FIV in Ungaria 35

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adela ba zic,,nu am mama nici o surpriza de unde vezi tu?????am spus sunt in pauzaa.. ..ma distrez deocamdata..pana incep mai e..destull..
va pup pe toateeeee..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LIANA Pai asa reise din ce spune charmy
Apropo de DANEZA cea cu care ai vorbit tu e altcineva, i-am scris PM si i-am cerut scuze.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Dragele mele,
vad ca nu mai prea scrieti pe acest fororum. Bine ca scrie eu, sunt alaturi de voi, vreau sa va fac galerie si sa plang cu voi de bucurie cand ne anuntati marea veste, dar n-am cu cine.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Pussi- sa ti traiasca fetele, sunt superbe,mor cand le vad ti nandu se de manute! mi ar place si mie doua fetite, sa mi spui secretul pt. ca curand , curand sper sa fiu si eu iar graviduta !
andicu - pupa l pe Filip din partea mea si la multi ani !pare tare nazdravan !

pupici tuturor ! liana, adaca,ioana, cornelia, cris, gabitzu si magduta -care nu prea au mai intrat, dar poate ne citesc, si tuturor gravidutelor, aspirantelor si mamicilor !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai si io de unde sa stiu muica care e daneza??????tu ai intrebat daca o stie cineva..io stiam pe una daneza asa ca am vrut sa te ajut..ata ete..
charmy e noua scrie si ea ..
daria te pupppp

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Buna fetelor,
Andicu, mersi mult pentru raspuns; inseamna ca hormonalele pe care le-am facut luna asta in a 2-a zi de CM nu sint valabile:( daca am luat produse naturiste....Acum astept sa vina CM (daca binevoieste) si apoi nu o sa mai iau nimic. Intalnirea cu Dr Zadori o am in 27 mai, sper sa fie suficienta pauza.
Fetelor, e vreo problema daca iau duphaston pt inducerea CM si imi fac analizlee hormonale in ziua 2? Reflecta realitatea?
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dariaioana, multumim! si voua!
Zapp, posibil. Cel mai bine e sa-i spui dr Zadori. Daca repeti hormonalele pe Duphaston, e posibil sa-ti influenteze doar analiza la progesteron.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dimineata
Andicu ce baiat frumos ai si ce mare a crescut, sa va traiasca si sa fie sanatos.Doamne, ce repede trece timpul, as vrea sa-l opresc in loc sa ma pot bucura cat mai mult de perioada asta...
Pussi si tustele tale sunt superbe, cred ca e o minunatie sa le vezi evoluand pe amandoua odata ...ce frumos se tin ele de manuta, sa va traiasca si sa fie sanatoase...Ce va face dintisor?
Liana, iubita, ce mai faci, cum te mai distrezi? te pupam dulce...

Alexandra a facut azi sase luni, deja sta in fundulet singura, merge de-a busilea putin si pentru prima data azi, s-a ridicat in genunchi tinandu-se de patut.Duminica i-a iesit si primul dinte , jos , iar al doilea sta sa sparga gingia.
Vorba lui Andicu,in fiecare zi face ceva nou.Acum sa s-a mai incalzit afara, stam mai mult la aer, iar eu am inceput si munca,4-5 ore pe zi...
Chiar daca nu am mai scis de mult timp, intru mereu sa citesc macar, si asta numai noaptea, dupa ce imi culc fata...Sunt alaturi de toate fetele aspirante si tin pumnii stransi pentru fiecare din voi, cele care incepeti tratamentul si ma bucur sau plang in functie de rezultat...Apropo: Felicitari: MIHA3,TUCULUCU,ANCA SI ANDRADAP sarcini usoare si duse la termen, sa aveti bebeii sanatosi si cumintii, pentru ca frumosi oricum vor fii...

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> AM IMPLINIT 6 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Hello fetelor!

Din pacate nu am o veste prea buna , am sunat la clinica la Debrecen si mi-au spus ca maine in 2 aprilie o sa fie plecat medicul Bodnar la Budapesta, asa ca mi-au spus sa sun maine sa imi spuna pe ce data ma reprogrameaza

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello! Remember me?
Stiu ca am zis ca o sa scriu mai des dar asta presupune sa stau acasa in fatza calculatorului. Si asta se intampla foarte rar si stau numai pentru cateva momente petru ca am foarte mult de alergat. Acum o saptamana si ceva a venit o prietena din strainatate si de atunci alerg cu ea sa gasim sa cumparam un apartament. Azi in sfarzit am semnat pre-contractul si de maine alergam cu actele prin banci, notari, etc. Deci .... mai avem!

Nu am disparut, nu ma ascund si nici nu am renuntat la forum. Este doar o perioada mai ocupata care sper sa se termine cat mai repede ca deja am obosit psihic.

Andrada desi cam tarziu, felicitari si din partea mea. Am citit de veste mai demult, dar nu am apucat sa si scriu. Sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!
Miha2004 scuze ca nu am mai vorbit, dar chiar nu am avut timp de nimic.
Adela stiu ca esti suparata pe mine, dar sper sa ma revansez eu mamica si flacaii!
Andicu azi am vazut si eu pozele cele noi. Abia astept sa trec pe la voi! mamica si smecherul!
Pussi sunt din ce in ce mai frumoase printesele tale. X3.
sandica & co sper sa mai vb si noi!

Am si eu o rugaminte: cine merge la Szeged zilele astea ca am mare nevoie de ceva de acolo? Astept mesaj pe PM.

Va pup pe toate si va mai scriu cat pot de repede!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput