* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

si eu sunt aici dar am citit din urma.

Am fost afara,a fost f. bine,a cam batut vintul.Ne-am plimbat,am fost si la o bere,a fost si Vlad si s-a jucat la "bile" si apoi acasa.Am facut si placinte- poale-n briu, mi-am culcat baiatul(celalalt il culca Cristi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Danelutza, .Sa aveti parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. Dumnezeu sa va calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru voi! Sa va fie viata luminata si dorintele destin... alaturi de cei dragi voua.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hello!
Mai este cineva in zona sau vorbesc singurica?
Eu am fost la concert Fuego, apoi la meciul cu Clujul

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noi am fost in seara asta la cumparaturi in Carrefour. Si am luat-o pe Amira in wrap. Am pus-o cu fatza spre lume,ca era tare interesata de ceea ce se petrece in jur. Si multa lume se uita la noi luuuung...Oare sunt singura din Iasi care are wrap? Si...la un moment dat vine o cocoana la mine si-mi zice sa strang copilul de gat cu chestia asta. Si ii zic:"pai da,am strans-o aici langa mine ca altfel fuge" si i-am intors spatele si am plecat. Si numa ce aud in urma mea: "saracul copchil"

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

probabil ca esti singura care are...
ai vazut ca si noi intrebam pe aici ce e ala...

in alta ordine de idei, ce-ati luat bun din Carrefour?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Nu-i asa ca va place www.youtube.com/watch?v=nUDIoN-_Hxs" target="_blank">asta?

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
in alta ordine de idei, ce-ati luat bun din Carrefour?

Mancare...multa mancare...

Am vrut sa ne luam o comoda,era la oferta,dar era culoarea cires si mobila mea e toata fag,asa ca...am renuntat.
Vazusem saptamana trecuta niste scaune frumusele,dar acu nu mai erau decat 3 din care unul jupit. Asa ca,din nou...am renuntat.

Mergi la inceput

da' cat de multa mancare ati putut lua?
parca ati fi cei mai mancaciosi de pe lumea asta...

da' scaunele erau tot la oferta? cat?
(credeam ca numai eu am ghinion sa ajung undeva doar cand s-au terminat produsele sau cand mai gasesc doar de alea stricate)

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
da' scaunele erau tot la oferta? cat?

Nu erau la oferta.Erau vreo 50 de Ron.

Diana si Gabi,cred ca chiuie la ora asta.

Mergi la inceput