Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 10
natynic spune:
Fecian, eu una astept povesti despre Olandica, o tara care m-a fascinat intotdeauna dar, desi am calatorit mult, n-am ajuns inca sa o vad
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Fecian bine ai venit la noi! Eu te stiu si de la alte subiecte, nu mai tin minte precis de unde, dar stiu ca ne-am mai intersectat. 
Kya
37+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 3
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut, mamici.
Ce ma fac eu de maine, ca nu mai merg la munca... :). Maine de fapt am program de cumparaturi, sa mai micsoram si noi listuta... Marti, tot cumparaturi, sa vedem cat va dura... dupa ce se se termina lista sau banii, incepem cu smotru in casa, catinel-catinel... apoi retin barza pentru cateva pre si gata! Va anunt ca am nascut! Simplu, nu?
Am inceput si eu sa visem ca nasc etc. Si hm, desi am trecut prin asta si acum 5 ani, tot ma trezesc transpirata toata... Mai am o saptamana si merg si eu la control, la culturi de col... hm, mi-e frica de control, se poate numa cu 2 degete?? Ca nu mai stiu cum este...
Va doresc o duminica placuta in continuare si mult, mult soare (eu sunt singura, baietii mei sunt la inot, afara e frumos si eu... mai pregatesc de nani...), vom iesi si noi mai diseara.
Nicoleta
36+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 31 de zile
bubu05 spune:
Buna fetili! Vai, ce-ati mai ciripit!
Aseara am cazut lata la ora 10, ca niciodata! Am mancat la socrela o gramada, n-am luat Maalox ca n-am nevoie
. Azi dimineata am mers in Tineretului cu motorizata si cu finii nostri, apoi am pregatit un somon la gratar si acum iar mi-e somn 
Sovi, tare frumoasa esti si in poze si in realitate si iti sta bine asa, cu kg in plus.
Underqueen, felicitari pt. botez! Ce repede, bravo! Au trecut 6 saptamani, eu parca asa stiam ca se face botezul, sau nu conteaza?
Naty, tu stii cate pastilute de Ascovit pot sa iau pe zi? Am luat 2, e bine? Ii dau si lui Vlad una, poate mai scapam de raceli.
Maine dimineata ma duc cu Vlad la CMU sa-i recolteze si lui sange pt. un set complet de analize, sa fim cu constiinta impacata si sa ma linistesc eu ca e ok. Se cam maraie el, ii e cam frica, i-am tot explicat ce o sa-i faca, sper sa fie barbat!
Gecko, sarbatori fericite, Paste Fericit! Sa ne spui ce bunatati ai facut.
Pidana, La multi ani, cu intarziere, sa fii sanatoasa si nastere usoara!
Elara, recuperare usoara si hai cu lapticul pt. cea mai frumoasa bebelina!
Nico, succes la cumparaturi, o sa vezi ca o sa ai ce face in concediu, e tare bineee!
Fetele, ma duc putin la nani, ca-mi pica ochii!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Aaa, vroiam si eu sa va zic ca pe Vlad l-am culcat noaptea numai cu lumina stinsa, il alaptam la fel, n-am lampa de veghe, se vedea lumina de afara, stateam cu jaluzelele deschise. Iar ziua aveam un radio care mergea non-stop si cand dormea. Abia pe la 1,5 ani ii opream radio la pranz cand dormea si ii trageam jaluzelele.
Nu-i e frica de intuneric, el doarme singurel, adoarme tot singur, n-am nici o treaba, sunt super multumita!
Gata, merg la nani o ora.
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Bubu, la vitamina C nu exista pericol de supradoza (in anumite limite, bineinteles), excesul se elimina prin urina
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Amina_Marina spune:
Gecko, cu ocazia Sfantului Pasti iti urez un adevarat Cristos a Inviat, si tuturor catolicilor, desigur.
Printesa Soarelui va fi catolica, chiar daca noi trei suntem ortodocsi(eu, fiu si sot).
Felicitari si multa sanatate mamicutelor care si-au adus pruncii pe lume, inclusiv Elara, si ma bucur ca s-a linistit, tare ingrijorata mai era.
un burtoi de 36+ cu Printesa Soarelui
bubu05 spune:
Naty, saru'mana!
N-am mai apucat sa merg in pat, am pus sa fac ciorbita, mi-am dat seama ca maine dimineata n-am cand si nu mai aveam deloc...e aproape gata.
Baietii mei dorm de zor, n-au nici o treaba!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
UITATI CE AM GASIT LA MAMICILE DE ITALIA:
MESAJ DE LA RALUK
"Anais Iasmina s-a nascut azi, 8.24, dupa un travaliu dificil si indelungat.Nu-mi vine sa cred ca sunt mama, am plans cu lacrimi de crocodil cand am vazut-o :). Va pup!"
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la 
Ali_bia spune:
FELICITARI RALUK!!! SA-TI TRAIASCA BEBELINA ANAIS!!!! RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC DIN BELSUG!!!
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la