mult mai aproape de voi decat de grupa mea" de gradinitza"...
Nu am sa stau prea des pe crengutza, insa poate o sa mai pun si eu cateva intrebari, mai ales ca majoritatea dintre voi deja veti fi nascut si atunci o sa am de la cine invatza.
Va pup pe toate, si imi place de voi ca sunteti un grup tare unit si simpatic.
Nu vreau sa ma treceti pe listutza sau ceva de genul asta, insa as vrea sansa sa pot sa discut cu voi.
Ce ziceti, primiti aplicatia mea?

Felicia 31+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 9 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fecian, in calitate de shefa-adjuncta, eu iti primesc aplicatia, bun venit, ciripeste cat ai chef, intreaba orice, plange-te si bucura-te de orice, chiar daca e o prostie, ca asa se poarta pe la noi.
Maria, botezul deja?? Bravo, Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun! Iar pe Tudor mai lasa-l si singurel in camera, ei simt f clar cand esti acolo, prezenta si daca stai tot timpul risti sa te speculeze la maximum
Fug ca tipa Iulia...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Na, ce-ti ziceam?? Tocmai o lasasem singura, a inceput sa tipe si cum am intrat si am intrebat "Ce e, mami?" a inceput sa zambeasca si a tacut...Teroristi astia mici!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aaa, uitasem - Pucca depinde de politica fiecarui spital in parte daca te lasa sa pleci acasa cu bebelul inainte de a avea certificatul de nastere de la primarie.

Se mai uita si la fata omului (adica daca ai 5 fuste si o droaie de plozi dupa tine, se presupune ca trebuie prevenit abandonul, si nu te lasa sa pleci...).

La primaria sectorului 1 stiu ca este mai aglomeratie si poate sa mai dureze pana iti elibereaza certificatul. In alte parti ti-l da chiar pe loc.

Iti dai seama ca nu te tine nici un spital 10 zile pana vine certificatul de nastere (ei nu au paturi nici pentru urgente, asa ca nu stau ei dupa tine). Tu zici, ei zic, se imprieteneste lumea (stii la ce ma refer)

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR 3

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Fecian, normal ca te primim pe crenguta, restul a spus Naty.

IRINA
+36
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Saru'mana fetelor

Nici nu stiti cat a crescut inimioara in mine(si bebe care vrea sa imi arate ca se poate intinde pana la coaste si mai departe chiar..)
Acum mergem afara ca e o zi superba si vrem sa profitam de asemenea zi (rar gasesti zile d-astea in Olandica).
V-am pupat si o sa va spunem cum a fost dupa.
Inca o data saru'mana

Felicia 31+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 9 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput