Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

eu m-am chinuit sa vad Megastarul online... si a mers ca naiba, dar ceva ceva tot am vazut... de ce Ursule?

Stelutza mamicule crede-ma ca primesc barza cu mare drag!

mesaj pt barza:

Hai barza aici ca e asa cald si bine ... si unde mai pui ca Las Vegasul e aproape ! Fii atenta ca m-am pus si pe dansul berzei!! ... mai am un pic si fac precum indienii... heyy yaa heeyyy yaaa!!

Mihaela 39+ cu Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Pt ca voiam sa zic ca mie mi-a placut Oana.

Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 26 zile!!!

Mergi la inceput

da, si mie mi-a placut!

Mihaela 39+ cu Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nicol, Naty,
Cuscra, bine zici, cred ca numai Delfinuta ma mai poate intelege acum, chiar daca diferenta e maricica intre mine si ea.
O sa ii iau pulsul cat de curand, poate ma bag la ea la o terapie...
Randunoiu e cel mai fericit, ca nu mai pot sa ma iau de dieta si de gabaritu lui. Acum cand vrea sa facem ceva, zice: hai si noi sa ............ asa, ca intre grasi :))

Mihutza, nu ii arata berzei Las Vegasul, ca o pierdem de tot, si asa e cu capul!

Va pup, bag si eu cornul in perna!

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici -new

Mergi la inceput

de fapt poate nu o mai incanta Vegasul, ca i l-a aratat Adriutza si poate o fi pierdut bani pe acolo si o fi ramas cu sechele... hai ca ii arat Grand Canyon, bine?

p.s. nu mai am rabdare si am schimbat si semnatura.. poate se prinde si barza de faza..

Mihaela 40 cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Grand canion e ok, ca e imposibil ca peste vo luna pe acolo sa nu isi aminteasca de grand Sovi, grand Bubu, grand kitzi, grandorile pidana, nicol, cris, mami si altele...

edit: aoleo, Mihutza ce te rotunjisi cu 40-ul! nu iti urez la mai multe, barzo, verifica-ti dioptriile!

sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici -new

Mergi la inceput

Sovi

Mihaela 40 cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mihutza,haioasa esti!!!Mie nici Grand Canion nu mi se pare o idee buna,ca da barza cu capul intr-o stanca si s-a terminat...si asa e cu capul...

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mai e careva p'aci? Pe National Geographic e un reportaj despre sarcina.

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

da mai Stelutza, ai si tu dreptate... mama ei de treaba...
uff... daca eram la mine la Humor o duceam la manastire sa ii citeasca popa, ca poate e deochiata ... dar asa, tre' sa ma adaptez la ce e pe aici..

Mihaela 40 cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput