Mamici de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
leeloo2004 spune:
Andreap - pai nu am nimic concret contra Municipalului - doar ca e spital mare, accesul e destul de greoi in spital si dupa cezariana as vrea sa vina mama sa stea cu mine, plus evident sotul si din cite stiu eu in Municipal accesul e destul de restrins...cam astea ar fi "negativele" mele in legatura cu Municiplul. Stiu ca l-au renovat - dar de exemplu acum doua asaptamini cind am ajuns acolo din cauza de colica renala mi-a facut o impresie proasta...Iar de Elias nu stiu mai nimic...
Gabriela
31+ cu
AMR 9 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andree27 spune:
Fetelor,
Sunt super distrusa<acuma de 5 min am sunat la spital sa aflu ce sunt aia 950!Deci sa stiti sunt EURO!!!E super mult!Eu nu dau atatia bani,mai bine iau la copil pat ,carut si ce mai am nevoie!!Si asistenta cu care am vb la tel a zis ca acuma e prea tarziu si nu o sa ma mai ia nimeni si atata imi ramane sa nasc cu cine e de garda!!!!!!!

Am pus-o!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Andreea
29+ in asteptare de un ingeras:
Eric
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Fetelor,
Sunt super distrusa<acuma de 5 min am sunat la spital sa aflu ce sunt aia 950!Deci sa stiti sunt EURO!!!E super mult!Eu nu dau atatia bani,mai bine iau la copil pat ,carut si ce mai am nevoie!!Si asistenta cu care am vb la tel a zis ca acuma e prea tarziu si nu o sa ma mai ia nimeni si atata imi ramane sa nasc cu cine e de garda!!!!!!!Am pus-o!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Andreea29+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Incredibil! Inteleg insa ca e vorba de o clinica particulara, nu? Dar dr. tau nu lucreaza si la un spital de stat?? Acolo de ce nu te poate primi??
Gabriela
31+ cu
AMR 9 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
andreap spune:
Andreea,nu prea am fost in tema cu aia 950 euro...
..e vb de nasterea la o clinica privata?cat despre luat in evidenta,medicul meu a primit-o pe o prietena care a vrut sa schimbe medicul cu 2 luni inainte de nastere..daca ai pe cineva care cunoaste un medic din spital...
Leelloo..daca ai rezerva cu 2 paturi si cunosti medicul,dai ceva la asistente...nu vad de ce nu.Sotul meu intra des(avea o legitimatie data de medicul meu).E drept ca nu a stat cu mine non-stop...acum nu stiu ce sa zic...mie una nu mi-a placut Eliasul,partea 'normala'de spital adica.Am fost anul trecut la o prietena ce a nascut acolo..nerenovat..nu mi-a placut.Poate saloanele CMU sunt super..eu merg pe ideea ca ptr.2-3 zile..nu-mi strica niste milioane![]()
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004quote:
Fetelor,
Sunt super distrusa<acuma de 5 min am sunat la spital sa aflu ce sunt aia 950!Deci sa stiti sunt EURO!!!E super mult!Eu nu dau atatia bani,mai bine iau la copil pat ,carut si ce mai am nevoie!!Si asistenta cu care am vb la tel a zis ca acuma e prea tarziu si nu o sa ma mai ia nimeni si atata imi ramane sa nasc cu cine e de garda!!!!!!!Am pus-o!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Eric
Incredibil! Inteleg insa ca e vorba de o clinica particulara, nu? Dar dr. tau nu lucreaza si la un spital de stat?? Acolo de ce nu te poate primi??
Gabriela31+ cu
AMR 9 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
John D. Rockefeller, Jr.
sincer, f. mult nu e. De ce? La ce preturi se vehiculeaza in Buc, fac un calcul:
-dai la dr 250-300 euro
-anestezist-50 euro
-moashe: 2x 50 euro=100 euro
-neonatolog: 50 euro
-asistente: pansat, bb, etc: 10 x 3 euro=30 euro
-truse medicala (vata, creme, calmante etc)- 30 euro
-2 camashi de noapte, 1 halat, papuci etc: 30 -> 50 euro
-mancare pachet, apa etc
SI tot ies cam 600 euro. Pe putin... pt ca am mai auzit si de cazuri mai scumpe.
A, si mai ai garantsia serviciului de calitate, si unui comportament ok al personalului.
Nu stiu cum e la voi in orash, dar aici multa lume ar da ceva in plus pt confort. Daca ii ai....
Pe de alta parte, poti cauta un medic tanar la stat. Mergi cu dosarul de analize, ii explici situatia... si de ce sa nu te primeasca? In general cei tineri nu sunt f. ocupati, si sunt dornici de munca. Incearca macar!
34+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 5 sapt
Andree27 spune:
Am vb cu cine mi-a zis de la spital si asa mi-a zis ca nimeni nu ma mai ia pt ca sunt inaintata in sarcina si nu e etic sa iei pacienii de la un coleg!!!
Dr meu nu cred ca va mai profesa la spital din moment ce isi deschide afacerea lui!
Asa m-am apucat de plans ca nu stiu ce o sa fac!Asta care mi-a zis cat costa a zis ca singura solutie e sa nasc cu cine va fi de garda cand mi-a venii momentu!!!Super naspa!!!
Si da e vorba de clinica ,dar si pretul asta,doar daca ii dau atatia bani aia nu inseamna ca nu ma va durea deloc pruna,scuze expresia!!!
Poze
Andreea
29+ in asteptare de un ingeras:
Eric
andreap spune:
Ref.la cat am dat eu acum aproape 4 ani..la medic 550 ron(nastere normala..),la moasa 50 ron(ca am vrut eu,desi nu m-a ajutat cu nimic!),anestezist pregatisem 100-150 ron(nu a mai fost cazul..).la asistente dadeam cam 5 ron,neonatolog nu amdat ptr.ca m-a enervat
...am ami paltit trusa epidurala(70 ron)..cam atat.cred ca pana in 900 ron m-a costat.
Acum voi da probabil cam 200 euro(700-750 ron) la nastere normala,150 ron la anestezist(daca mai puca..
)...sa vedem la moasa..
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
chinabulina spune:
gabitzam, sar'na pentru sugestii
... n-as putea sa spun exact ce fel de carti imi plac, cred ca depinde de dispozitie... sa-mi puna macar putin mintea la contributie, dar sa nu fie scrise intr-un stil greoi (na, ca te-am lamurit
)...
andree27, tu te-ai bazat pe nasterea la clinica particulara? pai daca nu se deschidea pana ce se implinea termenul tau, tu unde nasteai? trebuie sa existe si alta solutie, nu dispera 
gemenele, cum stati cu clatitele?
... eu am pus deja 15 kg (nu va spun cate am, indata bat suta
), dar o clatita-doua tot ar merge...
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Lorich spune:
Andreea am si eu o nelamurire: cand ti l-ai ales el lucra si in spital, nu? Si daca omul si-a facut clinica si inceteaza relatiile cu spitalul, ar trebuie sa-ti recomande el insusi alt medic in spital, mi se pare aiurea sa presupui ca pacientele te vor urma automat la clinica privata; acum consultatii, eco, mai merge... dar de nastere, mi se pare cam mult tupeu. Daca tu decizi ca vrei asta, da, dar asa, sa se inteleaga de la sine???
Oricum, bafta multa si sa ne tii la curent.
Lori
29+
asteptand un bebe Robert
leeloo2004 spune:
quote:
Am vb cu cine mi-a zis de la spital si asa mi-a zis ca nimeni nu ma mai ia pt ca sunt inaintata in sarcina si nu e etic sa iei pacienii de la un coleg!!!
Dr meu nu cred ca va mai profesa la spital din moment ce isi deschide afacerea lui!
Asa m-am apucat de plans ca nu stiu ce o sa fac!Asta care mi-a zis cat costa a zis ca singura solutie e sa nasc cu cine va fi de garda cand mi-a venii momentu!!!Super naspa!!!
Si da e vorba de clinica ,dar si pretul asta,doar daca ii dau atatia bani aia nu inseamna ca nu ma va durea deloc pruna,scuze expresia!!!
Poze
Eric
Andreea - chestia asta cu "etica" e curata poezie! Atita timp cit medicul tau curent nici macar nu mai profeseaza la spital din momentul deschiderii clinicii, cred ca e dreptul tau sa alegi daca dai sau nu respectivii bani si mai ales cu ce dr. sa nasti! Eu zic sa te linistesti si deja sa te duci si sa-ti alegi un alt medic din acel spital - ii explici sincer situatia si nu vad de ce nu te-ar prelua. Chestia cu "nasti cu cine e de garda" - mi se pare o pura rautate asta ca sa nu zic ca miroase putin a santaj!
Gabriela
31+ cu
AMR 9 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
John D. Rockefeller, Jr.