Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Bineinteles ca te primim Fecian cum au zis si fetele
Si eu "te cunosc" ne-am "intersectat" noi pe undeva, oare la aspirante???

Mi-am schimbat si eu semnatura 37s+ wow sunt la termen oficial

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-3 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Hei Randunici, eu si Sean va trimitem pupici!
Azi avem O SAPTAMANA!!!

Pentru mamicile care alapteaza:
Inca nu suntem intr-un ritm stabilit cu alaptatul...nu am facut furia laptelui dar ma dor sfarcurile de mor! Bebe sta la san/sani cate 30-45 minute in timpul zilei, dar uneori sta numai 10 minute, in special noaptea. Si cere san cam la 4 ore, rar cere la 2 sau 3 ore. Sunt cam ingrijorata, oare primeste suficient lapte? Am vrut sa vad cat e productia si am pus pompa dar nu am scos mai mult de 30 ml de la amandoi sanii in 45 minute de pompat(!!!), asta la 2 ore dupa ce mancase. Nu stiu ce sa cred, ce sa fac...
In primele zile i-am dat si formula supliment pentru ca mi-era teama ca se deshidrateaza, a invatat greu cum e treaba cu suptul. Si pentru ca a facut un pic de icter, doctorul a zis ca ii trebuie lichid ca sa scape de icter, sa-si "spele sangele". Acum ca a venit laptele mai serios incerc sa-l alaptez exclusiv la san. Dar in nici un caz nu vreau sa-l infometez! Am citit in carti care sunt semnele ca bebe e satulk, dar vreau sa aud parerile voastre, sa spuneti din experienta voastra. Bebeii vostri la cate ore papa? Cate minute? Cum stiti ca e suficient?

FELICITARI RALUKA!!!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hei......mai avem o mamicutza:

felicitari raluk!
bine ai venit bebe Iasmina, sa fie sanatoasa si fericita!

va multumesc la toate si va pupacesc pentru urari. asa m-am simtit parca a fost ziua mea. dar vreau sa ii dorim Sarbatori frumoase si pentru cami33, ca eu asa am retinut ca si ea e catolica.

bubu nu am gatit...ca sunt prea gravida...si in plus imi e tare greu sa gasesc mare parte din ingrediente....macris pt ciorba, usturoi verde pentru umplut mielul, mielul de-a intregul ca sa il indes cu verdeturi, branza de vaca pentru pasca, vopsea pentru oua. anul viitoare cand voi fi mai sprintena si in putere ma voi orienta din timp si am sa fac cateva incercari inainte de Pasti...ca sa fie totul ca la carte. plus ca eu de vreo 10 ani sunt doar ajutor de bucatar...socrella a fost bucatarul sef...si imi e cam frica sa gatesc mancarea pe cont propriu.

si ca mi-am adus aminte...ce va apucat pe toate statul dupa canapea????????? va rog sa poftiti afara si sa infruntati problemele si pasele proaste si indispozitiile...ca sunteti mamici...si viitoare mamici...si nu e vreme de jelit.

o duminica frumoasa sa aveti...si pe cand ma trezesc dimineata sa va gasesc cu membranele rupte (sigur ca pe cele la care cu adevarat le-a venit vremea). Nu sariti randul ca pun bota pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

violeta, la cat mai multe saptamani , luni si ani lu' bebe Sean

Cami33 si tie PASTE FERICIT

si...aoleu gecko ce-mi facui cu mielul ala

la toate

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-3 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

SARBATORI FERICITE, GECKO SI CAMI!!!

FELICITARI RALUCA, BINE AI VENIT ANAIS!

cred ca revin mai tarziu ca mi-e o lene de ma doare si ma uit la mutrita alexutzei care doarme si tareeee as mai face-o si eu, dar daca ma culc la ora asta...la noapte, buhuhu!
ma simt cam slabita, ca azi dimineata m-am hipoglicemit iar , vad ca a inceput din ce in ce mai des....gecko, naty, nu e cam ciudat sa mi se faca rau la 20-30 min. dupa ce iau micul dejun??? in general mi se facea rau in jurul pranzului, cand se apropia ora mesei....

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.21 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vio, eu zic sa stai linistita si sa nu-i dai supliment. Pai daca ii era foame sau nu se satura dormea el linistit 4 ore?? Neaaaa...eu zic ca esti o fericita. Si nu la toate mesele suge la fel, e normal. Si nu te mai mulge intre mese, lasa sa se produca si sa pape singurel. Pupici la mamica!

Gecko, lasa, nu-i nimic, te revansezi la anul! Si eu o sa nasc chiar inainte de Paste sau poate chiar atunci (eu vreau sa fiu acasa de Paste cu bebe cu tot, Doamne Ajuta). Sa vad daca apuc sa pregatesc si eu ceva, daca nu, ii dau indicatii mamei si socrelei

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Raluk, felicitari pt. bebelina! Refacere usoara si mult laptic!

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

bravo raluka sa-ti traiasca bebelina ...si sa te bucure cu zambetele ei.

noi ne relaxam asa ca pt ultima zi acasa inainte de marele eveniment.
maine mergem la spital sa ne internam si in principiu, daca nu se precipita nimik, ar trebui sa nasc marti dimineata..va anunt eu.

azi noapte am reusit si eu sa dorm, cu pauzele de rigoare pt buda..dar oricum nu se compara cu noaptea dinainte cand n-am dormit deloc si am avut si contractii la greu.

azi am fost de ne-am tuns si eu si randunoiul..eu m-am si aranjat putin la par si m-am pensat. acum cateva zile am apucat de m-am vopsit... sa arat si eu a mamica, nu a bunica..ca aveam de-a par alb pe la tample cel putin ...mama-mia.

apoi ne-am mai plimbat putin... am luat pizza si prajituri si am venit acasa, papat si intins putin in patut..randunoiul adormit, eu n-am rezitat mult..ca am zis ca daca dorm acum , la noapte iar fac de veghe.. asa ca am zis sa vin aici la voi..ca maine nu stiu daca mai apuc sa va scriu.

asa ca va las pt ceva timp singurele..aveti grija de voi, nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi.
pupici mamicilor, puiutilor si viitoarelor mamici

_
39+ cu RADU
AMR 1 zi!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Felicitari Raluk! Recuperare rapida si laptic la bebe!
Bine ai venit pe lume bebelina Anais! Sa cresti mare si frumoasa!

Paste fericit Gecko si Cami!

ce super tort ai avut Pidana!
Clau, Rebecca e o frumusete ce sa mai zic!

Mihaela 40s cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai oare RalucaS si Doinitza ce or fi facand? nu am mai auzit de ele de ceva vreme...

Zozelina si tu pe unde umbli? nu te lasa blondutzul sa mai intri pe crengutza?

Mihaela 40s cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput