FIV in Ungaria 35
Raspunsuri - Pagina 9
scamiy spune:
Andicu, LA MULTI ANI! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de MINUNEA FILIP GABRIEL in fiecare secunda a vietii!
Cami
miha2004 spune:
Elmasi probabil eu eram si cred ai observat ca ma tot uitam insistent la tine si la inca o tipa care statea cam in fata ta si era tot romanca, acum ca ne stim(banuiesc) dat viitoare te abordez sigur.Tie nu ti+a dat nici un alt tratament acum, vitamine sau altceva ?
andicu spune:
Scamiy, multumim! acelasi lucru ti-l doresc si tie, si tuturor fetelor de pe lista Aspirantelor!
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
adaca spune:
ANDICU pai nu mai ai mult. Apropo de granite, nu stiam.Bine ca ne sacrifica pe noi pentru summitul asta. Fetele care trebuie sa ajunga la clinica nu au alta cale decat sa plece cu cateva zile mai repede.
MIHA2004 spune-i lui ELMASI ca tu esti asa mai micuta,plapanda si finuta ca o fetita.
CRISIS esti tare ocupata
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
AM SI EU O INTREBARE PENTRU FETELE CARE SUNT VETERANE PE FORUM :
O CUNOASTETI PE DANEZA?
Ade cea mai fericitasi DARIUS,CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Miha3 spune:
popica cum te simti? spune-ne cum decurge sarcina ta.
luck sa fie cu noroc de data asta!
leny2007 probabil ca ai inceput zilele astea tratamentul. Iti urez mult noroc si sa fie cu ochisori.
Laura Garner iti tin pumnii sa se lipeasca. fii cuminte si crede in sansa ta. Asteptam vestile bune.
dannette mai ai un pic pana in aprilie. Multa bafta!
borzasimo nu e un capat de lume 3 luni! O sa fie bine de data asta!
adrienne Bine ai venit! Sotul meu a luat ni ste pastiele naturiste MALE FACTOR 1000 o luna de zile si spermograma a aratat cu 30 mulioane mai mult. Poti sa incerci. Daca te intereseaza pot sa-ti spun de unde se cumpara.
cornelianeli ce mai faci? am fost cuminte si nu te-.am stresat. Cand se intoarce sotul tau? Mergi atunci?
elmasi sunt fericita pentru tine ca incepi asa repede. Sa fie cu ochisori. Ia exemplu de la mine dar din prima!
miha 2004 incepi odata cu elmasi asa ca va asteptam pe lista de gravidute. Incercati sa faceti gemeni ca sa nu-mi fie numai mie greu ci si voua. Am glumit! Cu cat mai multe suntem cu gemeni, cu atat mai multa experienta o sa avem de impartasit.
Ma rog sa va port noroc la gemeni!
Sorina_sz Bafta la FIV!
AndradaP Graviduto felicitari! Sa repeti beta HCG sa vezi cum creste. Iti doresc o sarcina usoara fara greturi!
scarmiy multa bafta!
andicu La multi ani pentru Filip Gabriel. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el si de nazbatiile pe care le face! E un frumos!
adaca te pup
Am scapat la scris si nu mai imi vine sa ma opresc. Am citit si vesti bune pentru care ma bucur dar si vesti mai putin bune. Sunt alaturi de toate!
Eu sunt bine. Nu am avut greturi deloc. Am luat in greutate 4 kg dar burta pare mult mai mare. Port cu mandrie haine de gravide si imi stau foarte bine. Sunt cam stresata si ma cert toata ziua cu sotul, cred ca si el e intr-o perioada foarte stresanta cu serviciul. Traiasca magneB6!
tuculucu da-ne vesti despre tine. Cum esti? Cate kg ai pus? Eu sunt disperata ca m-am ingrasat prea tare. Te pup.
Pup toate fetele si daca am uitat pe cineva imi cer scuze.
sorina_sz spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru ca imi sunteti alaturi.
Multa bafta fetelor care sunt in focuri.
-ici
Andrada.P spune:
Dragele mele, multumesc pentru urari!! Sunt foarte fericita! De 3 zile de cand stiu, ma trezesc dimineata si primul gand care imi vine in minte este ca sunt gravidutza asa ca ma trezesc cu un mare zambet pe fata. Imi imaginez ziua asta de 3 ani si mai intens de 1 an si jumatate de cand m-am apucat de primul FIV. Eram sigura ca se va intampla si nu m-am lasat nici o clipa. Mai devreme sau mai tarziu, toate reusim! Important e sa nu renuntam!
Motivul pentru care nu v-am dat chiar eu vestea este ca am o hiperstimulare care m-a tinut in spital pana ieri la pranz. acum stau acasa in pat pana la sfarsitul saptamanii viitoare si sper sa se mai micsoreze ovarul si ca mai scap de lichidul din abdomen. Am repetat si bHCG-ul in spital. Daca in ziua 11 a fost 462, in ziua 13 a fost 1200 (si ceva). Evolutia e buna asa ca sunt destul de linistita. Astept cu nerabdare sa merg la prima eco peste 2 saptamani si sa ma conving ca s-au prins amandoi
Laura Garner tin pumnii sa se lipeasca bebicii si sa imi dai peste aproape 2 saptamani vestea ca esti gravidutza! Dupa cum vezi, Peter Kovacs are mana buna
Tuculucu eu zic sa incepem sa facem inscrieri in fun-club-ul Peter Kovacs! Ce fac bebeii?
Eva iti doresc numai bine si peste o luna te asteptam cu super vesti! echipa de la Budapesta este de nota 10!!
toate Unguroaicele si va doresc numai bine!
Andrada
KoraPop spune:
Andrada P FELICTARI, sarcina cat mai usoara si bebelasi santosi!!!Cand ai timp ne povestesti te rog detaliile?Ce tratament ai facut,ce valori hormonale ai avut in zi 2 de cm,ce rezultate au fost la punctie,repsectiv ET?Spune-ne te rog si despre tratamentul de sustinere.Multumesc anticipat si ma bucur foarte mult pentru tine!
Kora
CARPE DIEM!
Andrada.P spune:
KoraPop hormonalele mele sunt destul de bune (FSH 4 si ceva, estradiol 54). Astea sunt rezultatele pe care le-am avut inainte cu 2 luni de tratament.
Am facut protocolul lung. M-am inhibat cu Suprefact din ziua 20 a ciclului si in ziua 11 de suprefact am inceput cu Gonal 150 primele 2 zile si apoi cate 112.5 / zi + 1/2 din doza initiala de Suprefact. Stimularea a durat 7 zile. Am avut 6 ovocite, 5 s-au fecundat si in final (la 72 de ore) aveam 2 embrioni frumosi de 8 celule, categ 3 e care i-am transferat. Restul de 3 nu au evoluat foarte frumos dupa ziua 2.
Tratamentul de sustinere este Elevit (luam deja de o luna si jumatate), Acid Folic si Utrogestan 6/zi in 3 reprize. Nimic altceva. Intre punctie si ET am mai luat 4 zile Doxiciclina si Metilprednison.
Asta a fost tot. In pat nu am stat decat in ziua transferului. Apoi, in fiecare zi care a urmat m-am plimbat si am facut shopping, in ziua 4 de la ET ne-am intors acasa. Drumul a fost cumplit de greu si a durat foarte mult, in ziua 5 desi eram cumplit de obosita de pe drum m-am dus la servici si am stat 13 ore. Dupa ziua 5 am stat mai linistita ca incepusera semnele de hiperstimulare.
Cred in continuare ca daca e sa se prinda se prinde oricum!! Nu exista nici o reteta, nici in ce priveste activitatea de dupa nici in ce priveste sustinerea dar conteaza extrem de mult increderea pe care o ai in reusita si in echipa cu care faci FIV-ul!
Apropo, am o sticluta de Suprefact de 5 ml, pastrata si transportata in conditii optime de temperatura. O donez daca are cineva nevoie de ea.
Andrada