Mamici de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

socrate buna dimineata! Legat de greutate, eu am luat pana acum 10 kg fix. Dar de mancat nu prea mai pot...simt ca am stomacul mic-mic-mic...nu mai intra nici apa..Dar ma fortez pt ca nu vreau sa ma anemiez..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fete frumoase! O saptamana linistita va doresc!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, eu trebuie sa-mi refac analizele la sumar de urina..asa ca am plecat spre spital.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Iata-ma cu drag si mai putin spor la munca...
Va doresc o saptamana minunata...pacat ca de maine iar se raceste vremea..
Ref.la intalnire,in WE cu marele summit..nu sunt in Bucuresti..deci daca vreti WE care vine,adica 29-30 martie e OK.tare as vrea sa ne mai vedem
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fetele mele dragi!!!!

Mi-a fost tare dor de voi!!!

Am revenit in forta pe baricade......dar am enorm de citit din urma, asa ca revin cu mesaj pe larg imediat ce termin de citit.

Noi am avut un week-end cam nasol, in sensul ca in loc sa ma plimb prin curte si la aer........bebele meu s-a asezat cu caputzul exact in zona ovarului meu cu chistul..m-a durut ingrozitor sambata, duminica o mica ameliorare si azi vad ca doar putin, deci e spre bine, dar ne-am speriat putin! A trebuit sa stau numai in pat pe partea stanga, oribil!

Citesc si revin.

Alina 33+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtici dragute,

Am ajuns si eu la birou, weekendul meu a fost plin de varuieli si demolari de mobila etc. Nu stiu ce a avut si netul de acasa, ca desi am putut sa va citesc, in pauze, n-am putut sa postez nimic. Nici nu mai stiu ce incercam eu cu mare forta sa va scriu, ca n-am putut sa postez si pace.

Sa incerc sa-mi amintesc Cleo si eu sunt pentru intalneala, dar we asta ce vine contine o bucata Kidex, nu cred ca am cum sa mai fac altceva, in afara de planificata vizita la ginecolog.

Miss Parker mersi pentru pontul cu comediantul, am savurat cu sosul, noi suntem leesinati dupa stand up comedy.
Dianad ... deci nu-ti mai zic cat admir decizia ta, ca ti-a spus toata lumea deja, nu-ti mai zic ca o sa fii rasplatita insutit, nu-ti mai zic nimic, nimic Sarcina usoara in continuare!

Gabi ce gradina frumoasa ai! Foarte frumoasa!
Simonacip AMR putin de tot de asteptat! Tinem pumnii la maxim. Si pupic si la sis bolnavioara.

Fetelor, am vazut ca ati inceput sa vorbiti despre tarife. Foarte bine! Eu am urmatoarea dilema: cand se dau banii la doctor si la anestezist (in ambele cazuri, ceza, naturala)? Ca am auzit ca inainte si mi se pare putin ciudat, nu stiu...

Eu zic sa ma opresc, va doresc o saptamana minunata, minunata!!!

Lori 29+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata si de la noi.
azi e prima zi de concediu prenatal . nu credeam ca mai ajung si ziua asta, la cata treaba am avut la munca in ultimele saptamani...
gabitzam, foarte frumos ai amenajat balconul. eu nu prea am succes cu florile, apartamentul meu e orientat spre nord. dar am totusi cateva floricele care-mi sunt tare dragi...
cleo, mai rezista 2 zile si apoi te astept in randurile "prenatalistelor" ... si noroc de tine ca ai scris ce ti-ai pus in bagaj, ca asa m-am invrednicit si eu sa-mi fac o lista . eu am de facut si cumparaturile in sensul asta, ca n-am nici macar o pijama ... dar ma apuc, acum o sa am mai mult timp (nu neaparat si chef, e drept)...
hai ca ma duc sa ma apuc de treaba si mai revin (nu cred ca mai scapati asa ieftin, cu cate 1 mesaj-doua pe saptamana, acum ca sunt in concediu )...

32+2, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Va multumesc tuturor celor care m-au felicitat Sunt o matushica fericita
Azi incepe la mine nebuneala: schimbam usa de la camera bebicii si apoi vom zugravi. Nu stiu cat timp voi avea la dispozitie pentru a va citi dar sper ca cel putin seara sa mai intru si eu... daca incap de tati...

toata lumea si o zi superba in continuare.

Cristina 33+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Lorich, stiu ca pare ciudat, dar din ce stiu eu banii se dau inainte. Mai mult,stiu pe cineva care a avut chiar o experienta neplacuta in sensul ca doctorul i-a batut obrazul ca nu a dat banii inainte. Acum, daca o gandesti, e bine mai ales la anestezist sa stie ca are banii in buzunar, iar din ce am vazut eu bancnotele sunt fermecate, provoaca amabilitate.Eu personal vreau sa dau banii inainte la toti.
Sper sa si reusesc ca asa cum am zis mi-e jena, dar o sa il deleg pe sotiorul meu, care se pricepe mai bine la treburile astea.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele! Mama, ce mult ati scris - din pacate nu am timp sa citesc tot din urma, dar recuperez eu mai pe seara...

Am vazut ca ni s-a mai alaturat inca o mamica - bine ai venit Diana - si sarcina usoara in continuare!

Chinabulina - gata, deja concediu prenatal? Esti o norocoasa! Eu cred ca mai vin la serviciu pina pe 9 mai....

Lorich - ca tot intrebai de momentul cind se dau banii - mie normal mi s-ar fi parut la sfirsit, dar nu-ti spun ca anestezista nu vroia sa ma bage in operatie pina nu si-a primit banii???!!

Eu inca sunt in cumpana daca sa nasc la Elias (adicatalea pe bani si o suma destul de "maricica" dar cu avantaj de confort), sau la Municipal, tot la rezerva, dar spitalul cum il stiti...Vreuna din voi imi poate da vreo indrumare???

Gabriela 31+ cu AMR 9 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput