Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
Buna tuturor! Si eu v-am citit dar e tot mai greu sa scriu. sunt rupta. colicii au reaparut si din pacate mai ales noaptea, Iulia sta treaza toata noaptea si doarme ziua cand ma cam chinui si cu mesele din cauza asta. In plus, a facut muci, am aspirat-o dar a iesit greu si f putin, acum am recidivat si e mai bine dar peste noapte s-a chinuit groaznic saraca iar eu plangeam langa ea neputincioasa...
Stela, esti superba! 
Delphin, 
Maria-Underqueen, ii dau lapte PreNan (pt prematuri) cu care voi continua pana face 3-3,5 kg, apoi trec pe Nan sau pe Humana. PreNan e cumplit de scump, 40 ron o cutie care m-a tinut 5 zile, iar acum ea mananca tot mai mult; dar asta e! Sa stii ca nici Iulia nu e la autoservire mereu, randunoiul o aseaza, mie nu-mi prea place treaba asta, mai ales ca dimineata i-a curs laptic in ureche asa ca n-am mai lasat-o. Si cand doarme, si eu ma chinui uneori cate o ora si mor de spate; apoi fierbe Naty iar biberoane, pregateste iar, etc, etc...
Luny, pe mine nu m-a lasat dra mea cu brau/centura pe ideea ca se lenevesc muschii. Pt tine care ai nascut natural, cu atat mai mult nu mi se pare necesar...
Plec
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Hai Roooooooooooooooooooox!!!!! Hai Raducuuuuuuuuuuu!!!!

Fetelor, mai tare!!! Ca nu se aude pana la Galati! Unde-s galeriile de altadata
?
Ariel
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Luny, cam asa ar trebui sa fie, pana-n 100 ml la varsta lui. Acum depinde si de apetitul fiecarui bebe, unii mananca mai mult, altii mai putin...
Tu crezi ca nu se satura de la sanii tai? Eu zic sa nu renunti la alaptat, daca-i dai din bibe in cateva zile o sa renunte la sani. Cu siguranta ai laptic, dar asa e la inceput cu alaptatul, e destul de dificil. Si Rebe plangea in primele zile cand o puneam la san pentru ca nu putea sa apuce bine si se enerva si eu ma agitam ca nu o sa mai manance in felul asta, dar n-am cedat si in cateva zile totul a decurs bine. Ideea e ca din ce suge bebe, din atat o sa-ti vina si tie lapte mai mult. Si daca el doarme linistit dupa ce suge, cu siguranta se satura, altfel nu s-ar odihni.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Eu am vazut in listuta ca Rox este programata maine!!!! Daca a anuntat altceva intre timp, eu nu am citit...
Asa ca o sa bag si eu galerie, indiferent daca e azi sau maine:
HAI ROX!!! HAI RADU LA MAMI IN BRATE!!!! 

Am fugit ca s-a trezit pitica...
POZE
POVESTEA NASTERII
kitzy spune:
V-am citit si va citesc, dar mai greu cu scrisul ca trebuie sa fac plimbare, mai strang de prin casa, spal haine, fac mancare etc. Sambata am fost si-am luat pt Diana ce-a mai fost de luat, adica saltea, salteluta de infasat si vanita. A, am luat si termomentru digital pt temperatura bb-lui. Mai avem de luat scoica, dar aia nu-i chiar asa urgenta inca.
Saptamana asta sper sa-mi asez lucrurile in bagaj si cam atat. Pe la inceputul lui aprilie o sa montam si patutul si gata! Le-am rezovlat!
Sovi super faine pozele, arati bine cum te-ai mai implinit, nu se vede ca te-ai ingrasat, doar te-ai rotunjit un pic. Eu deocamdata stationez la 69 de kg si ceva, adica vreo 14 kg in plus, 101 cm la burtica in dreptul buricului si cam atat.
Vreau sa le mai urez felicitari proaspetelor mamici, am citit c-a nascut si Raluk 

Felicitari si bb sanantos si papacios!!!!
Si-acum sa vin si eu cu galeria la Rox !
HAI ROXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35+ cu
Diana
AMR 5 saptamani!!!
ursuleata spune:
Hai ROX!!!!

Alina
35+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 25 zile!!!
sovietica spune:
Phiii ce bebe de Luny am vazut! 
Si ce bb Iulia care probabil va bate recordul la mancat singura-singurica!
Si pozici cu burtici de Ali si Stela care ca maine ne vor revela continutul!
Delfinuta 
stiam eu ca tu cu siguranta ma vei intelege! Ce faci? Stiu ca acum nu poti inca sa integrezi steperul in viata ta, dar cred ca visezi sa il forjezi bine! Presupun ca il iei cu tine cand te muti :)
Ma bucur ca bb ia in greutate. Seb, se da el pana la urma pe brazda cu asa mama diplomata.
Pozele cu Seb musculos m-au terminat :)) Si David cosmonaut 
Felicia
oficial
Simo27 
Ali, eu astept startul la agitatoare!
Ariel
la cat mai putine hipoglicemii!
Clau, ce te-ai scos cu programul Rebeccai! O sa il trimit pe Sasha la schimb de experienta. Sper sa nu afle Iulia :P
Bubu, lasa, bine ca a trecut greul cu Vladut. Sper sa iasa analizele bune.
Naty...
40 ron/5 zile! Bine ca economisesti tu cu sarea!
Apropos, tu cum te mai simti?

Hai Rox! te asteptam cu vesti bune! 

Olgutz, la voi tot asa viatza usoara?
Eu am fost de dimineata la kineto la Giulesti, mi-a placut tare mult de Cerasela.
Acum fug sa bucataresc putin, apoi am aquagym. Din greseala le-am programat in aceeasi zi cu kineto.
Pt cine se ingrijora ca bb mananca prea putin la o masa, Cerasela zicea ca de fapt se masoara toate mesele in 24h si apoi se trage concluzia. Si pt cine alapteaza la san, ca sa isi dea seama cat a mancat la o masa, se cantareste bb pe cantar electronic inainte si dupa masa, se noteaza diferenta si tot asa, dupa 24h se face adunarea.
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici -new
luny spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Luny, cam asa ar trebui sa fie, pana-n 100 ml la varsta lui. Acum depinde si de apetitul fiecarui bebe, unii mananca mai mult, altii mai putin...
Tu crezi ca nu se satura de la sanii tai? Eu zic sa nu renunti la alaptat, daca-i dai din bibe in cateva zile o sa renunte la sani. Cu siguranta ai laptic, dar asa e la inceput cu alaptatul, e destul de dificil. Si Rebe plangea in primele zile cand o puneam la san pentru ca nu putea sa apuce bine si se enerva si eu ma agitam ca nu o sa mai manance in felul asta, dar n-am cedat si in cateva zile totul a decurs bine. Ideea e ca din ce suge bebe, din atat o sa-ti vina si tie lapte mai mult. Si daca el doarme linistit dupa ce suge, cu siguranta se satura, altfel nu s-ar odihni.
POZE
POVESTEA NASTERII
cam asa si la noi...formula ii dau rar, ca suplimnt, ieri o data doar, azi noapte, alaltaieri deloc..si rani a supt, cu proteze de silicon, nu vreau nici eu sda renunt asa cu una cu doua!!!!..si nu-s motive deocamdata, aseara a facut figuri si nu vroia el...era prima data dupa protectia aia, pe sanul gol, poate din cauza asta...offf, habar nu am, acum iar e la san, aici cu mine

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
HAAAI ROOOOOOX!!!!!!!!CURAJ, MAMICOO!!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Kitzy
esti draguta!
Tu tot n-ai arsuri? ca pe mine m-au napadit rau! Chiar acum am mancat un iaurt cu banane si ma frigeeeee...
Eu de saptamana asta reiau miscarea, imi bag picioarele in ea de durere, pe laga gim la Giulesti si in apa, am facut comanda ferma la randunoi sa reluam iesirile in parc de dimineata la Tai-chi. Sa fie Sasha mandru de ma-sa :)
edit:
ieri am primit cadou marsupiu dinasta http://www.bestkids .ro/pm-461-4-marsupiu-softdream.aspx si m-am bucurat, dar acum ma gandesc, daca o sa am carut, la ce o sa fie util?
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici -new