Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 4
Ali_bia spune:
Nici la mine nu a dormit cu lumina aprinsa, doar o luna atat pana am botezat-o in rest lumina stinsa, insa stiu fff multe mamici care lasa o veioza toata noaptea aprinsa.Cand ii dadeam sa pape aprindeam televizorul si pe urma gata stins....nu stiu , fiecare face cum crede ca e mai bine
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la
sovietica spune:
Ali, gandeste poziiv!
Naty, unul din motivele pentru care ma voi stradui sa invat copilul sa doarma in intuneric total este faptul ca in taoism se considera ca glanda pituitara sustine cel mai bine cresterea si mai tarziu regenerarea, in bezna. La ei se pune mare accent pe relaxarea in intuneric. Iar am trantit un raspuns original :)
sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici -new
mihutza11 spune:
gata am citit din urma...
Raluk te rog dupa ce termini cu barza acolo trimite-o si peste ocean!
am vazut bebelasi dragalasi si bucalati (Rebecca, David, Iulia), frumosi foc!
Laly bine ai venit acasa!
Elara super vesti! Sa vina lapticul mai repede!
Nicol super bucatarie si felicitari de noul apartament!
Ursule super filmulet!
am citit atat de mult ca nici nu mai stiu ce vreau sa spun...
aaa, am vazut si o Sovi super sexoasa la dus! Bravo!
Si apropo si eu am pus 17 kg cu sarcina!
Vio ma bucur sa aud de tine!
Cory, Gecko de strigatura!
Stelutza hai ca mai e un pic... si stiu si eu cum e cu randunoii!
si restul randunicilor dragalase si harnicutze!
Mihaela 39+ cu Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Ali_bia spune:
Fetele ma duc la nani, ca mi-e soooomn....
Va urez tuturor o noapte cat mai linistita!!!!
Noapte buna!!! si vise placute!!!!
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la
nicol_conte spune:
Clauclau, Mihutza -multumesc pt aprecieri!
Elara-ma bucur ca sunteti bine, tu si bebelina ta; lapticul o sa vina si el ..si sa vezi atunci
Ca tot vorbeati despre, nici eu nu am culcat-o pe Alexia cu lumina aprinsa niciodata.Ba chiar si ziua tragem draperiile cand vine ora de nani , ca altfel nu doarme, asa s-a obisnuit.
Cat despre colici,vreau sa spun ca am fost o norocoasa la Alexia..nu am stiut ce sunt aia sau ce sunt noptile nedormite.Doamne ajuta sa fie la fel si bebelina Antonia;asa sa tot faci copii si sa nu simti ca-i ai
Ali uite un pupic de la mine sa nu mai fi suparata ca nu ai fost mireasa; daca te consoleaza cu ceva,sa stii ca nici eu nu am fost mireasa si sunt si eu la a doua fetita -la fel ca si tine; sper sa ma ceara randunoiul si pe mine in casatorie si sa rezolvam problema asta la anul; deocamdata suntem in cautare de nasi pt botez si pt cununia noastra;
Sovi -tocmai i-am aratat randunoiului albumul tau de poze si a zis ca esti FRU-MOA-SA, ca semeni cu Angelina Jolie
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol35+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Stela - lasa ca o sa treaca ea si saptamana asta, o sa vezi ca o sa fie totul bine; gandeste pozitiv
Olgutza pup mesagerul.
Ursulet- foarte frumos filmuletul
Va pup si eu si ma duc la nani.
Noapte buna
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol35+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)
ursuleata spune:
Mihaela, Stela, Sovi, Nicol, multumesc pt aprecieri
Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 26 zile!!!
ursuleata spune:
Se uita cineva la Megastar?
Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 26 zile!!!
natynic spune:
Nu, de ce?
Si eu am zis ca Sovi seamana cu Angelina Jolie...Ei, se alinta si ea precum se alinta Delphin ca e grasa, aratandu-ne silueta ei perfecta!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
mihutza.Sa iei barza la tine acolo dupa Raluk,sa ne mai ocoleasca pe noi un pic..
nicolsi restul fetelor
Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"