Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 3
ursuleata spune:
Naty si Aly . Alina, dar nu e timpul pierdut sa ai o nunta de vis.
Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 26 zile!!!
clauclau spune:
Alina, superb filmuletul, sunteti frumosi amandoi si va potriviti de minune! Numai fericire va urez!
Fetita mea s-a trezit dupa mai bine de 3 ore, a papat rapid un san si s-a culcat la loc. Nu stiu cum s-o scol ca trebuie sa-i fac baita...
Ariel, este vorba de un preparat de colici despre care mi-a zis Roxana. La noi s-a potrivit bine, dar se pare ca la bebe Robert nu a mers...Si farmacista a zis ca nu are acelasi efect la toti bebelusii. Se prepara pe loc in farmaciile respective si are termen de valabilitate doar o saptamana de la deschidere.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Ali_bia spune:
Clau, tu ii faci baita in fiecare seara? Eu ii faceam Biencutei o seara da una nu.
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la
clauclau spune:
Ali, da, ii fac in fiecare seara si mi-e mila sa o trezesc eu. O s-o mai las pana la 10 sa doarma si apoi masaj, baita, masa si iar somnic. Ea se relaxeaza frumos la baita, ii place tare mult si atunci caut sa-i fac zilnic. Plus ca la cat laptic i se prelinge pe gatut si piept, chiar are nevoie sa fie spalata!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
Clau . Ma bucur ca ati scapat de colici.
Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 26 zile!!!
mstela spune:
Naty,zi merci ca doarme Iulia mult...las-o sa creasca!La fel si clau.Ma bucur ca ati mai scapat de colicei..
Ursuleata,superba prezentarea!Ce frumosi sunteti!
Ma bucur de vestile bune despre Elara si bb!ici lor!
Olgutza si Ioana
Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
sovietica spune:
Am cedat poftei si am baut un paharel de bere si acum Sasha sughitza :( Ce mama denaturata... Gata, nu mai beau! Si ce arsuri am acum, nu se merita...
Ursule ce frumos e filmul!
Naty, chiar vroiam sa te rog de pozici noi. M-am ostoit acu, mare mandrete de copila radioamatoare! Nebanuite sunt caile Domnului si remediile anti-colici!! Misterioasa boala...
Gecko, ciment, huh? Da cu 'picamerul'!
Ariel, da pozele cu brush ca mine si poate se fac bune de aratat? Si fostul meu gagiu era mare artist si imi facea poze din orice pozitie, cu conditia sa fie cat mai putine haine pe mine
Tu ai folosit vreo crema antivergeturi?
Nicol
Elara, abia astept sa vad pozici! Las ca vine el, laptele... Recuperare rapida, mami!
Ali fata melancolica... Nu pange, legea compensatiei nu a murit!
Ce bine ca aud la cineva ca nu facea baie copilului zilnic. In serile fara ritualul baitei dormea la fel de bine ca in cele cu? Citisem ca le trebuie un mic protocol care sa le dea de inteles ca urmeaza somnu de noapte. La voi cum era? dormea oricum?
Stela, daca m-ai vedea pe viu, ti-ai da seama unde-s kilele :))
sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici -new
natynic spune:
Si noi ii facem Iuliei baie zilnic-ii place, dar pana sa o bagam in apa e nenorocire, nu suporta sa fie dezbracata (fata pudica, deh!). Asta-seara, pt ca randunoiul a fost plecat la o aniversare, am spalat-o eu sumar ca singura la cadita mi-e frica. Si eu am trezit-o greu-am dansat, i-am cantat, i-am facut masaj...pacat ca inca e mica si nu pricepe, dar recuperam! Caci tare imi doresc sa simta ca avem momentele noastre de veselie si relaxare...care mai tarziu sa se transforme intr-o mare prietenie mama-fiica; ceea ce eu n-am avut, fara ca mama sa aiba vreo vina, doar ca ea e...altfel!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by sovietica
Ce bine ca aud la cineva ca nu facea baie copilului zilnic. In serile fara ritualul baitei dormea la fel de bine ca in cele cu? Citisem ca le trebuie un mic protocol care sa le dea de inteles ca urmeaza somnu de noapte. La voi cum era? dormea oricum?
sovi 35+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici -new
Nu stiam de vreun protocol, am insa divergenta cu randunoiul care vrea sa ii tinem o mica lumina aprinsa seara, pana tarziu; ei, si dupa masa de 12 noaptea cand sting lumina scanceste. N-as vrea in ruptul capului sa se invete sa doarma cu lumina aprinsa, eu trag si in ziua de azi cu oroarea de intuneric pt ca mi se lasa o luminita cand eram mica. Voi ce parere aveti?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Ali_bia spune:
sovi ii faceam o seara da una nu, dormea oricum chiar daca a doua seara nu-i faceam baita, era frig la mama si atunci deja venise iarna si de asta ii faceam asa si bebele sa obisnuit, oricum a fost cel mai cuminte bebe fara plansete fara colici fara nimic o seara nu mi-a plans si de asta acum ma astept la orice si mi-e fricaaa.....la cat de cuminte a fost Bianca cred ca atat de rea o sa fie Alexuta
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la