Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! ali, ma alatur si eu tie cu starea de kk-o, vad ca de vreo 2-3 zile nu ma paraseste...alta noapte alba si nu in seattle, ci in pantelimon ...m-a durut ieri burta de nu mai puteam, l-am instruit pe al meu, cum ca trebuie sa ma dusuiesc neaparat inainte de a pleca si sa ma ajute el la defrisat, ca eu nu ma mai incumet sa "bantui" pe carari necunoscute...teama mea cea mare era ca ma apuca azi noapte si ce faceam cu alex???? azi am decis sa o trimit la mama, cu toate ca nu o vom duce inca la gradi, dar macar sa nu ma stau cu stresul ca ma va tine fiica-mea de mana in travaliu....
am inceput sa beau ceaiul de zmeur si de 2 zile iau bobitele homeopate pt usurarea travaliului....acum eu sper ca doar sa-l usureze, nu sa-l si aduca mai repede;)))

naty, iar am bifat o hipoglicemie, imi aduc aminte ca si sarcina trecuta faceam la fel....inclusiv pe perioada alaptarii cand mi se facea rau de fiecare data....tot incerc dimineata cu glucide cu eliberare lenta, dar vad ca am consum mult mai mare decat productie...azi am facut un test de glicemie de la mama si mi-a iesit 60!!! si ma mai miram ca pic din picioare....si cu nesomnul, ufffffffff!!!! m-am saturatttttt!!!
naty, tot vreau sa te intreb de vreo 2 zile, dar uit....te-a rugat mama sa-i zici si ei daca insulinele se fac la ore fixe, ca dr. i-a scris pe hartiuta ca se fac de 3 ori pe zi (dimi, pranz, seara), nu scrie de ore....in spital le facea la fix....si acum ea se agita ca daca intarzie 15 min sa faca injectia, sa nu aiba probleme...merci anticipat pt raspuns.
eu plec acum la aer si cred ca ma duc si eu la mami in cuib, de unde voi reveni diseara...nu mai am chef sa stau prin santier:))
va pup si rox dox, am retiunut eu bine, azi e cu urale???? daca gresesc, sa-mi fie cu iertare, daca nu, atunci HAI ROX DOX!!!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.21 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut! multumim mult pentru aprecierile despre bebele meu!...e un scump si un dragalash!..
azi noapte a fost extrem, de agitat vreo doua ore, nu vroia tzitzi ca lumea, se agita la san mult, plangea...offf, ce am mai suferit...si el suge cateodata 10,15 min, adoarme 10 min se trezeste si iar vrea sa pape...de ce oare?..asa m-a tinut aproape 2 ore..m-am si speriat!..
Voi ati folosit brau sau burtiera, ce stiti despre asta, e ok?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Delphin, chiar asa se numeste , "preparat de colici". Se gaseste doar la farmaciile Ifarm care sunt doar 3 in Bucuresti, iti pun link-ul cu adresele lor sa vada mama ta care este mai apropiata de ea.
http://www.farmacia-ifarm.ro/contact.html

Dar, mare atentie : termenul de valabilitate este o saptamana dupa deschidere, iar la sticluta nedeschisa este de doar 2 saptamani!!! Deci, cu 2-3 sticlute chiar nu ai ce sa faci, dar o sticluta daca ajunge repede, in doar cateva zile, ai putea sa o folosesti sa vezi daca merge pentru bebe David. Se pare ca nu este buna pentru toti bebelusii..., la bebe Robert de Roxana nu a mers. La noi merge, multumesc lui Dumnezeu, de cand ii dau preparatul asta, e cu totul altceva.

Daca te mai pot ajuta cu ceva, te rog nu ezita!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ziua buna,fetelor!
Kya,Mihutza,Vio,Clau si multumesc de aprecieri.O simt si eu puternica pe Teodora,apropos kya,vio,dar am totusi o teama in suflet,nestiind cat evalueaza ecograful.
delphin si bine ai revenit pe la noi..Am vazut un bb Davis tare scump..si un Seb musculos..
Am vazut si poze de bb David scump de Ioana,f frumoase..Mi se pare bb David leit mamica..
Simo.Asa imi creste inima cand ziceti ca vi se pare ca si burtik mea e mare,fiindca eu nu prea o vad mare,in comparatie cu a vostra.Dar m-am linistit.Ca tot mai am doar cateva zile!!
Ali si nu ar fi rau sa te pregatesti,in caz ca barza nu s-a tratat la cap...Dar poate nu e cazul..
si mussara.

Mamici,pe mine ma loveste o intrebare,asa cam devreme:bebeii vostri se trezesc noaptea doar sa pape sau mai si chitzaie si se uita pe pereti fara sa le fie foame?

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Luny, daca se strange de burtica, isi trage piciorusele si se inroseste la fata, inseamna ca a facut colici micutul! Si sunt extrem de durerosi pentru ei. Unii bebelusi au crizele in cursul zilei, altii noaptea, depinde...Colicii apar in general la 2-3 saptamani. Offf, sper totusi sa nu fie asta ca ar fi dureros si pentru tine si pentru el.

Poti sa-i dai sab simplex si bonissan, alternativ. Astea or sa-l mai calmeze.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Stela, la mine Rebecca se trezeste noaptea doar sa pape. Mananca cu ochii inchisi in liniste ca nu zic nimic atunci si stam la o veioza discreta si apoi o pun la patut. Se trezeste iar peste 3 ore si se repeta operatia. Apoi urmatoarea masa o are la 7 dimineata. Deci, papa la 1, la 4 si apoi la 7. E super asa, recunosc!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mai fetelor dar unde sunteti? Ati plecat sa nasteti?
Eu ma apuc sa calc hainutele lu' bebe, nu de alta dar... sper ca barza sa tratat la cap
Mai calc o hainuta, mai arunc un ochi si pe aici, ba mai stau ca doar pana diseara am sa le calc eu pe toate nu?

aaa... si Luny apropo de brau, eu am purtat la spital si parca cateva zile si acasa.... nu toti iti recomanda sa porti asa ceva din cate am inteles dar la mine "a mers" nu stiu acum tu faci cum stii ca e mai bine

EDIT: acelasi lucru "l-am patit si eu cu Bianca" se trezea la 3 ore papa cu ochii inchisi si dormea la loc si tot asa, nici nu am simtit ca am bebe mic in casa

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-3 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna randunici cu sclipici!
Am ajuns si noi acasa, am fost la analize cu Vladut, apoi prin Unirea si la Mc. Of, mi se rupea sufletul cand il vedeam cum plange, i-a fost frica mititelului cand a vazut ditamai acul . Oricum, eu ma bucur tare ca am fost sa-i fac tot, i-a luat si exudat nazal si faringian, pipi, kk. Abia astept rezultatele!

Am fost apoi la Piciul si i-am luat lui bb salopetele, bluzite, pantalonasi colorati.

Mie aproape sa mi se faca si rau din cauza nasului infundat, abia mai respiram, imi crescuse pulsul rau, eram transpirata...si nu aveam la mine nimic de desfundat nasul . Abia asteptam sa ajung acasa, mi-am dat cu apa de mare si mi-am revenit putin...

Cam atat cu lamentarile

Am vazut pozici frumoase de Delphinut si Ioana

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Luny, daca se strange de burtica, isi trage piciorusele si se inroseste la fata, inseamna ca a facut colici micutul! Si sunt extrem de durerosi pentru ei. Unii bebelusi au crizele in cursul zilei, altii noaptea, depinde...Colicii apar in general la 2-3 saptamani. Offf, sper totusi sa nu fie asta ca ar fi dureros si pentru tine si pentru el.

Poti sa-i dai sab simplex si bonissan, alternativ. Astea or sa-l mai calmeze.

POZE

POVESTEA NASTERII

mersi mult, Clau!...nu stiu sigur daca erau colici, parca e prea repede totusi, ce-i drept, s-a calmat dupa un biberon de 60 ml de formula din pacate..sau din fericire...
cam care ar fi cantitatea de laptic la o masa la varsta lui, 60, 90 ml????

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Offf Bubule, ce te mai chinui tu cu nasul infundat, sper sa treaca repede ca stiu ce rau e, nici nu te poti odihni calumea!

Ce bine ca i-ai facut analizele lui Vladut. Si eu vreau sa-i fac lui Razva si-l tot pregatesc pentru asta ca el ma tot intreaba daca o sa-l doara. Dar trebuie sa le facem, sa nu avem surprize apoi!

Fata mea doarme la greu...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput