Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ali, daaaa, a coborat burtica ta, nu mai e tuguiata

Eu ma duc in patut sa butonez putin, pupici si noapte buna!

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ali,am vazut burtik maaaare!!!Parca e coborata,da,dar o fi din cauza greutatii...
Noapte buna!

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stelutoooo, ce burtica mare si frumoasaaaa!

Chiar ma duc la nani acum

Oana 35+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Asa da Stela da' ce numai sovi? frumoasa
Va multumesc bubu si stela pentru aprecieri inseamna ca nu am eu vedenii chiar a coborat!!!??
...da, si parca nu mai e asa tuguiata nu?

Ma duc in patut sa dorm ca ma uit la Bianca mea cum doarme si m-a apucat un soooomn...
Noapte buna tuturor!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-3 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

bubu,Ali merci.
Fug si eu la nani,ca il incurc pe randunoi cu laptopul in pat si vrea sa se culce
Noapte buna!

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela foarte frumoase poze, frumoasa burtica. fata sexoasa. Sigur e si bebelina ta fortoasa si puternica. Ce te mai indoiesti?

Ali ce burticaaaaa! Si eu ma mai plang ca a mea e mare si ma incomodeaza. Dara tu...! Si da, nu ai vedenii, chiar e mai coborata!

Kya 37+ cu Sanziana
Pana la AMR maxim 3 sapt.

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Am vazut si eu burtici frumoase de Stelutza si Ali bia!!

Si ca sa nu mai zic de Iulia la autoservire, iar bebe Mufa e un scumpel - parerea mea ca seamana tare bine cu mami..
numai bebelusi frumosi pe crengutza!

Mihaela 40s cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Bubu, Clauclau, multumesc mult pentru feedback! Asa mi-au spus mai multe mamici, ca daca doarme inseamna ca e satul...dar stiti cum e cu mamele la primul copil, ne facem griji din orice...

Am vazut poze de Rebecca, este delicioasa! Iti vine sa-i mananci falcutele!
Mihutza, hai ca acusi vine barza!!!
RoxDox, tinem pumnii pentru maine!
Underqueen, ce scump e bebe Tudor!
Naty, asa-i ca uneori bebeii astia ne baga in ceata cu mancatul? Tu ai avantajul sa vezi exact cat papa. Eu cred ca e bine printesa ta, judecand dupa poze; este frumoasa si creste pe zi ce trece!
Stela, ce burtica sexy! Si tu mai ai asa de putin! Doamne Ajuta!
Am vazut poze si de burtica de Ali Bia. Judecand dupa forma nu cred ca mai e mult nici la tine, mami!
Ursuleata

luny, ce bebe frumos ai si tu! Hai ca sarbatorim impreuna 1 saptamana. Si Mussara la fel.

In legatura cu greutatea lui bebe: inainte sa nasc am intrebat daca nu se face o estimare a greutatii lui bebe. Stiti ce mi-au zis? Ca mama este cea mai corecta in aceasta estimarea. Asa se pare ca au demonstrat statisticile. Nu ecograful, nu medicul, ci MAMA, bazandu-se pe intuitia ei extraordinara. Asa ca am estimat si eu si le-am zis ca bebele meu are cam 3.300 g. Cand l-au cantarit si mi-au zis ca are 3.350g nu mi-a venit sa cred cat de aproape am fost.
Asa ca fetelor care urmeaza sa nasteti, faceti si voi acelasi lucru, macar sa vedem cat de adevarata e statistica aia. Pup.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fecian, bine-ai venit pe crenguta noastra! Si ai dreptate, aici e cald si bine!

Luny, e dulce , dulce, dulce Mateiasul tau! Sa va traiasca puiul scump si sa fie sanatos!

Naty, puiuta frumoasa la autoservire!

Noi mai stam putin si plecam la masaj.

Rebe e agitata, nu mai pot sa stau, va pupic si sper sa intru dupa-amiaza la un somnic de-al ei!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

am reusit si m-am desprins de Tudor, care doarme linistit...trebuie sa ma obisnuiesc, ca e ultima saptamana de concediu a sotului...

Naty, ce super papa mititica ta biberon! cum reusesti? ca eu sunt rupta de spate cat il plimb pana papa tot. apoi trebuie sa dea aerul afara, si nu prea reuseste si ii vine lapticul inapoi...per total cam o ora de stat in picioare cu el in brate la fiecare masa (la 2-3 ore)

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan
POZE

Mergi la inceput