FIV in Ungaria 35

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LIANA ma gasi MIHA pe mine. Tu iar esti unguroaica?
MIHA2004 daca asa i-ai invatat data viitoare ii las la tine la magazin.
LENY, TIA, BORZASIMO,LELIUTZA ce se intampla?
CRISIS mi-ai promis ceva.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna tuturor!

Adrienne, bine ai venit printre noi, bafta multa pt. data de 3 aprilie, dar pacat ca n-ai fost programata pe 2 aprilie cand sunt si eu programata, poate ne cunosteam si ne era mai usor impreuna. Oricum iti tin pumnii sa fie cu noroc! La ce medic mergi ?

Elmasi, bafta multa la prima intalnire cu Zadori. O sa fie bine, sunt convinsa de asta!

Miha2004, si tie bafta cu Zadori, haideti fiti optimiste ca noi cele care incepem acum trebuie sa aducem cu ajutorul lui DD un nou val de bebelasi. Doamne ajuta!

Simonagurau, da ai dreptate mai am 6 zile si deja am emotii, dar nici tu nu mai ai mult din cate imi amintesc. Astazi am s-o sun pe d-na Maria translatoarea sa ma programeze cu traducerea, sunt curioasa ce o sa zica si ea. Te pup

si o zi buna tuturor!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne spune:

Multumesc fetelor pt.primirea calduroasa.Numele medicului la Debrecen este Tador.
Dar sincer nu prea stiu ce sa fac.Dr.Ona de la Cluj m-a sfatuit ca inainte sa facem un FIV+ICSI sa mai incercam un IUI de data asta cu stimulare(prima a fost fara).Sincer e o decizie foarte grea ,avand in vedere ca nu imi pun speranta foarte mare in IUI avand in vedere spermograma sotului.
Voi ce spuneti?Sunt total derutata.La debrecen cam cat dureaza o reprogramare pt.colectare de ovule?

Va pup ...si bafta la toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Scuze ca nu am mai scris dar de cand am ajuns acasa alerg intr-una. Am o gramada de treaba si ziua are prea putine ore pentru cate am eu de facut.
Adela stiu ca am promis dar nu am timp de nimic. Ai terminat tu cu alergatura si am inceput eu, sti cum e. Nici macar sa citesc din urma nu am avut timp. O sa incerc sa stau intr-o noapte mai mult sa va scriu.

Va pup pe toate, va tin pumnii si astept numai vesti bune!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Buna fetele
Hristos a inviat! pentru cele care (asemeni mie) au sarbatorit Pastele in zilele ce tocmai au trecut.
Eu nu am vesti bune. Deci va rog sa modificati pe prima pagina. IA numarul 3 nereusita. In pregatire Fiv aprilie-mai, Szeged, dr. Zadori.
Nu am avut mari asteptari de la aceasta inseminare, asa ca durerea nu este foarte mare. Imi pun insa TOATE sperantele in FIV, care nu am nici cea mai mica indoiala ca va fi reusit.
Bafta multa tuturor si va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna fetelor!

Tocmai m-am intors de la ET. A fost foarte bine. Cei doi bebei ai nostri sunt la mine in burtica. :D Unul are 6 celule, grad 3 si celalalt 8 celule, grad 3. Endometrul are un pic peste 10 mm. Acum ma duc in pat.
Va pup!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Laura, sa dea Domnul ca cei 2 embrionasi sa ramana la tine in burtik 9 luni si sa se transforme in 2 bebei sanatosi!
Sorina,imi pare rau pt nereusita! iti tin pumnii sa reusesti la FIV din prima!!!

Fetelor, ia uitati ce am cules eu de la "FIV" :

quote:
Originally posted by ciarli

Buna fetelor,

Am intrat sa va dau o veste buna: AndradaP e super graviduta, bhg ziua 11: 460!!!!!!!

Sunt super fericita pentru ea, e al patrulea FIV reusit la Budapesta si se pare ca sunt gemenuti.

Felicitari, draga mea!!!!

Va tin pumnii tuturor celor care sunteti in focuri!! Sa dea Dumnezeu sa auzim de cat mai multe mamici fericite.

Ciarli, Leia si Maia

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Felicitari Andrada!!!! ai reusit! ce ma bucur!!!!
Sa ai o sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i)!!!!

Va pe toate!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Andrada Felicitariiii

Laura ma bucur pt cei 2 bebei..tin pumnii stransi..sa stai cumintica acum ca totul va fi bine..
sorina_sz imi pare rau,,dar acum capul sus si tot inainteee.te puppp
adrienne nu stiu ce sa'ti spun .dar te vor lamuri fetele care sunt la Debrecen..io iti doresc multa baftaa
scamiy nu trebuie sa ai emotii..te pup si baftaa multaa..
andicute pupp

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput