Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 12
rox_dox spune:
eu zic ca ralucaS a nascut deja..ea trebuia sa nasca cu mult inaintea mea.
dar cum n-a lasat nici un nr de telefon, n-am avut unde sa-i trimit un sms s-o intreb ce-a mai facut.
sa speram ca e totul in regula..si o sa revina pe crenguta cand o sa se mai dezmeticeasca un pik.
de doinita nu stiu nimik
_
39+ cu
RADU
AMR 1 zi!!!
Pozele mele!
underqueen spune:
gata, am pus niste pozici de la botez..
bubu botezul poti sa-l faci oricand in primele 4-6 saptamani...Tudor face marti 4 saptamani, asa ca...acum au putut si nasii sa vina...
toate fetele! fug ca s-a trezit puiutul!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan
POZE
natynic spune:
Ariel, nu e deloc ciudat, chiar asa se intampla...Secretul e sa mananci incet, mestecand bine (musai!).
Iulia m-a scos azi din toate alea. A dormit aproape non-stop si, dupa ce dimineata la 9 a mancat de m-am speriat, la urmatoarele mese a fost un chin caci e complet adormita si nu suge...bine, pana la urma suge si a mancat acceptabil dar pe mine ma trec toate transpiratiile. Azi-noapte a fost treaza mai tot timpul si a chitait, iar acum doarme si doarme...Oare ce sa fac ca sa-i inversez ziua si noaptea? Si cu masa? sa-i dau la 4 ore in loc de 3? Deci, ca si Vio, am aceeasi problema...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
vazut pozici de Tudor botezat 

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Offf, si eu am avut o zi grea cu Rebecca, toata ziua a stat treaza, a avut doar motaieli scurte si m-a obosit tare, abia acum am reusit sa o culc, adica a luat-o somnul in leagan. Randunoiul a transformat scoica in leagan si o punem des acolo ca se linisteste la leganat, dar nu repede, trebuie perseverenta multa...Ultimele poze puse azi sunt chiar cu leganutul scoica unde mai doarme ea cand e agitata tare!
Vio, si eu zic sa stai linistita. Un bebe care mananca indeajuns e un bebe care doarme linistit apoi, ori la tine bebe Sean doarme. Doar ca fiecare are stilul lui, nu mamanca toti la fel si nici aceeasi cantitate. Iar pompa trage mai greu de cat gurita lui bebe, deci el ia mai mult cu siguranta. Si eu am facut proba asta intr-o zi, m-am muls si am scos intr-o jumatate de ora 80 ml pe care i-a mancat rapid si apoi a mai stat o jumatate de ora la san. Dar ea este o mare mancacioasa, ziua mananca la 1-2 ore, iar noaptea la 2-3 ore. Dar repet, este foarte lacoma si hulpava caci dupa san incepe sa regurgiteze surplusul si este din belsug!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mstela spune:
Wauu,FELICITARI MAMICA RALUK!
Tu ai vb serios ieri!
Traiasca bb Anais!

gecko,
!
pidana..
.Mammma,dar ce tort
!!Unde l-ati facut??
cami,bine ai revenit!
.!
Cuscra Simo
dar mai pune-l un pic la slabit pe IL BAROSANO, ca Teodora va fi fragila
.
clau,felicitari pt zambetul ce te-a umplut de fericire!
.Am vazut o scumpete mica,la bronzat in razele sorelui,cu fundul in sus
.M-am topit eu cand am vazut cum te privea!!
.Pupa mama scumpa mica!
pucca,sa-ti fie de bine
...!
si eu..Si Doamne ajuta,ca mai e asa putin!Eu nu cred ca primariile se vor inchide de tot.Ce are summit-ul cu primaria?.Dar,lasa,asta sa fie singura problema,vedem noi.Eu numai la asta nu ma gandesc
.
Apropo de "cum se scrie in spital,asa ramane",ati vazut emisiunea de pe prima martea trecuta??Am ras sa mor.
Ii trecuse in spital bebelui,numele tatalui si abia la primarie a observat taticul...bineinteles ca a avut de facut un drum inapoi la spital pentru modificari!!
..
Maria,sa-i fie de bine crestinarea lui bb Tudor scump
.sa creasca mare si sanatos!!
irina,tu de ce iti faci probleme ca n-ar mai sta bb??Eu zic ca mici contractii pot aparea de la efort,nu inseamna ca si vine bb..zic si eu..mai vb cu dr,poate mai iei si un antispastic.
kya,usurel mama,calmeaza-te!!Nu te mai gandi si mai suporta un picutz.
fecian,bine ai venit!!Si eu ti-am mai vazut numele pe undeva..
Ali,felicitari
.!De acum

Vio,felicitari pt aniversarea de 1 sapt!!..

Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
natynic spune:
Asa ma gandeam si eu, ca daca Iulia doarme atat de linistita inseamna ca-i ajunge cat mananca...
Clau, am vazut Rebecutza in leagan 

Naty
Iulia mea
bitza037 spune:
Stelut imi fac griji pentru ca eu am 36 de spatamani, dar cum v-am mai spus dr. la ecograf a zis ca este mai mare cu 2 saptamani, si ca se poate naste oricand.Ori eu zic sa mai stea 2 saptamani macar, sa se faca de 38 de la ultimul ciclu si de 40 la ecograf......ce-ti este si cu saptamanile astea!!!!!????

Si cateodata asa de tare mi se intareste burta si ea face si eschibitii prin burtica de am impresia ca iese.......
Ma duc sa ma spal pe cap, ca a venit o prietena si m-a vopsit....revin!!!!!
IRINA 
+36

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
natynic spune:
raportez si eu un urias zambet de Iulia in clipa in care i-am zis "frumoasa mamei"!!!!acum va scriu cu ea in brate, ne pregatim de baita 
Naty
Iulia mea
bitza037 spune:
Naty draga de ea....da-i un pupic din partea mea.
De abia astept sa o vad si pe a mea!!!!!Sa mai stea putin la caldurica si gata o sa ne intalnim!!!!
IRINA 
+36

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1