* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

hai nu mai plange, ca si io-s singurica, cu baietii, sotul a plecat la meci.

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna seara!
Multumesc tuturor celor care mi-au facut urari de sfintele sarbatori de paste.
Maine dimineata la ora 7.00 imi pleaca sotul la Bucuresti,la summit-ul Nato pentru 2 saptamini,si nu vine la sfirsit de sapt acasasunt terminata, mai ales ca e si sarbatoare...sunt tare suparata;cred ca ma voi muta la parintii mei,in Pacurari,macar citeva zile si acolo nu am net asa ca nu stiu cind voi mai intra sa mai vb cu voi(si asa am intrat cam rar in ultima perioada)
Michelle,Stefaniaiar sa va aduca tot ce va doriti voi
Poate va fi cald afara in urmatoarele 2 sapt sa vin in copou la plimbare,poate trece mai repede timpul
Va pup, noapte buna!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Simo78

quote:
Originally posted by Danelutza

Scuze fetelor ca scriu asa rar, citesc ce scrieti, dar ma simt in plus cind citesc ca va intilniti in fiecare zi si aveti subiecte de discutie . Sper sa indraznesc si sa scriu mai des

Si ce...cu tine nu ne intalnim zilnic aici?

Simo mami de Matei

multumesc

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Toata lumea e la cumatrie? Sunt singura pe aici?

Sint si eu prin zona, nu-s la cumatrie, dar sint in bucatarie , deh, pastele catolic de miine

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Paste fericit, Ella, Michelle, Stefania !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumim Danelutza,si voi sarbatoriti?
Ce bunatati faci?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Michelle daca iei mancare de la mame, ai timp de forumit ...sau astepti sa ti se usuce oja de pe unghii si intre timp ne verifici?

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani pentru:
Bianca-Nicola de Stefanna

La mai multe lunite pentru:
Zaharia-Toma de Riculica
Stefania de Stefania

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu iar n-am somn...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Eu iar n-am somn...

bing bang!

Simo mami de Matei

Mergi la inceput