Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)
Raspunsuri - Pagina 21
luny spune:
sovi, ce tare esti!
ai o super atitudine!!zi si mie, Tai-chi este stil de arte martiale?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kitzy spune:
Sovi ca tot pomenesti de arsuri, chiar aseara am muscat-o destul de rau, am mancat niste sunca cu niste sos un pic picant si-apoi sa nu-ti zic ca nu puteam sta nicicum, parca aveam lava pe esofag. N-am vomat, dar simteam pe gat o fierbinteala de ma lua sfantu' si la un moment dat numai intinsa pe stanga mi-era mai bine si toata noaptea m-au trezit arsurile asta, ca niciodata. Eu am pus totul pe seama sosului, mai am cateodata arsuri, dar foarte putin, in general daca mananc seara pe la 7-8. Acuma de vreo sapt n-am avut nimic pana aseara. Peste zi iar n-am nimic. Sper sa se limiteze la atata si sa nu fie mai naspa.
35+ cu
Diana
AMR 5 saptamani!!!
mstela spune:
Clau,Ali,merci,chiar ca-i super asa,sa doarma bine noaptea..sper sa fie si Teodora la fel.
Naty,merci
..off,saracutza de tine ce chin!Sa speram ca trece repede starea micutei si va fi cuminte noaptea..Si hai ca vine caldura acushica si iesi la plimbare pe-nserat cu Iuliutza si poate doarme noaptea bustean...
HAI ROX!!!!!HAI RADU MAMEI!!

Ursuleata,tu nu mai zici nimik?
Sovi.Ce mandru o fi Sasha cu asa mamica vioaie!
Eu am impaturit pana acum vata in tifon cam 8 buc,sper sa ajunga,ca m-am plictisit..ma intreb daca nu or fi prea subtirele tamponasele astea,ca am urmat sfatul nu stiu carei mamici care zicea sa despicam vata in 2 pe lungime si sa punem 2 buc una peste alta.
Trec sa fac eu capitol sau e pregatita altcineva??
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
clauclau spune:
Sovi, sa inteleg ca Sasha se da la Rebecca?
Sau doar asa, um mic schimb de experienta?
Pupici pentru Sovi si Sasha 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
sovietica spune:
Da Luny,dar e f soft. arata asa http://youtube.com/watch?v=TBvF6r6DOvc cu diferenta ca eu nu mai pot sa fac pasii asa lungi, pe motiv ca ma doare intre picioare 
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici -new
Ali_bia spune:
Fa tu capitol nou STELA ca la mine merge fff greu si pana il fac eu mai scrieti vreo doua pagini

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
37+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.20 zile pana la 
Olgutzika spune:
Mai copii, Rox azi se interneaza, maine naste, daca nu se decide altceva azi! Dar citind ce s-a scris ieri, am constatat ca numai Ursuleata si Fecian i-au urat succes ( iertare daca mai e cineva si am sarit..)! Asa ca...scoatem majoretele, nu?
Sovi, noi...vagabonzi, batem strazile, parcurile...colicii ne ocolesc in continuare...maine mergem la controlul de o luna, ca tot bifam prima luna de viata ( La multi anishori, Rebeccutza!!! Sa ne traiasca fetele, Clau!!! ) In rest, nimic de raportat! Doar cele de zi cu zi, frumoase si de neuitat
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
sovietica spune:
Clau, Sasha doar tatoneaza terenu, nu isi permite sa o insele pe Iulia, doar daca se inteleg ei sa aibe o relatie moderna, mai vedem
... Ma gandeam sa invete de la voi cum se face sa doarma toata lumea linistita noaptea.
Stela, ce harnicuta! ce latime are tifonul tau? Tot cu 2 straturi voi face si eu, daca tre mai gros, mai pun un tampon. Sar'na pt initiativa cu capitolasu!
Kitzy, inca stai bine cu arsura! Poate n-ar strica sa tii in casa niste maalox.. Pt mine e aur.
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici -new
clauclau spune:
Sovi, am inteles!
Rebe il invata, fara doar si poate, doar sunt colegi de la nascare, nu? Sunt si ei solidari ca si noi, ii invatam de mici de bine, nu? 

Olgutz, sa ne traiasca mandretele de fete, ca tare frumoase mai sunt! 
Miercuri mergem si noi la controlul de o luna. Iti vine sa crezi ca a trecut o luna de la momentul minunat al nasterii?
Si ai atata dreptate Olgutz, e o perioada atat de frumoasa!!! Cand ma uit la fetita mea, nu-mi vine sa cred ca am tinut asa minune in burta! Fiecare clipa e atat de frumoasa si incerc sa ma bucur de fiecare moment, indiferent ca rade sau plange , sunt clipe de neuitat care nu se vor mai intoarce niciodata.
Ma uit la copiii mei si ma simt atat de implinita si de fericita, ma cuprinde asa o pace interioara!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!