* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *
Raspunsuri - Pagina 19
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si eu te-am apreciat!Oare numai in gand?
N-am spus si cu voce tare?
Esti mumoasa tare tare...Stie el sotul ce stie...
eu chedeam ca nu-ti mai pace de mine!!!
multumesc mult!si cum facem? vii sa ne iei cu avionul? sau fiecare se plimba prin baltile lui??!!

gabiarama spune:
Diana , sotul meu nu danseaza de obicei , dar acum a mirat pe toata lumea ,ca era intr-o forma ... Cred ca Francusa aia tinara din 2007 si-a spus cuvintul ![]()
Daca mai asteptati un pic s-ar putea sa va invit la sanius
Si cine stie poate apare si vreun cipandel deghizat in 
addiana spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Diana , sotul meu nu danseaza de obicei , dar acum a mirat pe toata lumea ,ca era intr-o forma ... Cred ca Francusa aia tinara din 2007 si-a spus cuvintul
sotul meu n-a dansat deloc! dar pentru prima data nu i-am dus dorul cat am fost pe ringul de dans!!!quote:
Daca mai asteptati un pic s-ar putea sa va invit la saniusSi cine stie poate apare si vreun cipandel deghizat in
eu vin pentru chipandel...

ghinetz spune:
Neata.
Gabi, pe bune, ninge la tine? Mai, sa stii ca eu nu m-am uitat pe geam. Oare si la mine?
Ma duc sa-mi spal vasele. Aseara pe la 10 eu bucataream (va pun acusi poze, ca daca e rost de dat mare, nu scap eu ocazia). Nu am mai spalat vasele la ora aia tarzie.
Mi-a mai trecut raceala, dar acum tusesc ingrozitor. ca la mine asa e: o saptamana racita, apoi doua saptamani tusesc si apoi o iau de la capat.

Victor s-a trezit la 5. A plans, era mofturos. nu stiu ce e cu el. La 7 a adormit. Am rugat sotul sa il pregateasca singur e Stefan (adica sa-i puna mancare si sa-l ajute la imbracat), dar nu s-a descurcat. Cand i-am auzit tipand a trebuit sa ma ridic si sa calmez spiritele. Dupa ce au plecat ei am atipit cam jumatate de ora. Asa ca, Gabi, e fff bina cafeaua. Si daca mai da cineva una nu zic pas.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
gabiarama spune:
Diana , deocamdata il am doar pe Bogdanel in funduletul gol (s-a iritat la fundulet din cauza antibioticului
)
kriss79 spune:
Michelle,
uite aici:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=8 (broscuta1)
si aici:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17 (eu si mami)
multumesc!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mephala30 spune:
quote:
Asta-s eu
...si sunt frumoasa!

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Simo78 spune:
Diana, Gabi aratati suuuper
, ma faceti sa am curaj de bb2 si...cine stie...poate 3???
Vremea e tare nasoala azi ![]()
Noi plecam la Bucuresti, la operatie. Sper acolo sa fie ceva mai bine, desi prindem summit-ul in toata splendoarea lui.
Gabi merci de
, zau ca am nevoie. Lui Matei ii mai iese un dinte, poate doi, nu stiu...si se trezeste plangand...mor de mila lui! Era muuult mai bine cabd se trezea sa suga.
pt Bogdanel (chiar si in zona avariata
) sa ii treaca repede repede!
Simo
mami de Matei