*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

La 5 sapt cu echo intravaginala se vede. La nmine s-a vazut bine la 5 sapt si 1 zi. Bafta multa, Maria

7+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Miruna, ai avut ghinion, clar! Nu se poate sa fie asa! E clar ca aparatul ala e varza! Pup si sa vezi ca maine vei fi din nou cea mai fericita din lume!

Si eu merg maine la eco, are trebui sa am fix sase saptamani de la UM. Sper ca de data asta se va vedea si activitatea cardiaca a bebelusului meu!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna seara, fetele!
Ma primiti si pe mine in randurile voastre?
Desi sunt cam superstitioasa din fire as vrea sa particip impreuna cu voi la odiseea celei de-a 2 sarcini. Pentru ca sunt pentru a doua oara graviduta si se pare ca va fi in jumatatea lunii noiembrie evenimentul fericit.

Nu am mers inca la medic, desi am vorbit cu el. Mi-a spus sa vin abia pe 7 aprilie ca sa fie sarcina mai mare.

Acuma sunt in 7 saptamani.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Bine ai venit, Miria Cristina, uaaaau, felicitari! Pe tine te stiu de la alte topicuri, ia uite, incep sa vina si cunoscuti pe-aici! Cu ocazia asta tre' sa-ti spun ca imi place numele fetitei tale, chiar vorbeam cu sotul meu ca, daca va fi baiat, o sa-i punem numele Damian. Si probabil si Tudor...

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Multumesc, Diana!
Da, numele fetei mi-a placut si mie tare mult la vremea respectiva.

Ziceam ca sunt, in general, superstitioasa si mi-e frica sa nu pateasca ceva sarcina mea si sa raman doar cu bucuria de moment.

Si asa sunt nitel panicata ca, din cauza Damianei, prin saptamana 5 am avut gatul iritat si cica nui bine sa racesti in primul trimestru de sarcina.

Of, si cate probleme nu mi-am facut! Aveam cosmaruri noaptea si visam ca se intampla rau cu bebe. Si asta numai pentru ca valul palatin era un pic mai rosu si ma ustura dimineata.

Voi ce ziceti?
Nu-s copil la faze deastea?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Buna seara!
Sunt si eu o mamicuta de nov. Sunt la a doua sarcina , dar a trecut mult timp de atunci........aproape 6 ani.Ne-a luat cam mult timp sa ne hotaram pt un nou bebe, dar suntem f norocosi pt ne-a "iesit" din prima luna .
Am 6 saptamani si ma confrunt cu starea de balonare si constipatie.
Este cumva permis carbunele in timpul sarcinii pt ca laxativele ....nu cred. Cu starea de inca nu m-am intalnit, dar cred ca am scos parleala la Julia unde exersam de 2-3 ori pe zi ....sa nu cumva sa uit.
Nu stiu ce sa mananc sa nu ma balonez........Oare ceaiul de sunatoare face bine? acum am pofta de niste muraturi .....dar cred ca nu-s bune....
Astept si accept sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Felicitari pt bebic, Miria!

7+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna burtici.mai scriu si eu din cand in cand ,cand ma lasa andrei si treburile multe din casa.mie mi-a facut eco abdominala pe la 6sapt si s-a vazut sarcina-si nuera cine stie ce aparat grozav la o policlinica privata de cartier si acum la 9sapt i-a vazut si activitatea cardiaca- ,a masurat-o ,nu am auzit-o.si eu mai am greturi dar nu asa mari acum de cand iau utrogestanul vaginal si nu oral.dar sunt obosita ,mi-e somn dorm cand doarme andrei si incerc sa nu fac efort-am avut singerari de doua oripana acum.va pup.

diana mami de andrei(19.10.2006)si9+

Mergi la inceput

DIANA - Cat Utrogestan iei si cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alinushca m-am culcat cu gandul la tine si m-am trezit nerabdatoare sa vad vestile de la tine.
miruna la eco abdominala nu se vede foarte bine la o varsta asa de mica de sarcina.iti tin pumnii sa vi cu vesti bune azi de la eco.
maria k si tu mergi azi la eco?d'abia astept sa vi sa ne spui ca ai vazut punctuletul drag.
bun venit noilor gravidute si va doresc 9 luni fericite!

eu sunt z38.nu am mai testat de 5 zile.niciodata in viata mea nu am avut asa o intarziere.il rog pe Doamne Doamne sa-mi sadeasca si mie o bobita mica si sa ma pot altaura si eu voua!

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput