FIV in Ungaria 35

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna!

Cei trei embrioni ai nostri sunt la faza de 4 celule (ziua a doua de la punctie). Maine la 10 mergem pentru ET. Acum iesim un pic la aer. Ma simt bine azi.

Va pup! Doamne ajuta!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Multa bafta Laura asteptam sa mai creasca si maine sa-ti aduci puiutii acasica in burtica

Hade-ti fetelor cu vesti ca avem nevoie de incredere ca se poate sa fim si noi mamici!!!

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

multa bafta, Laura!Doamne ajuta!
va pup pe toate fetele si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Laura, super!!! bafta multa maine, tin pumnii!!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Laura, tinem pumnii stransi, bafta multa si sa-ti ajute DD sa se lipeasca bine de tot!

Cami

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LAURA bafta ! Ne pentru tine. Doamne ajuta !
MIHA2004 multumim pentru Nu cred ca mai indraznim sa venim la tine la magazin cand esti tu acolo. Drum bun pentru maine.
Fetelor am fost la magazin la MIHA2004, cu gemenii mei cei nazdravani. Eu spuneam nu puneti mana, MIHA ba puneti mana. Fain nu?

toate fetele

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne spune:

salut tuturor!Sunt si eu o aspiranta mai noua si in 3 aprilie suntem programati al debrecen.De mult citesc mesajele voastre si as avea si eu cateva intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Liana te-am gasit si aici! Nu am stiut ca faci parte dintre fetele care au ales sa faca fiv in Ungaria. Sincer, ma bate si pe mine gandul sa fac un fiv acolo. Eu inca mai am 5 embrioni congelati de la FIV1, iar luna asta am facut IAS.

Nu zic ca nu sunt optimista dar imi place sa gandesc in perspectiva.

E complicat sa te programezi la Szeged? Cum iei legatura cu ei? Imi poti da mai multe detalii, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

goggy ma gasesti peste tot
nu e complicat poti lua legatura cu ei prin mail..dar perioada asta raspund mai greu..prin telef..sau te pot ajuta eu cu cea mai mare placere..pupp
vazui ca intrebai de perioada..io stiu ca multe fete au incercat la o luna pauza..dar ma rog depinde de doct,,cum zice si el..baftaa multaa
adela deci o gasisi

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput