Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by PIDANA

neatza randunici!
Incep sa cred ca si mie mi s-a cam lasat burta, cel putin asa o vad azi. Si ma mai doare si pe sub burta de aseara.
Sper ca barza stie unde sa mearga azi ca nu vreau sa ma bag in fata.

Dana 35+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Alea par a fii contractii asa ca stai tu cumintica la rand

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata!!! Am vazut poze cu burtici si bebici, foarte frumoase!!!

Naty, misto e la autoservire!!

Fug sa-i dau lui David sa pape. Avem si noi cateva poze facute ieri aici.

David azi-noapte a fost f obosit si a adormit dupa 15 minute de supt, ceea ce a insemnat trezirea la 2 ore rupt de foame. In plus, e un haplea si mananca cu pofta si apoi imi vomita in jet si pe nas si pe gurita... Ma oftic rau cand vad ca da afara bunatate de laptic!! Sunt curioasa cat a luat saptamana asta (maine ne cantarim), ca s-a repetat de mai multe ori si mi-e frica sa nu cumva sa fi luat mai putin din cauza vomei.

Ce de griji!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, stai linistita ca bebe scoate afara surplusul de lapte, asa face si Rebecca! O sa vezi maine la cantar ca el creste frumos.
Miercuri mergem si noi la controlul de o luna, abia astept sa vad rezultatele.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Stela,draga,cum sa-l pun pe Il Barosano la slabit?!...as vrea eu,ca ma rupe de spate si ma dor mainile,dar ce sa-i fac,daca e haplea?lasa, ca nu o sa fie ditamai grasanul...si dupa cum vad eu burticuta ta,e mare si Teodora...
Maria,felicitari pentru botez-de acum il poti si impartasi...ce bine!abia astept si eu botezul bebelului meu,a treia zi de Pasti...
Clau,frumoasa Rebecca in leganel...
Delphin,ce baieti frumusei ai...David e un scump!noi inca nu ne confruntam cu -gelozia-fratelui mai mare...inca nu si-a manifestat nici o reactie negativa,sa speram ca ramane asa!
Naty,ca de obicei poze graitoare cu Iulia...
Sovi,ce poze ai ...Hot mama!!!!
Ioana,imi pare rau ca David al tau vomita asa...eu nu cred ca din cauza asta nu a mai pus pe el!
va pup pe toate ca s-a trezit Baiatu

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Ali, chiar ca a coborat burtica ta. Asa era si a mea spre final!

Heiii, gravidutelor, nu v-ati trezit???? Lasa, profitati de perioada asta caci apoi o sa fiti de la 6 in picioare!

POZE

POVESTEA NASTERII

BUNA DIMINEATA!!!! Am o stare de kkt azi am o senzatie de parca mi-ar veni ciclu....si tot ma duc la baie dar nu pt pipi ci pt cealalta treaba(3 ori)pana acum...nu mai tre sa-mi faca astia clisma......

ce sfarsit? care sfarsit??? Ca eu nu vreau sa sar randul!!!
Dar chiar, cat ai mai avut pana ce ai nascut de cand ti sa lasat burta? Mi-e c-am frica ca pe Bianca am nascut-o la 38 sapt
Anca mami de Mariuca ce mai faci?

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-3 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

salutare.
Scrim si noi cu o mana,suntem bine si cuminti, noaptea se trezeste doar de 3 ori manance si adoarme la loc, un pic imi fac griji de el ca manca numai 10 min , dar in rest suntem bine , eu cu operatia mai greu dar asta chiar nu mai conteaza cand e el sanatos si cumintel.
va trimitem multi pupici

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ali ce faci mama, te pregatesti? Nu ma speria, ca si eu tot pe acolo sunt.
Dar feeling-ul meu imi spune ca mai dureaza inca. Nu nasc azi maine. Si cum toate sentimentele mele in legatura cu sarcina, s-au adeverit de fiecare data, ma bazez si acum tot pe instinct.

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR maxim 3 sapt.

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ali, nu te speria, nu se intampla la toate la fel. Eu am nascut la 39 de saptamani fix, iar burta mi s-a lasat , zic eu, chiar in ultimele cateva zile. Dar, dupa cum ti-am zis, asta nu inseamna ca nasti azi, maine. stai linistita, eu zic ca mai stai cel putin 2 saptamani.

Kya,

Rebe a mea s-a trezit, a papat si acum doarme iar in leganut. Tare buna este pentru ea leganarea asta! Ca sa nu mai zic , ce buna e pentru noi!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

mussara imi pare bine ca sunteti bine si ca bebe Iulian este cuminte
Kya ma pregatesc sufleteste ..eh poate sa mai dureze si 1 sapt sau 2 nu??. Oricum de-acum ma astept si eu sa nasc

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-3 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Clau, cu riscul de a parea batuta in cap...preparatul asa se numeste"Preparat pt. colici" si il poti cere de la orice farmacie? Te intreb pt. ca mama vrea sa-mi trimita un pachet si as vrea sa profit de ocazie si sa-mi trimita si 2-3 sticlutze din acest preparat!

Mumltzam pt. aprecieri de baieti!

Simo27, cred ca e necesara o precizare...Seb nu e gelos pe fratele lui...din contra, cred ca se vede si in poze. Ne da noua, parintilor bataie de cap...tot ce spunem, el e "Gigi contra".

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput