* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
multumesc mult pt aprecieri michelle, monica,ralu!![]()
Si eu te-am apreciat!
Esti mumoasa tare tare...Stie el sotul ce stie...
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
Ma duc si eu la culcare.Vad ca barbatelul meu s-a treit de 3 ori sa suga de cind l-am culcat.Poate daca ma duc linga el se linisteste.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
azi m-a cam speriat pt ca a vomat aproape dupa fiecare masa tot ce a papat, in schimb ea e vesela, se joaca.... oare e ceva grav? sa ma speri? maine ma duc la doctor daca o tine tot asa. voi ce ma sfatuiti?
Pentru inceput hidrateaz-o suficient si n-o forta sa pape.Daca se repeta neaparat mergi la medic.
Sanatate multa!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ralnied1 spune:
Noapte buna, somnoroaselor care se retrag...
Miha, da' n-ai vazut ca si ala e un avion cam... decapotabil? 
Si la vantul de afara...
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
Amira cat are? din poze cred ca e de-o seama cu Amalia.
costumasul roz l-a cump tati inainte sa iesim din maternitate.
parcul unde mergi tu e ala din Nicolina, din statie? acolo ne plimbam si noi.
Amira face peste cateva zile 4 luni.Dar inca nu ma gandesc la diversificare.Capitolul asta mai are de asteptat macar pana la 5 luni jumate. Stiu ce inseamna facut mancare pentru vrabiute
Parcul e cel de langa biserica Izvorul Tamaduirii,in laterala Selgros-ului. Carmen,stie.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Miha, da' n-ai vazut ca si ala e un avion cam... decapotabil?
Si la vantul de afara...
Mey...da' n-ai vazut ca pilotul avea fular?
ralnied1 spune:
recunosc... n-am vazut...
ma duc la nani si eu...
Noapte buna!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
gabiarama spune:
pentru toata lumea !Buna,aromata !
Nu stiu cum o fi in oras , dar pe aici , pe la tara ploaia se transforma incet ,incet in ninsoare
Si eu care speram sa nu bata vintul 
Nonna , promit ca azi pun poze .Am ramas singurica acasa , doar cu Bogdan ,asa ca printre picaturi sigur o sa reusesc sa le descarc .Numai ca eu nu am avut un fotograf asa de bun ca al Dianei .![]()
addiana spune:
neatza! gabi multumim pentru cafea, eu iau doua!
sigur a fost si fotograful tau bun... noi spre dimineata cand nu mai erau foarte multi invitati ne-am prostit pe hol pe-acolo!
in schimb mie mi-ar fi placut ca si sotul meu sa ma invite la dans!!!
al meu danseaza doar dupa muuuulte pahare la bord si sa fie doar printre prieteni apropiati...nu se face de rusine cand e treaz si printre oameni straini!!!
meeeiii, ce vreme e asta?!!?!!?
ce-as mai dormi....