Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 5
mihutza11 spune:
eu m-am chinuit sa vad Megastarul online... si a mers ca naiba, dar ceva ceva tot am vazut... de ce Ursule?
Stelutza mamicule crede-ma ca primesc barza cu mare drag! 
mesaj pt barza:
Hai barza aici ca e asa cald si bine
... si unde mai pui ca Las Vegasul e aproape
! Fii atenta ca m-am pus si pe dansul berzei!! 

... mai am un pic si fac precum indienii... heyy yaa heeyyy yaaa!!
Mihaela
39+ cu
Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ursuleata spune:
Pt ca voiam sa zic ca mie mi-a placut Oana. 
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 26 zile!!!
mihutza11 spune:
da, si mie mi-a placut! ![]()
Mihaela
39+ cu
Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
sovietica spune:
Nicol, Naty, 

![]()
Cuscra, bine zici, cred ca numai Delfinuta ma mai poate intelege acum, chiar daca diferenta e maricica intre mine si ea.
O sa ii iau pulsul cat de curand, poate ma bag la ea la o terapie...
Randunoiu e cel mai fericit, ca nu mai pot sa ma iau de dieta si de gabaritu lui. Acum cand vrea sa facem ceva, zice: hai si noi sa ............ asa, ca intre grasi :))
Mihutza, nu ii arata berzei Las Vegasul, ca o pierdem de tot, si asa e cu capul!
Va pup, bag si eu cornul in perna!
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici -new
mihutza11 spune:
de fapt poate nu o mai incanta Vegasul, ca i l-a aratat Adriutza si poate o fi pierdut bani pe acolo si o fi ramas cu sechele... hai ca ii arat Grand Canyon, bine? ![]()
p.s. nu mai am rabdare si am schimbat si semnatura.. poate se prinde si barza de faza..
Mihaela
40 cu
Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
sovietica spune:
Grand canion e ok, ca e imposibil ca peste vo luna pe acolo sa nu isi aminteasca de grand Sovi, grand Bubu, grand kitzi, grandorile pidana, nicol, cris, mami si altele...
edit: aoleo, Mihutza ce te rotunjisi cu 40-ul! nu iti urez la mai multe, barzo, verifica-ti dioptriile!
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici -new
mihutza11 spune:
Sovi

Mihaela
40 cu
Andra
Pozici
Bebitza
mstela spune:
mihutza,haioasa esti
!!!Mie nici Grand Canion nu mi se pare o idee buna,ca da barza cu capul intr-o stanca si s-a terminat
...si asa e cu capul
...

Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
mstela spune:
Mai e careva p'aci? Pe National Geographic e un reportaj despre sarcina.
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
mihutza11 spune:
da mai Stelutza, ai si tu dreptate... mama ei de treaba...
uff... daca eram la mine la Humor o duceam la manastire sa ii citeasca popa, ca poate e deochiata
... dar asa, tre' sa ma adaptez la ce e pe aici..
Mihaela
40 cu
Andra
Pozici
Bebitza