FIV in Ungaria 35

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

Miha2004 mie nu mi-a dat nimic, in afara de bromocriptina pentru prolactina nu mi-a altceva, nici vitamine nici ... nu stiu de ce, poate imi va da acum cand ma duc iar la inceputul lui aprilie...

Miha3 pupici si sarcin uroasa in continuare

Andrada P felicitari si a ai parte de bb sanatos, frumos si norocos.

fetele am si eu o intrebare la voi cele care au mai fost: consultatia se plateste de fiecare data cand te duci? adica acum in aprilie cand ma duc sa imi dea tratamentul voi plati din nou consultatia?
eu acum am platit 19500 de foriti si mi-a facut eco + analiza la prolactina si glanda tiroida ca nu o aveam. pe chitanta scrie 12.000 ft consultatia si 7.500ft nu stiu ce, probabil eco sau era pt analize? nu stiu, oricum nu mi s-a parut foarte scump tinand cont ca am facut si analizele.

pupici fetelor si bafta celor care sunt in focuri si celor care asteapt rezultatele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna fetelor!!

Eu sunt bine.., astept si....... stiti si voi cum e asteptarea.

Va sarut pe toate si promit ca revin cu toate detaliile de rigoare dupa ce aflam rezultatul.

Sandica, imi trimiti te rog in PM cu id-ul de mess?

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adela o stiu eu,,daca te pot ajuta cu cea mai mare placere..

va pup pe toate si va tin pumnii..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LIANA am primit un mail de la DANEZA prin care imi spunea cum mi-am permis sa-i pun poza pe net. Eu i-am trimis o intrebare care poza? Dar nu mi-a mai raspuns.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela nu m-am pensionat inca, acum imi pregatesc dosarul , eu te tot sun dar nu te gasesc esti tare umblareata. Noi azi mergem la Tm, poate ne vedem maine in parc .
Miha2004
Miha 3
Chiara tu nu ne mai scrii nimic???
Cris
Liana te facusi unguroaica??
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

Imi cer scuze ca nu am mai scris dar am intrat si am citit,eu nu am prea avut ce sa va scriu ca de altfel si acum.Cum se stia ca acum trebuia sa incep tratamentul,cu pareri de rau dar nu l-am inceput,am implinit 5 luni de cand bat drumul la Szeged dar in zadar,mi s-a facut o singura IA si aia fara succes.Motivul de acum a fost ca in 13 martie am fost la eco si totul a fost ok.si ma chemat in 27 a doua zi de CM,la un eco si sa-mi dea tratamentul dar ghinionul a fost ca din senin a aparut un chist de sange si ma chemat a doua zi din nou acelas lucru asa ca totul s-a amanat pe luna viitoare,desi nu mia recomandat nici un tratament cu ideea ca apare la CM si dispare,dar daca e asa cred ca nu voi mai incepe tratamentul nici odata.PUPICI la toate fetele

Mergi la inceput
Mergi la inceput

iarasi suntem pe pag.2

LENY vad ca esti suparata, dar trebuie sa ai rabdare si eu credeam ca totul merge repede.
TIA pe ce ma suni? Prin parc (la Artima) nu prea mai venim, mergem in parc la sengiratoriu sau la casa, ca ne-a cumparat baba bascule asa ca iti dai seama............
LIANA Spune-i mama lui Daneza sa fie mai explicita

Mergi la inceput

V-AM READUS PE PAG. 1

CRISIS esti tare ocupata? am vazut ca nici pe mess nu m-ai intri. de la pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Buna fetelor

Azi in sfarsit este o zi frumoasa de primavara.Va salut si va pup pe toate.

Mergi la inceput