FIV 170

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Oana ai un catel foarte frumos, sa-ti traiasca!
Am si eu 5 bucati, dar alta marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by Liana30
Luca io nu am facut Et ca nu am ajuns pana acolo..doar ca dupa IA io am avut asea ceva..nu am mai spus ca si asa unii cred ca's dusa rauuu acu vaz ca nu am fost singura deci nu's dusa

Uh - huh, Liana. Eu inainte nici nu eram constienta ca am uter, iar acum nu ca IL simt, ci simt CU EL. Stiu ca suna straniu, dar ma bucur ca macar tu intelegi ce vreau sa zic. Sunt convinsa ca vine de la supraconcentrarea cerebrala asupra aparatului reproductiv. Plus ca poate emit aia micii unde (sper ca nu negative).
Am simtit din nou adineaura, cand mi s-a incurcat motanul subit printre picioare, fractiunea aia de secunda in care l-am anticipat si l-am evitat am simtit-o ...acolo. E o senzatie unica, de a carei existenta nu aveam habar pana alaltaieri.
Sper sa nu ramana singura, sa descopar senzatii noi in urmatoarele noua luni.

Mergi la inceput

Cine poate sa-mi spuna si mie ce sunt anicorpii antimullerieni?
Am cautat pe net si in forum dar nu am gasit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Moni, LA MULTI ANI!

Sa fii iubita, implinita si fericita!

Diana si bebe Dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Dariela io as intra toata ziua da zic sa nu va stresez cu "nebuneala"mea..doar stii ca's 'dilie"
Luca veziii duca ce ca simt nici pisc nu amsi pe mine nu ma facusi dragutahaiiii ca nu ma supar..lasa..lasaate pupp si iti doresc sa simti de acuu incolo 9 luni
goggy stai sa mai caut poate gasesc io..stiam da am uitat

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Liana30 multumesc mult. Astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Anticorpii antimullerieni arata cum stam cu rezerva ovariana. Din ce am citit eu sunt un indicator bun pentru cum va raspunde cineva la tratament, chiar nr. de embrioni formati dar in final nu are relevanta la calitatea embrionilor si/sau obtinerea unei sarcini.
Un nivel scazut indica rezerva scazuta dat un nivel mare nu e neaparat bun, poate indica sindromul ovarelor polichistice. De obicei se face tot "setul" adica FSH, Inhibina B si anticorpi antimullerieni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MONI,LA MULTI ANI,SA TI-SE IMPLINEASCA,CEEA CE TI-AI PROPUS SI MULTA SANATATE. ,SA SPERAM CA ESTE O ALARMA FALSA,ASTEPTAM MAINE TESTUL.AZI,dim am facut si eu estradiolul,si am mari emotii pt maine cand primesc rezultatul,sper sa nu fie vre-o val prea mica,sa-mi taie iar aripile din prima,ce o vrea DUMNEZEU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

felicia,la tine ma refeream mai sus,cu privire la testul de sarcina,doar ca am gandit ,dar am uitat sa tastez numele tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Salutare!

Moni - felicitari si din partea mea! Sa-ti reuseasca toate inceputurile si dorintele cele mai arzatoare sa devina realitate!

Mergi la inceput