Mamici de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
quote:
Originally posted by cleo78
niatsa fetili, uite am ajuns la munca cu 45 oua kinder. Ieri cred ca am transpirat mai mult...se pare ca si la creer transpir! Nu de efort,ci de prostie. Dar daca se repeta, fug la dr.
E ultima zi la munca...nu imi vine sa cred. Am o gramada de task-uri lasate pt urmatoarele sapt - pana cand voi nashte. Sper sa nu se grabeasca fifitsa cu coditse...si sa le fac pe toate
SI va dati seama ce o sa vorbaresc aici!!!! non stop!
Alysh, io tot la restaurantul ala ma gandeacm, chinezesc, unde am mai fo. De ce? Pt ca...acum il stim toate, mancarea e super buna, nu s-au speriat chelnerii de noi, ne-au servit frumos. Si o sa stim ce sa comandam!!! Plus ca daca incepem cu propuneri..iaaar incep discutii: hai acolo, hai dincolo, si pana cadem de acord... murim de foame.
P.S. daca o sa fac copil cu ochi oblici...nu ma mai primeshte tati acasa!!
Mihaser, la multi ani pt ficioru' tu, sanatate, si sa va bucurati de el!!34+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
Eu sunt de acord 100% si daca e la restaurantul ala si in week-end e super ok. Duminica asta care vine? sau cand? sper ca de data asta sa vina cat mai multe fete cucuiete cu burtici! Ma ocup eu de rezervare numai sa-mi spuneti cand si cate suntem.
Vroiam sa urez si eu lui Leeloo bafta multa la prezentare...cred ca or sa cada aia pe spate oricum sa vada o burtica facand prezentarea!
Mihaser, LA multi ani baietelului tau!
Alina
33+
Vladhttp://bd.lilypie.com/hduvp3.png
leeloo2004 spune:
Multumesc mult fetelor de incurajari - miine dis-de-dimineata plec spre Poiana. Deja am emotii pentru prezentare - tot timpul am (avem cite o prezentare din asta pe an, in fata a 400 de oameni...) - dar o sa treaca repede si nu imi doresc decit sa iasa bine si sa aiba efectul scontat!
Am auzit si eu de bebele urias - si eu cred ca si Gabitzam ca mama avea ceva diabet de sarcina - nu se poate sa iasa asa de mare! Si cind ma gindesc ca Stefan la 6 luni avea 6800 g....!!
Gabriela
31+ cu
AMR 9 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
dordia2000 spune:
Cleo stiu si sunt constienta de faptul ca de la asta ma ingras...dar cu fructele nu prea ma impac...iar cu salatele....imi e cam lene sa mi le fac. Dar...o sa le fac si o sa bag ca astea imi plac.
Diana
34+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Andree27 spune:
Lelloo stai linistita ca totul va fi bine si o sa-i dai gata pe toti!!Noi suntem alaturi de tine cu gandul si iti tinem pumnii!!
Poze
Andreea
29+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Reallaura spune:
Lorich, bafta sambata! Sper sa nu ai surprize cu programarea...in conditiile summit-ului! Si sper sa vii cu vestea ca a renuntat baiatul la esarfa! 
Andree27, nu reusesc sa vad patutul, vad site-ul, dar nu-mi deschide imaginea. zi tu ce tip de mbilier sau cum se numeste patutul?
Gabitzule, merci de sfaturi si pentru CD. Sa stii ca eu chiar voiam sa -i pun muzica d-asta clasica inca din burtica, sa am pe urma reteta sigura de linisteala. O sa descarc in seara asta.
Dordia, eu fac salate la greu!!pun de toate: rosii, salata verde, porumb ridichii, oregano, branza... cel mai sanatos! Hai ca e mai simplu decat sa faci mancare...
Alysh,, Cleo, eu nu stiu dc voi putea we asta, voi stabiliti cand si vad daca ma pot repezi si eu: vreau sambata sa fac sfestanie (si pregatiri pentru parintele, ca o sa-l pun si la masa si sa gatesc de post), iar duminica ma duc la KIDEX.
Andreutza nu poate in we viitor, asa ca nu propun amanare. Daca pot sa ma reped, am s-o fac. Oricand gata
pentru Harbin!
Laurita
32+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
irinouka spune:
salutare, burtici!
sunt o zuza de ianuarie-februarie 2008 care nu mai are ce face cu o trusa pt epidurala. cand am nascut, n-a fost nevoie sa o folosesc pe a mea. spital, dotat, ce sa mai. :-)))
prin urmare, daca are vreuna dintre voi nevoie, o ofer cu placere. astept PM de la cine-ar fi interesata.
va pupez si va doresc sarcini usoare in continuare si bebici sanatosi si voiosi!
irina
de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
socrate spune:
leloo multa bafta, o sa iasa perfect.
Eu sunt un mare fan de mancare chinezeasca, dar despre care restaurant vbiti?
Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+
cleo78 spune:
leloo multa bafta, nu iti mai fa griji, o sa te descurci!
Fetelor, a fo super ideea cu oua kinder. Bine..ca si colegii mei sunt nebuni si se joaca. A ieshit asha..un amuzament general pe tema jucariilor.
Despre masa la Chinezi, sunt 100% de acord. Weekendul asta... oricand. Alysh, iti predau stafeta. Acum facem sondaj de piatza: la ce ora...si cate venim. EU SUNT SIGURR.
34+
si o burticutsa AMR 5 sapt
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by cleo78
red]leloo multa bafta, nu iti mai fa griji, o sa te descurci!
Fetelor, a fo super ideea cu oua kinder. Bine..ca si colegii mei sunt nebuni si se joaca. A ieshit asha..un amuzament general pe tema jucariilor.34+
![]()
si o burticutsa AMR 5 sapt[/red]
Hihi, nu au inceput discutiile si schimburile??? cum faceam cu timbrele cand eram mici..
Laurita
32+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
gabitzam spune:
Stati nitel sa deschid capitol nou.
Capitolul 47
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla