Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Paste Fericit, celor care sarbatoresc!

Scuze de absentza si multi pupici ca-mi simtiti lipsa! Motivata ce e drept, fetele cu pruncii acasa stiu de ce! Acum practic si eu scrisul cu o mana...

Va citesc mai mereu, caci suntetzi oaza mea, insa de scris...mi-e mai greu!Am vazut poze multe cu "teroriste" mici, cu grasunei, cu leagane...sunt scumpi foc bb-lusii! Si cand te gandesti ca astfel nu-i vom mai vedea niciodata!

Curaj fetelor care urmeaza sa nasca...absentza lui Cory din ultimele doua zile sper ca e motivata... si "Bonne fete" pt. Larisuk pe 26 martie in calendarul catolic e sf. Larisa ( asta in cazul in care nu mai intru pana miercuri)

Sovi, te intzeleg si te astept la terapie! Spune-ti ca nu mai e mult...dar stiu ce simti

Vazut poze de burticutze frumoase si secsoase rau...profitati maica, profitati si odihnitziva la greu!

Despre noi...ar fi multe de spus, insa ma rezum la faptul ca Davidutz al meu ia bine in greutate...ne chinuim grav cu colicii...Apropos, fie-va mila si spuneti-mi si mie de acel preparat pt. colici, roxana sau Clau anticipati!
Eu recuperez bine...mai am doar 10 zile de injectii anti coagulante...si 3 controale de sange.
Kg nu am pierdut...si e putin greu la moral...dar incerc sa ma imbarbatez...inca alaptez..desi tare as vrea sa am grija si de mine..bref..trec ele...David miercurea trecuta avea 4 kg. A luat in medie 375g pe saptamana. Un bun stimulant pt. moralul unei mamici!
Desi am fost contra...am cumparat cantar de bb-i , randunoiul s-a suparat ca tot trebuia sa sun si sa intreb cand pot merge sa-l cantares...si pt. fetele care sunt interesate...batista bebelusului...adica pompitza de muci electrica, e super! Buna inventie! Pt. mine e pe locul 1 acum!
Lui David ii place mult la baitza si ii place mult sa fie uscat cu foenul! asa profit si ii fac masaj...un pont...preventiv pt.eritem fesier, la fiecare schimbat de pampers ungeti fundul cu ulei de amanda dulce; Rezultat garantat!

Seb e tare tandru cu fratiorul lui, insa cu noi e putin terorist si capricios...incercam sa tinem piept...stim ca va trece si va fii bine.
Cory, inarmati-va, tu si sotzul cu tone de rabdare!

Va si va las acum caci timpul meu a expirat...s-a trezit toata casa

si ceva poze

http://community.webshots.com/album/562725945atjkMH?vhost=community

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Naty, tu de care lapte ii dai Iuliei?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Buna, dragelor,

N-am mai intrat de mult timp, dar va urmaresc si vad ce se intampla cu fiecare. Voiam sa va urez sa va traiasca bebelusii, sa fie asa cum va doriti voi. Voiam sa mai urez mamicilor care asteapta inca RABDARE multa si NASTERE USOARA!!!!

Noi avem acum 38 s si 3 zile, deci suntem pe ultima suta de metri. Azi mergem la control din nou, sa ne spuna cam cat mai avem. Eu sper ca putin de tot, pentru ca e destul de greu cu miscatul si cu respiratia ( stiti cum este..).

Stiu ca cele care ati nascut deja sunteti destul de ocupate, dar am si eu o intrebare:
LA prima nastere v-ati descurcat singure ( adica mami, tati si bebe) in primele zile acasa sau a fost nevoie de intariri ( mama, soacra, etc)?

A mai nascut cineva cu dr MIHAELA FILIPESCU, de la Bucur?

Va pup dulce,

Valentina, 38+, cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Valentina eu singura m-am descurcat din prima ,adica cu taticul nostru si sa stii ca a fost fff usor ,poti sa juri ca ai mai facut aceste lucruri de cateva ori cel putin
Curaj

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

valentina eu am avut intariri in primele zile, mai ales din cauza ca tati era mai panicat ca mine...sor-mea zice ca in prima zi aveam o privire haituita si disperata acum m-am obisnuit...dar inca nu ii fac baie singura...

buna Anca!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

M-au reprogramat la masaj, asa ca stau linistita azi...Deocamdata piticuta doarme.

Stela, ce burtica mare si frumoasa ai tu acolo! Sa nu-ti fie de deochi!

Underqueen, vazut poze frumoase cu bebe Tudor. Ati scapat de-o grija de-acum, puiul e crestinat!

Delphin, ce bine ca ai aparut, am vazut poze tare frumoase. Ai niste baieti super, sa-ti traiasca! Despre preparat nu stiu ce sa-ti zic ( inca ) caci se face pe loc in farmacie si sotul nu a intrebat ce contine. La Rebecca pare sa dea rezultate, parca o ajuta sa faca niscaiva partzuri! Este o solutie cu termen de valabilitate de doar o saptamana asa ca joi o sa-l trimit iar pe sot acolo si de data asta il pun sa intrebe ce contine preparatul. Cum aflu ceva, iti dau mai multe informatii, stiu cat de rau e cu colicii astia caci si noi ne chinuim! Cel putin cand nimic nu-i consoleaza e cumplit. Rebecca nu vrea nici suzeta sa-si mai faca de lucru cu ea si atunci plange in nestire cand e in criza. Hai ca o sa scapam in cateva luni!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.

Si sotul meu e cam panicos de felul lui si ma gandesc daca sa-mi chem mama sau nu. Nu stiu insa cat de folos mi-ar fi, pentru ca a trecut ceva timp de cand a crescut doi copii si oricum s-au schimbat multe.

Ce ziceti de vizitele a n persoane in timp ce esti in spital? Eu as vrea sa dau sfoara in tara sa nu ma viziteze nimeni decat dupa ce ne-am intors acasa. Voi cum ati proceda/ procedat?

Valentina, 38+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Valentina, depinde cu vizitele. Pe de-o parte nu ai chef sa vina o gramada de persoane , dar pe de alta parte ai nevoie de apropiati pe langa tine. La mine veneau mereu sotul si mama, dar au venit si colegele de servici in penultima zi. Mi s-a parut bine asa. Si cat am stat la terapie intensiva, nu a fost decat sotul o data caci le-am zis sa nu vina in ziua aia ca eu oricum o sa ma simt rau ..., cert e ca am ragretat foarte mult ca nu i-am tinut cu mine acolo caci trecea timpul altfel. La celelalte mamici au fost vizitatori din belsug chiar si la terapie.

Ali, chiar ca a coborat burtica ta. Asa era si a mea spre final!

Heiii, gravidutelor, nu v-ati trezit???? Lasa, profitati de perioada asta caci apoi o sa fiti de la 6 in picioare!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

neatza randunici!
Incep sa cred ca si mie mi s-a cam lasat burta, cel putin asa o vad azi. Si ma mai doare si pe sub burta de aseara.
Sper ca barza stie unde sa mearga azi ca nu vreau sa ma bag in fata.

Dana 35+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by underqueen

valentina eu am avut intariri in primele zile, mai ales din cauza ca tati era mai panicat ca mine...sor-mea zice ca in prima zi aveam o privire haituita si disperata acum m-am obisnuit...dar inca nu ii fac baie singura...

buna Anca!

POZE

va pup iubita si Stefanut este frumoss foc

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput