* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Si mie tot partea asta mi-a placut cel mai tare...si in ea ma regasesc cel mai mult

Pana acum m-am tarat cu el pe jos si merg, vorba ta "ca sclava" sa il ajut sa fuga dupa minge si dupa caini....oare am sa stiu cand sa ma dau la o parte sa il las sa devina adult????

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Apropo de curatenie....Ca de obicei azi Robert si-a facut programul de dezastru. Cat timp am pregatit masa m-am tot rugat de el sa stranga macar o parte din lucrurile aruncate la voia intamplarii. "Mami,mai intai tlebuie sa mananc,ca n-am mancat nimic azi si daca ma aplec ma doale bulta"... Dupa ce-a mancat,de s-a rupt fie vb intre noi,a zis ca-l asteapta pe taica-su,ca el e mic si oboseste repede. M-am "nervat" si le-am strans eu,dar i-am zis ca nu mai vb cu el ca sunt suparata,ca e sarlatan. Dupa ce-am terminat: "tze flumos e la noi...De tze mai esti supalata mami?Nu vezi tze culat este? "

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Miha super Robert!

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Addiana, Mephala multumesc pentru voturi

Cuscra si nor'ta tot ca Robert se comporta, nu vrea sa faca nik, ba o dor miinile, ba o doare burta

Scuze fetelor ca scriu asa rar, citesc ce scrieti, dar ma simt in plus cind citesc ca va intilniti in fiecare zi si aveti subiecte de discutie . Sper sa indraznesc si sa scriu mai des

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Scuze fetelor ca scriu asa rar, citesc ce scrieti, dar ma simt in plus cind citesc ca va intilniti in fiecare zi si aveti subiecte de discutie . Sper sa indraznesc si sa scriu mai des

Si ce...cu tine nu ne intalnim zilnic aici?

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Si mie tot partea asta mi-a placut cel mai tare...si in ea ma regasesc cel mai mult

Pana acum m-am tarat cu el pe jos si merg, vorba ta "ca sclava" sa il ajut sa fuga dupa minge si dupa caini....oare am sa stiu cand sa ma dau la o parte sa il las sa devina adult????

Simo mami de Matei

Asa e. Oare o sa stim?
Mai, fetele care o sa ma mai cunoasteti pe atunci, daca ma vedeti ca nu ii las sa zboare, dati-mi un cot, asa, in amintirea declaratiilor mele de acum

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Apropo de curatenie....Ca de obicei azi Robert si-a facut programul de dezastru. Cat timp am pregatit masa m-am tot rugat de el sa stranga macar o parte din lucrurile aruncate la voia intamplarii. "Mami,mai intai tlebuie sa mananc,ca n-am mancat nimic azi si daca ma aplec ma doale bulta"... Dupa ce-a mancat,de s-a rupt fie vb intre noi,a zis ca-l asteapta pe taica-su,ca el e mic si oboseste repede. M-am "nervat" si le-am strans eu,dar i-am zis ca nu mai vb cu el ca sunt suparata,ca e sarlatan. Dupa ce-am terminat: "tze flumos e la noi...De tze mai esti supalata mami?Nu vezi tze culat este? "

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Bravo, Robert! Ia nu mai lasa mamica asta frumoasa sa fie suparata asa, de aiurea!

Mergi la inceput

Nu-i asa ca va place www.youtube.com/watch?v=nUDIoN-_Hxs" target="_blank">asta?

Mergi la inceput

Toata lumea e la cumatrie? Sunt singura pe aici?

Ai mei iar au plecat, la film, de data asta. Sunt cu Victro, fac melci cu nuca si altii cu telemea. ma uit la secvente din Ally McBeal. Si-mi vine sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna seara!
Eu nu sunt la cumatrie, da o sa fiu la inviere mai tarziu

Multumesc frumos pentru urari fetelor!

Am facut ceva de mancare, si curatenie si am fost la mama sa iau cozonac pasca si oua rosii Miel tot ele, soacrele, au facut, dar o sa mananc maine , inca nu am luat.

Paste fericit! Ella

Paste fericit! Stefania si petrecere frumoasa la botez.Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput