Mamici de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele ma ingroziti cu astia 1000 de euro...eu nu pot sa cred...pai mai bine dai 2000 si nasti la particular...macar ii plateste asigurarea si o sa-i dai in rate!

Eu am dat 6 mil la dr in 2006 si 1,5 mil la anestezist iar la asistente cam 30 de ron, la neonatolog 50 de ron si o cioco si un buchet de flori la asistente cand am plecat...cam atat...pai daca dai numai dr 1000 de euro...ce rost are sa nasti la stat sau in Ro?! Mai bine mergi la particular sau in afara.

Andreea27 eu am o prietena care a schimbat dr si maternitatea la 37-38 de saptamani...Sigur o sa gasesti pe cineva care sa te preia!

Maine e ziua baietelui meu si abia astept sa-l sarbatorim! I-am comandat un tort cu trenulet si cred ca o sa fie super happy cand o sa-l vada.

Va pup! Sa aveti grija de voi si de bebei!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ancaurn, pana in sapt 32-35 bb poate bascula! Capul se mareshte..devine mai greu...si hopa-mitica se invarte. De aceea se face o ecografie prin sapt 34-36, sa-i vaza pozitia & orientarea geografica.

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, ai grija, mai bine vorbesti cu doctorul, daca nu esti sigura ca e pipi. sa-ti spuna ce parere are, poate te cheama la un control.

Elenuca, Leeloo, nu va mai nelinistiti ca nu vine doctorul!!In cel mai rau caz e doctorul de garda nimeni nu va lasa de izbeliste. Dupa scandalurile care au fost, nu cred ca exista vreun spital sa permita personalului medical sa va lase sa nasteti singure.

Mihaser, La multi ani pentru puiut! Unde il serbati? are multi invitati??
Abia astept sa fac si eu zilele lui bb

Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Laura multumesc pentru urari! Anul asta o sa-l serbam acasa si nu am invitat decat un baietel de 5 ani la ziua caruiaam fost si noi sambata. Eu nu sunt de aici din Timisoara si nu prea avem cunostinte cu copilasi asa mici si nu prea am pe cine sa invit. Anul trecut m-am chinuit sa strang zece copilasi ca sa ii fac ziua la un loc de joaca. A fost super, insa anul asta nu am mai reusit sa realizez performanta...cam toti sunt ori plecati, ori ocupati...asa ca sarbatorim mai restrans!
Tu ce faci? Mai un pic si esti matusica cu acte in regula!

Fetele eu am un stres continuu...nu reusesc deloc sa ma calmez! Din toate rahaturile ma stresez: ba ca nu am facut aia, ba ca nu am facut cealalta...Am zis ca ma duc la masaj sau inot, insa nici asa nu cred ca o sa reusesc sa ma relaxez...Imi vine sa-mi dau singura palme ca stresez bebelina aiurea!

Despre intoarceri ale bebelului nu stiu ce sa spun...Cristi nu s-a intors deloc, abia daca se misca...si sora-sa cred ca ii urmeaza exemplul...
Daca nu se intorc pana pe la 34 de saptamani, slabe sanse sa o mai faca pentru ca nu vor mai avea loc.

CamiM, Diana79 ce fac prietenele mele de la aspirante? Mai un pic si deveniti si voi mamici!

Va pup! Ma apuc de cautat leacuri ptr insomnii pe google!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa Mihaser. Mi-ai luat locul; io am dormit toata noaptea, la 3-4 am fo la un pipi si am adormit instant inapoi. M-am scos.
Despre stres... nu esti singura care iti faci idei. Mie mi-e mila mai mare de fetele care chiar au probleme cu sarcina...daca noi ne dam cu capul de pereti, ele ce mai fac?

Fetelor, m-am calmat! Stiti ca ma intrebam, unde e AELITA!! Ei bine...e cu laptopul la reparat. Deci e bine fata, mi-a scris mesaj! Dar celelalte?
getutsa81 ??

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetele...
Sunt acasa cu David azi, a tusit aseara magareste si nu stiu de unde a avut atitea secretii(ca ieri n-a tusit deloc) ca s-a inecat cu ele si apoi le-a vomitat. M-am bucurat ca le-a vomitat pt ca altfel nu le elimina el nici intr-o mie de ani - nu stie sa expectoreze...
Deci iata-ma cu el acasa, noroc ca-i cuminte, iar la prinz vom dormi amindoi devreme, ca aseara nu ne-am odihnit.
Acuma fac repede o musaca, cit va citesc si pe voi. DUpa prinz stau numai in pat, ca sa recuperez.

Mi-a facut ieri sis niste clatite grozave, am nmincat numai 5...dar macar mi-am facut si eu pofta, ca nu se mai putea. De azi, cit o mai fi pina la nastere nu mai bag dulciuri, sa fie clar...
desi mi-e pofta de o inghetata de fructe Nu
MsBB
Aimee 79, bun col, sa o tii tot asa!!! Inseamna ca si mie mi s-o fi lungit, ca la cit stau in pat de 2 saptamini incoace...ar fi imposibil sa nu se fi imbunatatit situatia. Saptamina viitoare merg si eu la analize si la control. Nu-s deloc panicata fetele, va rog sa ma credeti, abia astept sa nasc..
Sterilizator electric am avut eu la David e foarte bun si comod. Acum imi doresc din suflet sa alaptez exclusiv, sa n-am nevoie de completare...
Elenuca, Diana_d, pai d'abia astept sa ne vedem la Moghioros. Elenuca probabil ca daca stai pe Compozitorilor o sa mergi mai mult la parculetul de la Favorit, dar poate ne vedem oricum, ca avem atitea zile de plimbari inainte...
Cleo ,Silvia_Pop nu-i obligatoriu sa pierzi dopul inainte de nastere. Eu la David eram in 40 da sapt cind mi s-a rupt apa, dar inainte n-am pierdut nici dop, nici lichid, nimic. Se poate ca ceea ce aveti voi sa fie doar transpiratie, Eu si la David si acum transpir, si ma trezesc cu chilotul ud cum ziceti voi...Deh, mai grasute, donsoara e si ea mai umflata, asa ca...
Cind se rupe apa curge de nu se poate sa nu-ti dai seama ca despre asta e vorba. La mine a curs foarte multa apa, se udase patul si tot curgea..
Socrate, eu am luat 2 bibe tot de la Nuk, la David le-am experimentat si-s foarte bune...BIne, sper sa nu am nevoie de ele...
Andreea, eu am schimbat dr la 27 de saptamini, nu se poate sa nu gasesti pe cineva sa te ia..
Mihaser, La Multi ANi pentru Cristian! Petrecere frumoasa, sa va distrati si sa puneti pozici.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 5 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

buna dimineata fetelor!
La mine s-a intors bebicul de la 18 saptamani.....si tot asa a ramas pana acum.....la 30 am fost sa il vedem si era tot cu caputul in jos.....cred ca nu mei este timp sa imi faca o surpriza sa se intoarca invers acum.......

.....a doua zi de prenatal....trezirea la 6.30.....

va pup.....o zi frumoasa

emycor32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare..norocul meu ca sefa nu-i dimineata la munca,am reusit sa citesc acte ceva..aveti o viteza
Cleo,mie mi-au rupt apa la spital,fiind nastere indusa.Stiu ca a curs o galeata de lichid...dopul habar nu am cum arata,nici macar culoarea lichidului,ca deja aveam contractii ,ma durea-n cot de culoare lui..mai bine mergi la medic
fetelor,mobila Mariucai am luat-o de la Sortem(cred ca e www.sortem.ro)e o culoare albicioasa(cred ca fag natur se numeste..)camera fiind mov si asta verde de la wwww.staer.ro ,e cea verde cu bulinutze albe,Denis parca se numeste.
Alysh,eu as merge si la chinezesc,ca tare buna-i mancarea....oricum la cat de schimbatoarea e vremea,ne trezim ca fixam intalnire la terasa si ploua sau bate vantu'..numai sa fie WE asta..va rog!ca we viitor,cu ocazia summit-ului plec...in semn de protest ca la mine zona va fi inchisa..
Simona,sanatate lui david..vezi ca fetele de la 'nov-dec.04' m-au intrebat de tine..
Laura,sper sa pot da jos..ideea e ca ma enrveaza Sebi cu comentariile lui!
Silvia,eu al prima sarcina aveam cu 2 sapt.inainte de nastere un plus de 30 kg......numai ca acum parca s-a pus numai pe fund...da' nu-i bai!Noi sa fim bine si mai ales BB.
Eu am nasul parca din ce in ce mai infundat...nu mai vine caldura?
Pupici,mai vb

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna!

Si eu sunt curioasa cum e bebele meu asezat, ca de simtit il simt prin toate partile, nu pot sa-mi imaginez. Andrei prin sapt 32-33 era cu capul in jos, iar aproape de nastere m-am trezit ca el sta tot cu fundul la usa.

Azi noapte m-am foit ca naiba, ba imi era cald, ba imi era frig, ba ma trezea Andrei, ba faceam pe mine dar mi-era lene sa ma duc la baie. La un moment dat aveam si o obsesie ca nu-l mai simt pe bebe, si micutul mi-a dat un semn chiar unde aveam mana, sa ma linistesc o data si sa nu ma mai fatzai atat

Saptamana viitoare avem si noi liber cand cu summitul NATO. Dar sotul meu nu are, asa ca o sa stau pe acasa cu Andrei si o sa fac sport pe dupa el. Aseara am constatat cu mirare si bucurie ca Andrei al meu cunoaste cifrele. Ma jucam Sudoku pe calculator si s-a suit la mine in brate si mi-a zis toate cifrele de pe tablita. Stiam ca le zice din gura, dar nu credeam ca le si cunoaste cum arata scrise. De la unul din filmuletele Baby Einstein i se trage cred.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor, am tras chiulul de la cafeaua de dimineata asa ca beau cu voi acum cafelutza (imi place sa ii spun asa desi e lapte cu o bruma de cafea decofeinizata).

Apropos de biberoane si sterilizatoare, eu sper din tot sufletul sa nu fie nevoie de ele cateva luni bune, dar eu sunt o fire preventiva asa ca le-am luat. Am auzit (ca auzi de tot felul de ti se ridica parul in cap) ca la unele maternitati li se da bebeilor supliment oricum. Ce stiti de asta? Nu as vrea sa imi strice cineva copilul din start.

Sotul a auzit niste provesti de horror legate de anestezia generala la cezariana si urmarile ei, drept pt care aseara sustinea cauza nasterii naturale, fiind si eu pentru. Asta aseara, ca acu de dimineata iar nu stiu. Dar maine ma duc la doctor si vedem ce zice si ea. Am si eu o obsesie.Idei putine dar fixe.

Cat despre panici si alte treburi, eu am avut cosmaruri ca imi schimba copilul asa ca l-am trezit pe sot in toiul noptii explicandu-i ca are o singura misiune sa supravegheze copilul dupa nastere, sa nu il schimbe. Saracu mi-a promis solemn si a adormit la loc.
M-am mai potolit cu asta ca inteleg ca le pune imediat bratara si tb sa o tai ca sa o dai jos. Cred ca am nevoie de tratament.

Bb al meu sta cu capul jos din saptamana 28. Asa a fost si acum o saptamana jumate la control, si dupa cum il simt cred ca persista in ac. pozitie. Capul jos si intors spre spate, adica exact cum tb pentru o nastere naturala. De asta ma si gandesc ca poate n-o fi dracu asa de negru. Nu mi-a frica de durere, mi-e frica ca nu ma dilatez destul, ca tb sa traga de copil, ca isi ridica o mana sau eu stiu ce. Si recunosc ca epiziotomia imi da fiori, mi-e cam teama de cum o sa se vindece. Na, ca am zis-o.
Doctora mea zice ca ea nu aplica forceps in nici o situatie, prefera sa faca cezariana de urgenta. Asta m-a mai linistit. Eu am vazut copii nenorociti de forceps, asa m-au scos si pe mine, si mama mi-a zis toata viata ca am avut noroc cu medicul, ca uite cum a ramas copilul vecinului. Deh, traume din copilarie.

As vrea sa nu ma mai gandesc la asta cu nasterea dar nu ma pot abtine. Sper ca nu am reusit sa va supar probabil asa o mai tin o luna.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

Mergi la inceput