kinetoterapeut
Raspunsuri - Pagina 3
wnimra spune:
Hello!
Revin ca am uitat ceva important.
Prietenii mei stau in sect 1.In zona Piata 1 mai sau bulevardul Ion Mihalache ( am intels ca acum asa se numeste ).
Daca e cineva care cunoaste un kinetoterapeut care se poate inhama sa faca un baietel bine va rog sa nu ezitati sa lasati orice fel de informatie.
Multam'
Madalina mami de Alex piticantrop
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
paula2003 spune:
Toti cei de la Sf. Ecaterina(ii cunosc pe toti) sunt extraordinari. Poti merge sa intrebi cine este dispus sa te ajute. Merg la domiciliu. Ii gasesti in cladirea din spatele curtii la parter. Nu urca sus la etaj. Mai este o fundatie a unor americani. Intreaba la ambele. Sunt pe acelasi palier si in acceasi cladire. Daca nu te descurci si te refuza cineva poti sa ma cauti pe privat si vorbim mai detaliat.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
mamiCamelia spune:
wnimra, abia acum am vazut subiectul. Nu stiu daca mai e de actualitate.
Oricum...
Sunt kinetoterapeut si locuiesc in sectorul 3. Acum sunt in CCC. Am bebe de 8 luni si tocmai m-am mutat langa tati in Bucuresti. Intentionez sa-mi caut de lucru aici dupa terminarea concediului. Spun asta cu oarecare tristete ca am lasat acasa ( in Barlad) 2 joburi ( unul full time, celalalt part time) si recunosc lasand modestia nitel ca mi-e ciuda ca am muncit atat acolo la statutul meu profesional, iar acum va trebui aici sa o iau de la inceput. Am experienta in lucrul cu copii cu deficiente grave, neuropatii si miopatii in special. Mi-e dor de copii mei de la centru. Tin legatura si acum cu parintii lor ca in 5 ani de munca m-am atasat de familia fiecaruia. Nu pot sa ma "recomand" mai stufos de atat. Pot sa fac legatura intre cel interesat de activitatea mea si eventual unul dintre acesti parinti. Am si CV pe Myjobs ca am vrut sa identific exact cererea pe piata muncii in Bucuresti.
Ce sa zic. Nu m-as da in laturi de la lucru la domiciliu de 3-4 ori pe saptamana. Atat imi permite acum noua conditie de mamica. Mi-e dor de munca mea, de aceea chiar am stat si m-am gandit inainte de a raspunde aici. Trimit nr meu de tel prin mes. privat, eventual si adresa de email.
Sanatate multa tuturor.
Camelia
wnimra spune:
Bunaaa mamiCamelia!
Subiectul este de foarte mare actualitate.Jur ca mi-au dat lacrimile.Acest baietel de care tot am povestit are MAAARE NEVOIEE de un ''OM'' ca tine.Sper ca ai citit tot in legatura cu el si imi poti lasa mesaj pe PM, un pic m-ai sus mi-am lasat si adresa de mail ( pagina 2 ).Ma bucur foarte tare ca ai raspuns anuntului meu.Daca te decizi te voi suna si iti voi spune toate detaliile, apoi te voi pune in legatura cu parintii.
Multumesc din suflet, astept vesti
Madalina mami de Alex piticantrop
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
heer spune:
Buna mamiCamelia,multumesc tare mult,lamuririle tale imi sunt de mare folos.Intrebam despre metodle de lucru la copii cu tetrapareza,deoarece momentan nu ne aflam in tara si mergem la un centru de terapie dar..nu prea sunt multumuta.Baetelul meu e spastic,si chiar i-am solicitat terapeutului care lucreaza cu el sa-i aplice BoBath,am cumparat chiar si o minge elastica mare.ma refuzat politicos.Terapeutul e inca f tanar,cred ca are max 2-3 anide practica si banuesc ca nu se pricepe.Exercitii de mobilizare si intindere a muschilor fac si eu cu el zilnic.Acum el sta in sezut daca il asezi nu se ridica singur si merge pe langa pat tot daca ii dau eu startul,merge taras ca o soparla fara sa indrepte bratile sau sa foloseasca ghenunchiul.
Acum am facut cerere la alt centru de recuperare dar astept lamuriri maine(sper)asupra metodelor cu care terapeutii de acolo lucreaza.Vreau sa inteleg mai multe ,sa stiu ce vor face ca sa pot lua o decizie corecta.
multumesc inca odata!Daca ai sit-uri cu care sa vb despre aceste metode te rog sa le scii aici.
multa sanatate!
heer spune:
ISI
Ma bucur ca sunteti bine si va dsoresc multa sanatate in continuare!Noi suntem din judetul Iasi.Din nefericire la spitalul de copii din Iasi am fost refuzati,pe motiv ca copilul e mult sub greutate si nu poate face fata la Kinetoterapie,cu toate ca se vedea clar ca situ atia se inrautateste...no coment.
La Sibiu,este vreo clinica particulara,unde sa ma pot interna cu copilul sau care e situatia acolo?Ma intereseaza,vreau sa incerc orice,ma gandesc si la varianta cu Ucraina,dar cred ca mai mult de un curs nu ne putem permite sinu stiu daca va fi suficient.
Multumesc mult!
Lorenzo_80 spune:
Salut,
Va rog sa-mi recomandati un kinetoterapeut care sa lucreze la domiciliu in Dr.Taberei-fetita mea are 3 luni jumate si sufera de pareza de plex brahial drept. Am inceput gimnastica medicala de 2 luni la Grivita de 2 ori pe saptamana dar vreau sa facem si acasa pentru ca nu se vad rezultate inca.
akella spune:
Bine ai venit, Lorenzo! Activeaza-ti mesajele private sa-ti pot trimite numarul de telefon al kinetoterapeutului fetitei mele; lucreaza de mai bine de 10 ani la centrul de recuperare din Budimex si vine si acasa. Cat despre rezultate, ai rabdare: cu gimnastica sustinuta, facuta regulat, fetita ta se va recupera foarte bine. Stiu copii cu paralizie de plex brahial care s-au recuperat uimitor pentru ca, la fel ca si fetita ta, au inceput gimnastica la o varsta frageda si au continuat-o sustinut; de asemenea, unele exercitii le puteti invata si voi, parintii, si le veti putea aplica in fiecare zi.
Lorenzo_80 spune:
Multumesc mult, am activat casuta de mesaje private.
Astazi mergem la Grigore Alexandrescu pentru recuperare, kinetoterapeutul de la Grivita si-a rupt mana si nu mai vine la centru, oricum nu prea era interesata de fetita mea pe motiv ca plange in timpul sedintei si o enerva.
akella spune:
Lorenzo, ai mesaj privat; orice mai vrei sa intrebi (medici balneologi, alti terapeuti, centre de recuperare etc.), nu ezita!