Mamici de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza burticutze dragutze,

Am sosit din nou la lucru.Dar cum inca sunt patile la catalici/reformati,nu prea este de lucru asa ca nici nu ma stresez!Azi sefa mea o sa plece mai repede si asa voi trage si eu chiulul cu o jumate de ora,cred ca inca nu stiu sigur!!hihihi...
Reallaura imi pare rau ca esti bolnavioara ,sper sa-ti treaca repede!Dupa cum stii si eu am fost si asa dureri ingrozitoare aveam de gat de numa!Eu pt gat am luat Homeogene(sunt homeopate) si sunt chiar super bune.La inceput ca sa-si faca efectul trebuie sa sugi una pe ora si cand simti ca iti revii le reduci dar sa stii ca mie in 2 zile mi-a trecut si nu m-a mai durut deloc!!!
Diana_d stai linistita ca iti spun cand aflu ,la toate ca mai e si Lilly din Cj si cum aflu ceva va anunt de cei950!Eu sper sa fie lei!!Cat despre sterilizator eu am luat tot din acela de micro de la avent si tot de la avent sunt si biberoarenele cu tot cu sticle!Eu pe toate le-am luat impreuna!!Si se pot introduce in micro!Uita-te la pozele mele la hainitele lui Eric si acolo le vezi!Si matusa sotului meu tot din astea a folosit si a spus ca sunt super bune!!!
CleoTe-ai hotarat ce o sa duci la servici ca sunt tare curioasa?Sa ne spui si noua.
Acuma ma duc sa devorez un sendwiciurel ca sunt rupta de foame!
Revin !

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

[Buna dimineata, fetele!

Ma duc la sis sa-i fac clatite, ca moare asta mica de pofta...

Alina_anto, succes la analize!! Te asteptam la clatite...

Alysh, incearca si faza pe care ne-o povestea Miss Parker de la sedintele de haptonomie, cand il stimulau pe bebe, punind mana dintr-o parte intr-alta sa se mute dupa mana. Poate merge, daca Vladut mai are intentia sa se aseze in ovarul stang..

Lorich, incearca sa dai search si dupa Dane Cook, daca iti place stand-up comedy. E f misto.

Chinabubulina, felicitari pentru prima zi de prenatal. Vai, ce bine e acasa! Eu sunt acasa de nici o sapt si am uitat definitiv serviciul... de pretios ce-mi era!!

Socrate, eu nu stau in Berceni, dar stau langa un santier, s-a demolat o mare fabrica, nu stiu ce era si acum fac un complex rezidential....Ma tem de zgomotul pe care o sa-l faca in mai iunie, cand o sa fie bb mic. In fiecare dimineata la 6 incep ciocanele si masinariile....

Leeloo, pana pe 9 mai mai mergi la sv????Of, of of! Nu mai ai concediu de odihna, nimic???

Andreea, mercic de sfaturi, deja ma simt mai bine, doar mucoasa. Gatul l-am cam rezolvat!! am vazut pozicile de miresuca. Fff frumoase!

Ah, Diana sis sta in Drumul Taberei, langa parcul Moghioros.
Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alysh,imi pare rau....sper sa te simti bine azi.
Leeloo,mie Municipalul mi-a parut OK.Si de acum 4 ani l-au renovat.tie ce nu-ti place?personalul medical?saloanele?..bafta in luarea deciziei.
Cand va aud de kilograme...10 vi se par multe..eu cu 18 ce sa ai zic?Sotul meu mereu deschide subiectul "slabit dupa"..plus observatiile ca am fundul cat mamaia!Sunt constienta ca 18 kg(pana acum..) e enorm!!!!!!!!!Si toate depozitatepe fund!Dar..ce sa fac?Mananc cam la fel ca inainte,poate mai multe fructe.probabil metabolismul meu se schimba in sarcina.Si la Mariuca am luat 30 kg,pe care le-am dat jos cam in 10-11 luni.Asta e..eu una nu ma plang,ma enerveaza al meu cu insistenmtele lui..ca am o varsta si ca nu crede ca voi da jos!Imi vine sa-l
Gata..mi-am spus pasul..
Mai vb
Pup

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

leeloo, da, deja in prenatal ... sunt in sapt 33 si zau ca ma saturasem de munca. mai ales ca sefii mei parca innebunisera, parca acum m-au vazut cu burta mare si au realizat ca plec. chestia e ca munca mea nu o faceam decat eu si n-avea nimeni grija mea. dar acum s-au prins ca nu e chiar atat de simplu cum pare si s-au cam panicat. de aia in ultimele saptamani am stat zilnic cate 3-4 ore peste program si zau ca nu mai puteam... asa ca va astept cu recomandari de filme si carti bune, ca o sa am la timp...

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chinabulina, nu stiu ce fel de carti vrei sa citesti. Daca vrei niste carti usoare si amuzante, mai de fete , iti recomand colectia Chic de la Polirom.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Moaaaaaaaaaaaaa........cat am avut de recuperat! DAr am lasat treaba, tot si am citit, nu chiar mot-a-mot, recunosc!

M-ati intrebat ce citesc: "Vrajitoarea din Portobello" de Coelho, mie imi place mult autorul, am citit cam tot ce-a scris el. E si criticat, cica ar fi comercial, superficial, dar eu n-am impresia asta deloc.

Luminel, Msbb, Acina, felicitari pt bebeline si pt rezultatele bune de la dr!

Cleo, imi dorersc mult de tot sa ne intalnim. Dar in perioada asta eu sunt ba acasa, ba la ai mei, in functie de cum e plecat tati in delegatii. Asa ca depinde cand ne intalnim, unde etc. Ideea e sa aiba cine sa ma aduca si sa nu fie de mers f mult pe jos de la masina pana la intalnire ca eu mai am o picatura de col pe care incerc sa o pastrez cu sfintenie. Asa ca stabiliti voi, ce si cum si eu fac tot posibilul sa vin.

Diana, bine ai venit! Ma alatur si eu clubului admiratoarelor tale. Esti o femeie puternica si-ti doresc sa ai parte de mult noroc!

Madaluta si mie dr mi-a spus ca trebuie sa inceapa un pic travaliul chiar daca e vb de cezariana, macar sa fie colul deschis sau ceva de genul asta......pt ca altfel nu au pe unde sa se elimine lohiile.

Dordia, chiar ma gandeam daca o sa scrii ceva despre tarifele de la CAritas. Eu ma gandeam sa dau dr mele 10 mil pt cezariana si mi se parea putin, dar avand in vedere ca am cotizat la greu la clinica unde lucreaza am zis ca 10 e suficient. Tu pt rezerva aia cat ai platit?

Lorich, eu am sa dau la anestezist inainte si la dr dupa, cam asa am inteles ca e regula. Care-i logica...n-am inteles prea bine.

Gabitzam, ai un balcon de flori superb! Mi-ai facut pofta sa-mi fac si eu unul, mai ales ca si la mine pe balcon e soare si multa lumina. Din pacate, mie mi se mai intamplam sa uit sa ud florile....si atunci ce fac?

LAura, sa stii ca am vb cu bebe tot week-end-ul, l-am implorat sa se dea jos de pe ovarasul meu....si cu greu vad ca pana la urma m-a ascultat. Bine, asta a fost imaginatia mea ca bebe s-a urcat pe ovar, poate a fost si altceva nu-mi dau seama. Bine ca a trecut!
si pe tine si pe Simo

Andreap, eu sunt sigura ca vei slabi dupa nastere......si eu stiu ca m-am facut cat o vaca.....si de mine tati mai face misto uneori, dar noroc ca si el e gras si macar am cui sa-i dau replica. Lasa, ca la clubul scutecelor unde vom fi, vom face schimb de regimuri de slabit, ne vom sustine reciproc si o sa reusim, iti promit solemn!

Alina 33+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by socrate

Lorich, stiu ca pare ciudat, dar din ce stiu eu banii se dau inainte. Mai mult,stiu pe cineva care a avut chiar o experienta neplacuta in sensul ca doctorul i-a batut obrazul ca nu a dat banii inainte. Acum, daca o gandesti, e bine mai ales la anestezist sa stie ca are banii in buzunar, iar din ce am vazut eu bancnotele sunt fermecate, provoaca amabilitate.Eu personal vreau sa dau banii inainte la toti.
Sper sa si reusesc ca asa cum am zis mi-e jena, dar o sa il deleg pe sotiorul meu, care se pricepe mai bine la treburile astea.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

deci la anestezist...cica inainte; vine el sa 'discute' cu tine-ce fel de anestezie vreiii, sa se uite pe analize, etc. Sa nu uitati, dati bani de adormire, dar si de trezire!!!
P.S. glume morbide de dimineatsa

Mai aveam un stres: cand dam bani la moashe? daca multi dr nu iau banii inainte... despre asistente..tre sa le ungi sa functioneze! Asha ca.. intre contractii sa le dau? PUSH PUSH CLEO..si cleo push ceva si in buzunaru lor

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

[Buna dimineata, fetele!

Lorich, incearca sa dai search si dupa Dane Cook, daca iti place stand-up comedy. E f misto.

Mersi Laura, o sa dau, o sa dau; si ganditi-va si la mine cand papati clatitele alea, ca mi-ati facut o poftaaaa....

Deci, fetele, sa inteleg ca daca nasc natural tot inainte ar treb sa dau la dr. ginecolog, da? Si cand? La ultima intalnire dinainte de nastere? Ca in momentul travaliului nu stiu daca ma mai pot concentra sa-i dau si ei plicul. Cu anestezistul am inteles, mersi de raspunsuri.

Lori 29+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la munca o sa iau miine oua kinder, si daca ma simt in stare fac un chec, 2. Altfel, iau pateuri sau fursecuri, pacalesc veun coleg sa mearga cu mine sa iau si un bax -2 de bere, ceva si fara alcool. Mai vad. Am noroc ca langa firma e supermarket.
Voiam sa iau ceva haios, oua kinder e singura idee..sa ma gandesc si la acadele?

Laura...clatite?? a?

socrate..pai..si io stau in Bersheni! Vecino... Unde stai? io chiar pe sos. Berceni, aproape de Big.

Kilograme? io am luat 12.5kile in 35 sapt. De la 53 -> 65.5 kile. Promit ca mai iau vreo 2

Despre stat acasa...dr mi-a zis ca el recomanda gravidelor din sapt 32 - acasa. Faza e ca io nu mai poc sta pe scaun, imi da cineva la ficat. Plus ca randamentul -> 0. Asta e. Am zilele de concediu, si in prenatal ash intra pe 9 arpilie, dupa cum am calculat.

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La mine operatiunea impinsul plicului s-a petrecut in doua faze. Eu am facut cezariana, m-a internat in spital cu o zi inainte si mi-au facut ceva analize. La ultima consultatie de la spital in dimineata cand m-am internat i-am cotizat doctoritei. Acum aproape 3 ani parca a fost 7 milioane, sper sa-mi amintesc bine. Dupa care sotul meu a preluat operatiunea, pentru ca eu in fundul gol pe masa de operatie nu prea aveam ce face. Asa ca i-a dat el anestezistului, dar l-a prins dupa ce a iesit din sala, ma intepase deja. Dupa operatie le-a dat celor doua sau trei asistente din sala de operatie cate 500.000. Anestezistului i-a dat 1.5 milioane, la fel si neonatoloagei care l-a preluat pe bebe.

Ametitul asta de barbata-miu dupa ce am nascut era asa de fericit si de zapacit ca ar fi dat la toata lumea cate ceva Cand s-a dus pina acasa si s-a intors inapoi cu un cos de flori, a trecut si pe rosu, dar l-a iertat politistul ca l-a vazut in ce stare euforica era.

Dupa aceea dadeam la fiecare toaletare, si la fiecare schimb cand prelua copilul, cate 50.000. Ma pregatisem din vreme cu multi bani marunti. Eu am stat 6 zile in spital ca Andrei a luat un microb ceva la nastere, i-a iesit o infectie la primele analize, si i-au dat antibiotice. A facut si icter in primele 24 de ore si l-au bagat la raze.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput