*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*
Raspunsuri - Pagina 7
miruna22 spune:
si eu simt ca Bebita e bine!
nu stiu de ce...pur si simplu asa simt....m-am stressat asa de mult pana acum, iar cand mi se confirma un cosmar, incep sa gandesc pozitiv!
parca sunt pe invers

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
loren@ spune:
Miruna nu am retinut..la ce spital lucrezi tu?
De la cite sap. se poate vedea bb bine la eco abdominala...eram curioasa daca vineri poate sa imi faca eco pe burtica sau tot la cea transvaginala ajung?
Bia
bebe mic
7+
miruna22 spune:
nu lucrez in spital...sunt in policlinica!
mai bine fa-ti transvaginala,ca eu azi mi-amfacut si abdominala si nu se vedea mai nimic, spre deosebire de transvaginala, unde s-a vazut fff clar embrionul!
Mirunica, te asteptam
teste de sarcina
6+
maryb spune:
loren, eu stiu ca dupa 10s se face eco abdominala. deci cred ca tot transvaginala o sa-ti faca.
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
si uite asa a mai trecut o zi 

....va pup dulce ca plec acasa. 

pe maine !!!
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ginye55 spune:
quote:
Originally posted by mamiseli_11
Gyne55 cred ca spre sfarsitul sarcinii va fi crunt cu durerile de spate si spun asta pentru ca si voi avea probleme sigur. Eu am handicap locomotor (piciorul drept cu sechele dupa paralizie) si putin mai scurt si coloana este deformata destul de tare (cifo-scolioza dorso lombara) si am fost avertizata deja ca va fi foarte greu catre sfarsitul sarcinii. Sincera sa fiu, cred ca am mai luat un pic in greutate pt ca deja simt ca ma doare. Dar ca sa trec peste toate aceste explicatii daca ai nevoie de sprijin moral pt a trece peste toate greutatile, sunt aici sa vorbim. (Cine stie, poate eu voi fi aceea care va avea nevoie de sprijin).
Mamiseli_11 cu mormoloc de 5+
Multumesc mult! Stiam eu de ce ma inscriu la acest forum.Eu am o lombosciatica destul de urata. Operatia deja nu mai este o optiune. Sunt constienta ca ultimele luni de sarcina le voi petrece mai mult in pat, dar am zis ca macar un copil sa fac.

7+Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
anes spune:
miruna
nici nu intra in discuteie ca BB s-a oprit in evolutie si mai ales in ziua ecografiei. Conteaza f. mult performanta ecografului si setarile sale. Mie de exemplu mi-a spus (la aceeasi varsta pe care are sarcina ta) ca BB al meu este mai mare cu cinci zile (avea 11,3 mm si corespundea varstei de 7s si 2 zile si avea activitate cardiaca). Deci ceea ce vreau sa spun (poate tu stii mai bine) este ca la aceste varste mici ale embrionului, masuratorile pot da gres, iar acitivitatea cardiaca acum, nu poate fi detectata decat de ecografe foarte bune.
Prin urmare, repetarea ecografiei (la alt eco este singura solutie). Nu cred ca dr. este de vin ci aparatura
.
ancaoradea
la o sarcina normala, fara probleme, sexul nu este contraindicat (ei, acum nici in fiecare zi) o data pe sapt. Daca medicul spune ca nu trebuie, atunci NU.
Referitor la analize, Complexul TORCH include (toxoplasmoza, CMV, listeria, rubeola). Astea nu sunt acoperite de CAS.
7+
miruna22 spune:
pai stiu ca aparatul e de vina (mai ales ca asa mi-au zis cei 2 medici ginecologi amici ai mei)....pe doamna doctor am gasit-o acolo intamplator!!!
si mi-a zis sa-mi faca echo ca sa-mi scot din cap ideea ca am sarcina cu ou clar![]()
![]()
![]()
dar maine am sa merg la dansa la cabinet si ma lamuresc eu cumva

Mirunica, te asteptam
teste de sarcina
6+
anes spune:
miruna te inteleg atat de bine! Parca ma vad pe mine. Initial am crezut ca este sarcina cu ou clar, apoi sarcina molara, apoi ca s-a oprit din evolutie. Am tot citit despre ele, fara sa-mi spuna dr. ca ar fi. Ma autostresam. Riscuri sunt, mai ales in primul trimestru, dar tb. sa incercam sa fim cat mai echilibrate, chiar daca este greu.
Simptome foarte puternice nu am, dar sanii sa mentin cam in aceeasi stare si am o senzatie difuza de greata care imi taie pofta de mancare. De doua ori am avut spasme la stomac (esa sa vomit) din cauza mirosului de friptura si a deodorantului sotului meu. Dar atat, ulterior nu mi-a mai fost greata de la ele.
+
Maria_K spune:
maine merg si eu la eco. sper sa vad punctisorul pe ca eu nu l-am vazut deloc :( daca nu-l vede nici acum cred ca innebunesc
mamica de bebitz 5+