* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *
Raspunsuri - Pagina 20
kriss79 spune:
buna dimineata
Monica, esti f frumoasa!nu iti mai fa probleme!
Gabi, vreau si eu cafea!multumesc!
Azi e vremea naspa..si vroiam sa ies..sa imi limpezesc mintea putin..
Sapt. urmatoare e ziua sotului, face 33 de ani, dar poate mi-a facut mie un cadou
nu ma bagati in seama,ca sunt tare necajita!sper sa fie bine..
va pup
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
gabiarama spune:
Simo ,recuperare usoara sotului ! Si saluta fetele din capitala si din partea mea ,ca stiu sigur ca o sa te intilnesti cu ele 
Si lui Bogdan i-a mai iesit un dinte duminica .Nu stiam de ce are gura plina de singe
Am crezut ca s-o fi lovit cu vreo jucarie .
danyelle005 spune:
da, cred ca am fortat-o putin sa pape si de asta i-a fost rau
. Acum e bine, n-a mai vomat. multumesc de sfat
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by danyelle005
azi m-a cam speriat pt ca a vomat aproape dupa fiecare masa tot ce a papat, in schimb ea e vesela, se joaca.... oare e ceva grav? sa ma speri? maine ma duc la doctor daca o tine tot asa. voi ce ma sfatuiti?
Pentru inceput hidrateaz-o suficient si n-o forta sa pape.Daca se repeta neaparat mergi la medic.
Sanatate multa!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
Multumesc Miha, Cristina si mephala pt complimentele la adresa Amaliei; azi m-a cam speriat pt ca a vomat aproape dupa fiecare masa tot ce a papat, in schimb ea e vesela, se joaca.... oare e ceva grav? sa ma speri? maine ma duc la doctor daca o tine tot asa. voi ce ma sfatuiti?
Daniela, Stefy de obicei cand vomita are rosu in gat. Cine stie ce are Amalia, parerea mea e sa mergi cu ea la pediatru.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Asta-s eu
Gabi, ce mumoasa esti..... Sa va fie de bine distractia si tie si Dianei. Pe ea am admirat-o ieri.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)