Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 8
pucca spune:
Raportez ca sunt la curent cu toate noutatile.
Felicitari mamicilor si mult laptic bebeilor proaspeti veniti pe lume!
Mii de pupici celei mai curajoase randunici din cuib, Iulia. Am vazut pozele cu printesa, Naty iti seamana leit.
Randunici cand va privesc pozele realizez ca avem un cuibusor plin de bebeii minunati si mamici curajoase si frumoase.
Clau, Rebecutza m-a fermecat, e foarte frumoasa. Nici nu ma mira cu asa o mamica.
Stela ce putin a mai ramas si la tine. Practic o sa nastem cam in aceeasi perioada. Nu-mi vine sa cred cat de departe am ajuns, cu rabdare. Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a intarit si a vegheat asupra noastra si a pruncilor din pantece!
fata cumintica.
Si nu in ultimul rand, La multi ani, Pidana!!!!
Mii de pupici si pentru restul randunicilor!!!
+37,
Bianca Maria
AMR 9 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!
http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw
clauclau spune:
Bitza, mie in ultimele zile imi cazuse rau burta si abia o mai caram. Si mai mult de-atat, contractiile BH erau foarte dese, imi aduc aminte ca ma asezam mereu in pat cand ma apucau, iar in ultimele 2 zile au fost din belsug.
Pucca, 
, acus' vine si printesa ta frumoasa. Abia astept sa o vad in poze.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
pucca spune:
Clau am si eu o intrebare legata de certificatul de nastere. Problema este ca eu nasc in plin summit. Cand primariile nu stiu exact daca sunt deschise sau nu. Eu unde declar bebelina? Ca banuiesc ca fara certificatul de nastere nu ma externeaza. Si cum eu nasc pe 2 aprilie si summitul este pana pe 4, 5 e sambata. 
+37,
Bianca Maria
clauclau spune:
Pucca, certificatul de nastere nu este eliberat imediat, dar trebuie declarat bebe la primaria sectorului unde este maternitatea. Noua certificatul ni l-au dat dupa 10 zile, s-a dus sotul sa-l ia acum cateva zile.
Nu te externeaza daca nu declari copilul, dar asta se face chiar in primele 2-3 zile. Va trebuie copie dupa certificatul de casatorie si copii ale buletinelor ambilor parinti. IAr de la maternitate vi se da o adeverinta ceva..., nu stiu exact ce ,ca Paul s-a ocupat de treburile astea. Cu toate actele astea se merge la primarie si va programeaza sa ridicati certificatul peste cateva zile, o saptamana.
POZE
POVESTEA NASTERII
pucca spune:
Dar declararea se face la primarie sau la spital? Ca daca trebuie sa se duca sotul la primarie si e incis in perioada summitului, ce fac? Stau in spital pana luni, de mercuri? Declararea nu se face in spital?
+37,
Bianca Maria
natynic spune:
Pucca, declararea inseamna la primarie. In maternitate ti se elibereaza un certificat constatator al nasterii si cu ala trebuie mers la primarie (plus copii si original certif de casatorie si buletine ale parintilor). Nu cred ca programul lor (deci de la starea civila) are legatura cu summit-ul, dar nu te costa nimic sa dai un telefon sa intrebi.
Clau-ma mir ca a iesit certificatul dupa 10 zile! De la toata lumea am auzit ca a iesit de pe o zi pe alta iar in cazul nostru, invatat de un alt tatic la spital, randunoiul i-a "zambit frumos" cu un pachet de cafea unei tanti anume si a iesit certificatul pe loc, ba mai mult, modificat (pe hartia de la spital trecuse Iulia-Elena si noi nu vroiam cu liniuta de unire-atentie, ca in mod normal cum se scrie in spital asa ramane, de aici provin greselile; unei colege de salon ii trecuse gresit data nasterii copilului si a trebuit sa coboare neonatologul si sa dea in scris care e data reala, altfel nu se mai modifica nimic la primarie)
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Pucca, trebuie mers la primarie, acolo se declara bebe. Banuiesc ca exista o solutie ,or fi luat si ei in considerare ca se nasc copii si daca e summit!! Probabil ca or sa fie deschise cateva birouri...
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Naty, da, la noi a fost gata certificatul de nastere pe 11 martie, iar la colega de rezerva , pe 10 martie pentru ca a fost mai devreme cu o zi sotul ei la primarie. Probabil depinde de sector...
POZE
POVESTEA NASTERII
underqueen spune:
buna, fetelor! am aparut si eu! stiu ca sunt o nesimtita ca nu intru mai des, dar nu am timp...chiar cand doarme puiul nu ma indur sa il las singur in camera...sunt cam exagerata in privinta asta, recunosc!
ok, deci: ieri am facut botezul. acum am baietel crestinat cum scrie la carte...pun imediat si poze...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan
POZE
bitza037 spune:
Clau merci frumos de raspuns.
Am si eu contractii BH dar nu regulate, ci asa cateodata am cateva ore in sir si la cea mai simpla miscare, sunt zile care le am rar, si aste apot fi si de la treburile care le fac sau fataitul prin oras.
Eu voriam sa stiu, ca bitu' meu pleaca din Bucuresti cam in fiecare saptamana ,si problema este ca pleca la distante mari.......si vroiam sa stiu daca apuc sa-mi dau seama cat de cat daca se apropie momentul sa-i dau de stire si sa vina cat de repede posibil.
Dar poate imi ajuta Dumnezeu si mai sta bebelina macar 2 saptamani in burtica.....si poate nu mai pleaca nici el .
Daca mai sunt fete care imi mai pot da si alte indicii...le astept cu nerabdare.Asa in masura in care si-au dta ele seama....
IRINA 
+35

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1