Mamici de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
emycor spune:
socrate apropo de ce ziceai tu cu schimbatul copilului in maternitate, sotul meu glumea intr-o zi zicand ca vine si ii face semn cu markerul......![]()
emycor
32+ 
andreap spune:
ref.la picioare umflate,ale mele seara arata ca picioarele lui Shrek
(numai ca nu-s verzi)...daca merg la munca.Daca stau in pat,sunt mai bine...deja port de la 37 si cred ca mai urc...![]()
Cu suplimentul...la Municipal Bblusa a stat langa mine din ziua in care s-a nascut..nu le dadeau supliment decat celor care cereau(mamici adica,eventual cele cu cezariana care inca nu aveau lapte..).Eu o schimbam de scutece,eu o spalam(ajutata de o asistenta..),o ungeam cu ulei,ii dadeam sa pape cand dorea..mie imi place sistemul cu Bb langa tine.
Bblusa Sara e deja cu caputul in jos,sper asa sa ramana.va dati seama ca nu am chef de cazariana acum,la a 2-a nastere.Desi am o prietena care a nascut prima data normal,greu ptr.ca a vrut sa fie eroina si nu a facut anestezie epidurala(la Bucur..);acum e asa speriata incat face cezariana la cerere..eu una nu sunt de acord.
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Mihaser - sa-ti traiasca baiatul - sa fie sanatos, norocos si la punga gros!!
Multi
!
Cleo - esti bine??
fetele sa nu ma dati disparuta - de miine pina vienri sunt la Poiana Brasov, la o conferinta - sa-mi tineti pumnii ca am o prezentare de facut, joi la prinz!
Gabriela
31+ cu
AMR 9 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
Andreea, rad de una singura cititnd despre picioarele de Shrek.........ai fost tare cu comparatia asta. Mie azi noapte mi s-au umflat degetele de la maini si ma dureau ingrozitor. In plus am facut pipi din doua in doua ore. Si intoarcerea de pe o parte pe alta a devenit un cosmar: am impresia ca mi se rupe burta cand ma intorc si ma dor toate alea. O frumusete, ce sa zic!
Nu stiu despre restaurant, trebuie sa vorbim cu Cleo, ea e organizatoarea. Asa ca asteptam Cleo sa ne spui cum e cu intalnirea.
Ancaurn, la eco de 28 de saptamani bebe al meu era inca "in picioare", la cea de 32 se intorsese cu caputzul in jos.
Socrate vin si eu la cafeluitza decofeinizata cu mult lapte.....mai ales ca m-am obisnuit acum sa beau in fiecare dimineata si sincer nu stiu cat e de sanatoasa. Am inteles ca nu prea....
Alina
33+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
chinabulina spune:
buna dimineata!
la noi e o vreme de groaza, m-am trezit pe la 6.30 si ningea
. horror!!! si azi aveam ceva treaba prin oras, fir-ar sa fie 
MsBB, data viitoare cand te voi vedea, sigur te trag de maneca. de data asta imi lasasem neuronul acasa. am vazut ca nu schitezi niciun gest spre mine, n-am mai zis nici eu nimic. abia mai incolo mi-am dat seama ca eu te stiu din poze, tu n-ai de unde sa ma stii
... zau ca-s cu capul, scuzati... dar cred ca ne vom vedea in parc toata vara si nu mai scapi ![]()
vad ca voi aveti cosmaruri legate de nastere. ei, bine, eu am alte pasarele: visez aproape noapte de noapte ca ma paraseste sotul
... din diverse motive, dar asta e rezultatul final... cred ca mi-e teama de ce va veni, ca nu voi face fata... si de aceea visez fazele astea, ca raman singura si nu ma descurc... si in fiecare noapte il trezesc si-i spun ca iar m-a parasit, iar el, saracul imi spune somnoros "sunt un nesimtit/un porc/un magar" si ma ia in brate si se culca la loc
... numai capul meu e de vina, ca el se poarta atat de bine cum n-as fi crezut vreodata...
despre intorsul copilului: gogoasa mea nu se intorsese la ultimul control (31 de sapt), statea cu capul la ficat. iar doctorita mi-a spus ca, daca nu se intoarce cu capul in jos pana in sapt 34-35, sunt slabe sanse sa se mai intoarca, fiindca e mare si nu mai are loc... asta e, vom vedea, si-asa nu sunt nici acum convinsa de cum vreau sa nasc 
32+3, viitoare mami de gogoasa balerina
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Reallaura spune:
Neata si de la mine!
M-am sculat azi dimineata in niste suturi tremurate, manca-i-as piciorusele lui!!
Andreutza, asa sunt barbatii cu care ai relatii lungi...isi permit mai multe...stiu din experienta.
Ti-am spus ca si noi suntem impreuna de 14 ani -facem 15!
cred ca si la tine e cam acelasi lucru...d-aia ii da mana sa comenteze.
Dar stie el cine ii face fete frumoase...
Gabitzam, ce desene Baby Einstein, sunt la TV sau pe DVD?
Sis, ia aminte pentru David! Ca tot ne certam ieri ca-l lasi prea mult la TV. Macar sa fie cu folos.![]()
Si mie tot de inghetata mi-e pofta de cateva zile, din pacate sunt prea racita... (sper ca nu eu i-am dat lui David, nu lua asa repede..)
Bb al meu era intors la 29 de saptamani, cu circulara de cordon, la 31 nu mai avea circulara si....VINERI!!!! abia astept sa-l vad iar sa vedem cum e pozitionat.
Numar minutele.
Laurita
32+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
chinabulina spune:
si mie mi se umfla picioarele rau de tot. si mainile. dimineata sunt cu mainile umflate si picioarele ok. pe masura ce inainteaza ziua, proportia se schimba: picioarele se umfla, mainile se desumfla...
deja ma incalt numai cu adidasi si ghete (mai mult cu adidasi, ca am o pereche care se incheie cu arici,nu cu sireturi)... mi-am gasit insa o pereche de saboti foaaaarte comozi. si, cand sa ma incalt si eu cu ei, ninge 
leeloo, drum bun, sa ai vreme buna si sa te simti bine (chiar daca e sedinta si nu concediu). si iti tinem pumnii la prezentarea de joi 
mihaser,
puiutului tau, petrecere frumoasa
...
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Reallaura spune:
Leeloo, te asteptam cu succese de la prezentare! Iti tinem pumnii!
Laurita
32+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Gabitzam, ce desene Baby Einstein, sunt la TV sau pe DVD?
Sunt pe DVD-uri. De fapt eu le-am tras de pe net si Andrei e pasionat de ele de multa vreme. Intr-un timp i le-am ascuns ca statea doar cu nasul in ele, acum i-am pus iar cateva, le redescopera si le iubeste si mai si. E o serie intreaga, fiecare pe alta tema, ii invata pe copii culorile, numerele, anotimpurile, partile corpului, obiectele din casa, de pe strada, animale domestice, animale salbatice, instrumente muzicale, mijloace de transport, si multe altele. Sunt pentru copilasi cam dupa 1 an cred, eu cam atunci am inceput sa i le pun. Toate chestiile sunt ilustrate cu imagini pe intelesul lor, din viata reala, sau cu cu papusi si marionete, pe fond de muzica clasica. Poti sa vezi niste demo-uri pe site-ul lor, www.babyeinstein.com.
Mamicile cu inca un copil cu siguranta le stiu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Tb sa recunosc ca am noroc cu umflatul picioarelor. Mi se umflau cat mergeam la servici adica pana saptamana trecuta. Dimineata eram supla si pe seara doi butuci.
Insa dupa ce am facut entorsa la glezna stanga...nu mai avea nici o relevanta umflatul 
ca aia stanga era mereu butuc si cea dreapta prin comparatie era floare la ureche.
In orice caz, cand a inceput sa apara pb cu umflatul, mi-a zis doctorita : fara dulciuri si mai usor cu sarea. Eu i-am zis de atunci ca la dulciuri renunt fara probleme, dar sa nu imi ceara sa nu mananc sarat ca nu pot sa renunt la asta. Asa ca am luat sare din acela cu 1/3 de sodiu, si am redus dulciurile. Dar am protestat pentru ca totusi e singura perioada cand nu tb sa ma uit la calorii, si uite si acuma mi se interzi dulciurile:nu e corect.
Oricum picioarele se umfla mult mai putin. Evident si eu am o singura pereche de pantofi in care mai incap.
dar cui ii pasa.
Eu cred ca puteti incerca chestia cu sarea. Poate da rezultate.
Ce e ciudat, ca de cand stau acasa am mai putina pofta de mancare decat aveam cand mergeam la servici. Hmm.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+