Mamici de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Va scriu numai un piculet pe fuga,ca azi chiar aca atata am de lucru.
Cleo cum esti????
La noi nu s-a intamplat nimic neobisnut,am fost ieri invitati la cineva la masa si am balotat ca sparta ,si spre norocul meu nu mi-a fost rau!!!Am scapat!
Fetelor ati vazut aseara la stiri bebelusul acela nou nascut de 6 kg???
Mihaser(sper ca nu am gresit) La multi ani si sanatate si sa-ti traiasca feciorul!!!
Acum va las si incerc sa intru mai tarziu!!!
Pupici

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut si eu bebeloiul la stiri. Frate, nu e normal, ceva-ceva tot avea mamica lui. Am mai citit ca se intampla chestii din astea la mamici cu diabet de sarcina.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Merci, Gabitzule! Mi se pare foarte util, mai ales ca-mi spui ca Andrei e pasionat de ele..
O sa imi descarc si eu colectia, sper sa fie de gasit pe ODC sau Torente..

Apropos de bb de 6 kg si... mie mi s-a parut mosntruos, Doamne iarta-ma! Lui barbate-miu insa, ii placea...
Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, imi plac mobilele alese, ce bine ca ai 4 camere si le personalizezi pe fiecare in parte...Pup fetele de la odiseea noiembrie-decembrie, sper sa am timp sa intru si pe la ele..Mi-e dor de Otilia...a reusit sa ramina insarcinata? stiu ca isi dorea...
SIs, stai linistita nu a luat David nimic de la tine, azi n-a mai tusit deloc, bine ca l-am si umflat de ceaiuri calde si portocale stoarse, miine il duc la cresa, ca e sanatos totusi...Probabil a avut niste secretii mai mari in git, cred ca am nevoie de umidificator, ca mereu are nasucul uscat sau infundat dimineata...
Gabitzam, noi nu avem baby einstein, dar ma intereseaza, zici ca le putem descarca de pe net???Am sa -l pun pe sot
Andreea 27, wow, 6 kg.....Brrr, nu mi-as dori asa ceva, 4 mi se pare rezonabil, dar 6...nici nu e bine sa fie asa mari bblusii, nu mi-as dori...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 5 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna burticute,

Hai ca am reusit si eu sa va citesc, active nu gluma, vad ca ne-a scris din nou Aimee79, bine ai revenit draguta, ma bucur ca totul e in regula cu colul.
Cleo subscriu si eu la ce au scrisa fetele, daca se mai intampla mergi la doctor. Apropo, esti tare haoiasa, draga de tine si cand ai probleme... cica n-a mai facut pe ea de la gradinita
Mihaser sa-ti traiasca voinicul, sa fiti sanatosi si fericiti!
Andreap din ce am citit, tu ai cam invatat destul de multe in spital, adica practica cu ingrijitul lui bebe; cred ca ti-a folosit mult cand ai ajuns acasa cu bebelina.
Gabi si eu am liber cu summitul, sotul meu din pacate, nu... habar n-am cum va ajunge el la serviciu in Otopeni... cred ca va trebuie sa exerseze aia cu teleportarea.
Leeloo tinem pumnii la prezentare, sa bagi cat mai mult aer curat de Poiana, dra nu foarte mult sa te de-calesti.

Laura noi il vom vedea pe bibiloi sambata, sa vedem ce a mai facut cu cordonul, in ce pozitie mai e , ca nu mai am nici cea mai vaga idee; acum, avand in vedere ca sambata va fi o simulare pt summit... cred ca plec de la miezul noptii ca sa ajung la timp la policlinica.

Gata fetele, ca am scris de parca au intrat zilele in sac... la toata lumea !

Lori 30+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna dimineata burticoase!

M-am trezit si eu exact la timp sa vad stirea cu super-bebe , nu-mi venea sa cred , eu am vazut pe cantar acolo 6880 , deci aproape 7 kg???????? , ce o fi mancat saraca mama??? se poate sa fi fost o problema cu mama , nu e normal sa fie bb asa mare. Cum arata saracu langa bb mic , parca era ghita muresan pe langa ghiuri pascu.
Am mai auzit odata la radio despre o tipa din Rusia care a nascut un BB de aproape 10 kg .

chinabulina - nici macar pe nume nu stiu sa-ti spun , sigur o sa dam una peste alta la vara, e imposibil in satucul nostru sa nu dai peste cineva cunoscut in parc de ex. Eu sincer , ma uit ca nesimtita la toate gravidele pe care le intalnesc , dar incerc sa fiu mai discreta , am primit reclamtii de la sot ca uit de el si raman fixata pe cineva .
Apropo de vise, eu m-am trezit de nush cate ori din vise ( tare explicite ) cum ma inseala. Clar ca dimineata eram cu botul de un kilometru si stateam bosfumlata pe el si saracu' era nedumerit:"dar ce am facut??????" Vorba ta, cred ca toate avem cate o pasarica uh ? Stai asa sa se inmulteasca , sa vezi atunci stolul pe capul nostru hihihih.

Mie slava Domnului nu mi se umfla picioarele doar daca stau mult in picioare sau atarnata dar verisoara mea saraca de la 36 a zis ca a ajuns la adidasi sotului marimea 41 .
Chiar imi spunea la inceputul sarcinii cineva ca o perioda nici o pereche de incaltarii nu o sa-mi vina, imi venea sa de ciuda ca nu o sa mai incap in incaltarile mele dragi.

mihaser - La multi ani fiului tau! Sa se bucure de tortul-trenulet, pot sa iau si eu un vagon? hihihih

LeeLeo - drum bun, iti tin pumni sa iasa totul asa cum iti doresti.

Adriana 32+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor sunt super happy!MI-am rezolvat cu patutul!Am un unchiu de gradul 2 cred,care are fabrica de mobila,si imi face patut la bebe exact cum vreau eu!iuuuPIIII
Patutul care mi-l va face pot sa-l folosesc si cand merge la scoala!!!Este acesta http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22!!!
Iuuiii ca asa sunt de bucuroasa!!!Si e cadou de nunta ca ei nu au putut veni la noi la nunta din cauza unor probleme!Eu ma bucur ca mi-l face exact cum vreau ca era un magazin in Cj cu patut din acesta dar s-a mutat si habar nu am unde.MA bucur ca am rezolvat!!Sunt super fericita si am vrut sa impartasesc cu voi!!!!!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, stii ce mai poti cauta pe torente? "Music for babies" sau "Mozart for babies" sau "Classical music for babies" sau ceva de genul asta. Cand era Andrei foarte pitic ii puneam in surdina in camera in care dormea.
Se gasesc si pe la MiniBlu colectii de CDuri cu muzica pentru bebelusi, muzica clasica, mult Mozart.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Mai dar aveti un ritm la scris...de imi ia o ora sa ma pun la curent...si la sfarsit nu mai retin exact ce s-a discutat....

Cu sterilizatul bibe...eu nu mi-am luat sterilizator la primul bb, dar le-am sterilizat in modul clasic prin fierbere.

Despre bb de 6.4 kg....wow. Bine ca e sanatos.

Cleo....esti mortala. Ai niste postari tare vesele...iar cu prostiile de ....babisme...eu m-am lecuit. Eu voi iesi cu bb cat mai repede din casa...pt ca la cat stau sechestrata de aproape 2 luni.....numai pot. Tb sa imi scot parleala.

Despre kg....cred ca ma ingras cu aer. Datorita faptului ca nu ies si nu fac miscare si trandavesc....kg se pun pe mine rapid. Azi dimi am avut un soc....si culmea e ca nici nu prea mananc....pt ca nu imi e foame. Dar...o sa revizuim meniul...si o sa il schimbam drastic ca am batut 100 asa ca...tb sa iau masuri.

Despre pierdera lichidului....ce sa zic...si eu ma ud efectiv dar dr mi-a zis ca am o secretie abundenta care e normala la gravide...si la mine mai e si cerclajul pt care pun ovule deci...nu pot spune daca e lichid sau secretie. Cat despre prima sarcina...nu am avut asa ceva, iar apa mi-a rupt-o pe masa in timpul travaliului...deci habar nu am cum arata, iar dopul nici atat nu l-am vazut.

Hai ca trimit mesajul ca scriu la el de juma de ora deja...

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetili, uite am ajuns la munca cu 45 oua kinder . Ieri cred ca am transpirat mai mult...se pare ca si la creer transpir! Nu de efort,ci de prostie. Dar daca se repeta, fug la dr.

E ultima zi la munca...nu imi vine sa cred. Am o gramada de task-uri lasate pt urmatoarele sapt - pana cand voi nashte. Sper sa nu se grabeasca fifitsa cu coditse...si sa le fac pe toate
SI va dati seama ce o sa vorbaresc aici!!!! non stop!

Alysh, io tot la restaurantul ala ma gandeacm, chinezesc, unde am mai fo. De ce? Pt ca...acum il stim toate, mancarea e super buna, nu s-au speriat chelnerii de noi, ne-au servit frumos. Si o sa stim ce sa comandam!!! Plus ca daca incepem cu propuneri..iaaar incep discutii: hai acolo, hai dincolo, si pana cadem de acord... murim de foame.
P.S. daca o sa fac copil cu ochi oblici...nu ma mai primeshte tati acasa!!

Mihaser, la multi ani pt ficioru' tu, sanatate, si sa va bucurati de el!!

dordia, nu iti mai fa griji cu kilogramele. Sunt de la statul in pat...cand o as incepi sa te agiti cu bb, or sa se duca f. repede! acum nu consumi mai nimik, de aia. Si nici nu te opri din mancat, ai nevoie si de un gratar, si laptik, si fructe+salate. Pt bb.

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput