FIV 170

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by pisix

LucaLuca - hmm, pare semn de bebe draga mea.

:)Esti dragutza, dar sunt abia Z3 after ET, iar fazele astea se intampla de la inceput. Chiar nu mai "simte"/reactioneaza nimeni cu uterul? Clar e pe fond psihic, de concentrare mentala pe aparatul reproductiv, dar sa mi se intample numai mie?

Cum e cu estradiolul tau, Pisix? Am citit ca esti la dieta inclusiv pe perioada stimularii, sunt convinsa ca te-ai informat inainte de a lua decizia asta, dar esti sigura ca nu are influenta?

In alta dezordine de idei, am sunat la clinica, ceilalti patru embrionasi ai mei s-au oprit din evolutie, nu se congeleaza nimic.:( Deci, daca asteptam pana la blastocist, foarte probabil nu aveam ce transfera. Ma deprima vestea, mai ales ca cinci dintre embrioni erau la Z2 la acelasi nivel, stiu-stiu-stiu, s-au implantat cei mai buni, in uter sunt alte conditii decat in laborator, fiecare embrion are destinul si sansa lui, DAR....
Amaratele alea de fragmentatzii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

MONI LA MULTI ANI!!!!DD sa iti aduca tot ceea ce iti doresti in acest nou an al vietii tale!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

"La multi ani" Moni sa fi sanatoasa si sa-ti dea Doamne Doamne ce-ti doresti tu mai mult si mai mult

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

LA MULTI ANI, MONI, sa fii sanatoasa , fericita si sa ti se implineasca si cele mai arzatoare dorinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Liana atenta ca de obicei!
Moni, LA MULTI ANI cu sanatate si impliniri!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello dragutele mele
am vazut ca aavem o sarbatorita astazi asa ca m-am decis sa ma alatur voua si sa ii urez si eu lui Moniland multa multa sanatate si cati copii vrea ea si sa dea Dumanezeu ca toate visele ei sa se indeplineasca.
Luca iti tin pumnii sa vii cu rezultate pozitive la fel si pentru celelalte fete care sunt acum in focuri.
Felicia ma rog pentru tine sa fie bine.
Va tin pumnii fetelor si va pup dulce pe toate

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

MONI La multi ani!!!!!!!!!!!! Sa dea DD sa fie un an mai bun si sa-ti implinesti visul cel mare!!!

Eu am luat o pauza. Am mult de lucru la servici si nici vesti nu prea am.

V-am citit insa si am suferit alturi de cele care nu au reusit . Nu va lasati fetelor. Odata si odata va fi soare si pe "strada" noastra.

Ma rog pentru toate fetele in focuri. sa fie numai vesti bune si sa ploua cu reusite si -i. Multe success fetelor!!!

Dupa cum vedeti azi sunt cu starea vremii inspirata de ce vad afara...ba ninge, ba ploua, ba e soare...ca in cantec..."4 seasons in one day"

Zouzou fac galerie pentru endometru!!! Trebuie sa fie bine

Meda ai facut laparoscopia? Cum e? Si eu am stat internata 3 zile. Una inainte si doua dupa.

Va pe toate.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dream te pupp..meda face joi laparo..
anto doar stii ca nu'mi scapa nimik
Monii placa mea face doar 18 rot/min asea ca multi inaintee tinericoo
Luca io nu am facut Et ca nu am ajuns pana acolo..doar ca dupa IA io am avut asea ceva..nu am mai spus ca si asa unii cred ca's dusa rauuu acu vaz ca nu am fost singura deci nu's dusa

felicia te puppp..pana nu vezi rosu..rosu,,mai sunnt sanse,,
licuriciuleeeeeeeeeee cum e endo?ma trage si tu nitel de el si sa vezi ca se face numa bun
va pup pe taote si va tin pumnii

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Liana- Ne bucuram ca mai intri si pe aici!
medamaya - Iti tinem pumnii sa scapi repede de operatie!

Fetelor de Kitta mai stie cineva ceva?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Oanademunck multumesc pentru interesul acordat!
Foliculul meu, ce sa faca, ma tine in suspans. Nu a trecut nici o saptamana de la IAS, asa ca nu pot spera sa stiu prea multe. Sincer, sper ca la ora asta se divide.
Asa cum zicea si Luca mai devreme, cand am intrat pe forum erau numai reusite, una dupa alta, de la o vreme s-au cam linistit apele. Din pacate am facut si eu parte din nereusite dar sper sa sparg gheata acum.
Asta daca nu e vreo doamna nerabdatoare sa mi-o ia inainte. Ce ziceti fetelor, n-ar fi cazul sa mai inveselim atmosfera pe-aici?!

Mergi la inceput