*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (7)*
Raspunsuri - Pagina 9
ralu23 spune:
Neata, burtici!
Sper sa fi scapat de moderare
Am tot scris ieri, dar deja sunt trecute subiectele, cred.
Eu in continuare incerc sa imi stapanesc nervii pana ma duc la eco. Inca imi gasesc alte preocupari, sa nu ma mai gandesc. Slava Domnului cu serviciul asta, ma mai "deconecteaza" de la nerabdarea de a ajunge la prima eco.
Balonarile si sanii care parca nu mai sunt chiar atat de durerosi sunt la ordinea zilei. In rest nu am nimic, cel putin deocamdata.
E normal ca tensiunea din sani sa fie "fluctuanta"? Azi mai mult, maine mai putin?
Sarcini usoare si o zi excelenta va doresc!
S6
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Bun venit Flowers si Ralu!
Fetelor, eu azi ma duc la eco si sper sa aflu ceva de data asta! Am fix sase sapt., ar trebui sa se vada! Am niste emotii, nici nu va inchipuiti! Of...
Miria, eu iau Duphaston, doua pe zi. Data trecuta, cu Ianca, am luat Utrogestan oral, tot doua pe zi. Si acid folic, 1 mg pe zi.
Dialoguri strumfesti
miria_cristina spune:
CRISTINA - Sa-ti dea Dumnezeu ce-ti doresti tu mai mult!
'Neata si de la mine, fetelor!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
DIANA - Bine, dar cum il iei tot o data vaginal sau il inghiti cate unul la 12 ore?
Asta nu stiu eu, eu iau 3 seara la culcare toate o data si mi se pare mult.
Cristina si D
miria_cristina spune:
Mai, voi aveti vreo stare specifica gravidei?
Parca, atunci cand am ramas cu fata aveam ceva, dar acuma n-am NIMIC.
Bine, cu exceptia sanilor, care sunt mai putin sensibili ca in 5 saptamani, dar care s-au marit.![]()
Voi mai simtiti ceva? greturi, somn, ameteala, urinare, emotivitate....?
Cristina si D
Maria_K spune:
buna dimi! :)
bun venit noilor burtici!
ralu23 si la mine tensiunea din sani e fluctuanta, adica azi ma dor de nu pot sa port nici sutien, iar maine n-am nimic, decat ca sunt mai tari si mai mari
(spre bucuria sotului)
maria_cristina, eu inafara de tensiunea din sani mai "prezint" urmatoarele simptome: constipatie (ceea ce la mine era ceva foarte rar), balonare, gaze uneori
si periodic, greturi care nu sunt declansate de mirosuri sau alimente, ci vin asa.... din senin si sunt cam ca si un gol in stomac care imi da senzatia de voma. ieri am si vomitat prima data, spre incantarea clentilor mei
. imi vine sa plang din orice, de exemplu ieri citeam ce au mai scris fetele pe forum si m-am trezit ca
.
azi merg la eco si mor de nerabdare si emotii!
o zi buna tuturor!
mamica de bebitz 5+
diana21 spune:
quote:
Voi mai simtiti ceva? greturi, somn, ameteala, urinare, emotivitate....?
Miria, eu le am pe toate de data asta/ Plus o foame care ma face sa mananc non-stop! La Ianca insa, nu am avut nici un simptom, NIMIC!!!
Duphastonul il iau de doua ori pe zi, dimineata si seara, oral. Cred ca numai asa se ia asta, nu? Si Utrogestanul il luam la fel.
Dialoguri strumfesti
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by Maria_K
buna dimi! :)
bun venit noilor burtici!
ralu23 si la mine tensiunea din sani e fluctuanta, adica azi ma dor de nu pot sa port nici sutien, iar maine n-am nimic, decat ca sunt mai tari si mai mari(spre bucuria sotului)
maria_cristina, eu inafara de tensiunea din sani mai "prezint" urmatoarele simptome: constipatie (ceea ce la mine era ceva foarte rar), balonare, gaze uneorisi periodic, greturi care nu sunt declansate de mirosuri sau alimente, ci vin asa.... din senin si sunt cam ca si un gol in stomac care imi da senzatia de voma. ieri am si vomitat prima data, spre incantarea clentilor mei
. imi vine sa plang din orice, de exemplu ieri citeam ce au mai scris fetele pe forum si m-am trezit ca
.
azi merg la eco si mor de nerabdare si emotii!
o zi buna tuturor!
mamica de bebitz 5+
Ha, asta cu plansul e tare. Sa va povestesc de mine, aseara. Ma uitam la desene animare, si anume Alba ca Zapada (am dat in mintea copiilor)
E frumos sa fii

S6
Maria_K spune:
sorry miria_cristina...... ti-am gresit numele
deci pot sa mai adaug la lista cu simptome ca sunt si mai grea de cap !
![]()
mamica de bebitz 5+
maryb spune:
buna dimineata !!!!!!!
sa incep cu burticile noi care s-au alaturat odiseei....
flowers, estyanda, aliburtica, bine ati venit dargelor, va doresc o odisee minunata, sarcini fara probleme si bebelusi sanatosi. estyanda si aliburtica, va rog sa-mi spuneti si DN, daca vreti tot pentru listuta. Trebuie sa va spun ca primele 12 mesaje sunt moderate si apar foarte greu, eu am reluat cu cititul tot capitolul si asa am descoperit mesajele voastre. Asa ca spor la scris ca sa scapati de moderare.
ralu23, hai ca ai scapat de moderare. la 6s se poate vedea embrionul si activitatea cardiaca. eu nu am secretii si de simtit intepaturi in burtica am simtit si eu.
diana21, miruna si celelalte fete care merg azi la eco, va tin pumnii si va asteptam cu vesti bune despre sambureii vostri.
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele