Mamici de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lorich eu cand am mers la el mi-a zis ca deschide clinica pana nasc eu si mi-a zis conditiile si tot!Si normal ca mi-a convenit,dar nu mi-am imaginat un astfel de pret pt ca mai e o clinica in Cj care o nastere normala max 15mil nu stiu exact!Numai ca de clinica aia auzisem ca daca faci ceva complicatii te pune pe ambulanta si te trimite la spital!Si cica la asta nu e cazul ca sunt super dotati!
Chinabulina,tot Chinabubulina imi vine sa-ti zic,daca nu se deschidea clinica pana nasteam ,nasteam la spital ,dar tot cu el!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ziua buna la toate burticile!

Mai, dar tare harnicutze sunteti in we...eu din pacate, in we nu am loc la calc...fiu-meu e calare pe el, la concurenta cu consortul...eu numai la seviciu intru.

Am reusit sa citesc tot din urma, si din capitolul trecut....dar n-am facut un conspect si nu mia tin minte care ce a scris...
O sa incerc sa raspund din ce mi-aduc aminte:

In pirmul rand, Reallaura, ref. la restaurant, am uitat sa-ti zic de taxa de 10% pentru personal care se da la sf.
Diana_d, felicitari si de la mine pentru curajul si determinarea ta... te admir sincer.
Cleo, si la mine la serviciu se obisnuieste sa faci cinste cu diferite ocazii. Eu \lunea viitoare cand voi intra in prenatal, ma gandesc sa le duc o pizza mare si un tort sau prajituri...bine, nu suntem nici foarte multi, vreo 15.

Ma inscriu si eu in clubul celor chinuite de arsuri..mai ales noaptea..ma trezesc pe la 2-3 cu esofagul in flacari...beau o cana de lapte cald si apoi ma cocot pe 2 perne si adorm aproape stand in fund...asta e singura solitie la mine...

Vorbeati de cotizatiile din spitale: eu ma gandeam sa dau 800 la doctora, 200 la anestezist, 150 la neonato, 150 la mana a doua (exista si asa ceva la czariana , nu?), 50 la moasa, si la restul ca de obicei...ce ziceti? eu voi naste la Judetean Ilfov (fost Titan)...prin cezariana, recomandata medical, deci ma gandesc ca n-ar trebui sa ma strofoc prea tare ca doar nu o fac de moft...oricum, am auzit ca la spitalul asta "preturile" (ce urat suna!!!) sunt mai omenesti.

Nu mai stiu ce sa mai scriu...revin...

cu scuze pentru intarziere, PASTE FERICIT! fetelor catolice.

Lumi 30+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Nu mai retin cine a intrebat despre cezariana planificata. Fetele, daca nu aveti vreo problema mai deosebita sau vreo indicatie expres de la medic, incercati sa asteptati totusi un semn de la bb ca e si el pregatit sa iasa!!

MissParker: eu intrebam, caci medicul meu are aceesasi parere k si tine, dar parca mie imi este teama sa astept atat...Ma gandesc k dc se declanseaza travaliul ce se intampla cu cezariana mea? dc e noaptea si nu vine Dr? daca din cauza contractiilot cedeaza prima cezariana , caci abia are un an si 3 luni de cand a fost facuta...
Nu stiu care ar fi insa contraindicatiile unei cezariene la rece si de ce totusi multi medici o practica...

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

quote:
Originally posted by Andree27

Am vb cu cine mi-a zis de la spital si asa mi-a zis ca nimeni nu ma mai ia pt ca sunt inaintata in sarcina si nu e etic sa iei pacienii de la un coleg!!!
Dr meu nu cred ca va mai profesa la spital din moment ce isi deschide afacerea lui!
Asa m-am apucat de plans ca nu stiu ce o sa fac!Asta care mi-a zis cat costa a zis ca singura solutie e sa nasc cu cine va fi de garda cand mi-a venii momentu!!!Super naspa!!!
Si da e vorba de clinica ,dar si pretul asta,doar daca ii dau atatia bani aia nu inseamna ca nu ma va durea deloc pruna,scuze expresia!!!

Poze

Andreea - chestia asta cu "etica" e curata poezie! Atita timp cit medicul tau curent nici macar nu mai profeseaza la spital din momentul deschiderii clinicii, cred ca e dreptul tau sa alegi daca dai sau nu respectivii bani si mai ales cu ce dr. sa nasti! Eu zic sa te linistesti si deja sa te duci si sa-ti alegi un alt medic din acel spital - ii explici sincer situatia si nu vad de ce nu te-ar prelua. Chestia cu "nasti cu cine e de garda" - mi se pare o pura rautate asta ca sa nu zic ca miroase putin a santaj!

Gabriela 31+ cu AMR 9 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

subcriu!

Lumi 30+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Acum am ajuns si eu acasa. Am facut cumparaturi, mi-am improspatat rezerva de fructe, tre' sa rontai non-stop .Partea mai draguta insa a fost drumul pana la market hihihih. Am urcat in masina si in vreo 2 min moamaaa ne-a umplut asa un mirosssss . Cand am ajuns am aruncat asa un oki in fuga ( ca doar nu de la mine poate sa miroase domle') pe talpa papucilor. Surprise surprise , am calcat intr-un noroc. Cred ca asta e un semn sa nu mai merg cu nasu' pe sus ahahah si sa am grija de norocei.
Ieri cand ma plimbam am fost imprastiata de noroc de o cioara. Cred ca de acu tre sa stau cu oki pe muste ahaha s-ar putea sa traga la mine.
Poate auziti la stiri ca am castigat la loto , sunt vreo 3,5 mil de euro report ahahah.
La market la coada intreaba tipa de la casa: doamna are pofte? ahahah Nush ce ii veni sa zica asa ceva...Poate ca am inceput ca un hamster sa rod la o ciocolata si cu mana aialanta rupeam in disperare folia de la capsuni? NAHHHH
Bun, ia sa ma apuc sa citesc din urma si mai revin!
Am zi de chiul azi hihiih.

Adriana 32+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Andreea chestia cu etica este o pura porcarie. Nu te poate obliga sa nasti la clinica particulara. Eu zic sa ii spui pur si simplu ca nu iti permiti tarifele de acolo, oricat de mult ti-ar placea si sa iti recomande o alta solutie, ori nasti cu el la spital ori te recomanda la altul. Eu stiu ca Cluj nu e Bucuresti dar ar tb sa existe o solutie si sper sa o gasesti.
Doctorita mea de ex. pe langa Bucur unde lucreaza, mai colaboreaza si cu un spital particular. Poate si medicul tau isi va pastra locul la spitalul unde e acum.

Cleo, din cate am inteles banii dati inainte la moase si asistente fac diferenta dintre " nu tzipai asa cand stateai cu cracii in sus sa il faci" si "hai draga mea impinge". Eu sunt de parere ca banii inainte cresc calitatea serviciilor. A si sa stiti ca nu e inventie cu citatele de mai sus, mi-a povestit o prietena care e medic.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Andree27 m-ai ingrozit. Dar mi-a venit o idee! Noi tot nastem cam deodata...hai la Baia Mare, vorbesc cu dr meu si impartim o rezerva. Ce zici? In max 2 ore esti aici si pe sotul tau il cazam la mine sa-si tina unul altuia de urat cat noi om fi in spital. Unde mai pui ca al tau sotior mai poate vedea si ce o sa-l astepte peste 4 ani urmarind-o pe turbo printesa mea atomica. Nu e o gluma. Gandeste-te si la varianta asta. Eu o sa nasc la spital unde conditiile nu sunt perfecte, dar sunt umane. O sa dau 500 ron pt dr, 100 ron pt moasa, 100 ron pt neonatolog si maruntisurile de rigoare la asistente si infirmiere. Aici este si o clinica privata (nasterea naturala 1000-1200 ron, nu stiu exact, dar ma pot interesa) unde conditiile sunt mai bune si nu mai dai spagile de rigoare, dar in caz de urgenta, te trimit tot la spital ca nu au resuscitare, reanimare, etc.
Ce zici Andree, vii? Mie chiar mi-ar face o mare placere sa te ajut.

29+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by socrate

Andreea chestia cu etica este o pura porcarie. Nu te poate obliga sa nasti la clinica particulara. Eu zic sa ii spui pur si simplu ca nu iti permiti tarifele de acolo, oricat de mult ti-ar placea si sa iti recomande o alta solutie, ori nasti cu el la spital ori te recomanda la altul. Eu stiu ca Cluj nu e Bucuresti dar ar tb sa existe o solutie si sper sa o gasesti.
Doctorita mea de ex. pe langa Bucur unde lucreaza, mai colaboreaza si cu un spital particular. Poate si medicul tau isi va pastra locul la spitalul unde e acum.

Cleo, din cate am inteles banii dati inainte la moase si asistente fac diferenta dintre " nu tzipai asa cand stateai cu cracii in sus sa il faci" si "hai draga mea impinge". Eu sunt de parere ca banii inainte cresc calitatea serviciilor. A si sa stiti ca nu e inventie cu citatele de mai sus, mi-a povestit o prietena care e medic.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

ei, de aia rad si io, cand dau banii? la internare, sau pe masa de nashteri? cred ca in sala de travaliu, la o dilatatie x (sa zicem 8..cand e clar ca nu mai e mult, si ca vei nashte cu tura asta ). Sper ca nu toate moashele sunt asha de rele... SPER!!

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Fetelor,stiti ce o sa fac
Cand merg la urmatorul control la el ii spun clar in fata ca eu nu am de dat atatia bani si sa-mi spuna el ce solutie sa aleg!DAca mai ramene la spital nasc cu el daca nu sa ma recomande la cineva!Si cu asta basta si fara suparare!Doar banii nostrii nu stau pe garduri sau nu ii fac la matrita!
Da chiar ma gandeam ca acuma asa turata sunt ,dupa ce ca toate sunt scumpe mai iti trag si niste scoruri la nasteri mai ceva la dincolo!Si mai zic dr ca castiga putin!!!IUuuiuu ce nervi am!

Poze

Mergi la inceput

Ancaurn esti o draguta! Merci mult de tot pt invitatie si pt interes!!!Deocamdata stau sa vad ce vorbesc cu medicul meu ca de nu ii trag un pumn in cap!Oricum multumesc din suflet!Esti o dulcica!!!

Poze

Mergi la inceput