kinetoterapeut

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypatru spune:

pentru mami camelia
sunt interesata de serviciile dumneavoastra
va rog daca puteti sa luati legatura cu mine la adresa patru@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramikaa spune:

stie cineva un kinetoterapeut pt copii bun in iasi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, incerc aici o intrebare pentru cei care practica kinetoterapia, ca sa nu deschid subiect separat.
Daca vreti sa-mi spuneti ce fel de exercitii se fac unui copil de 2 ani care are picioarele in O (genu varum).Noua ortopedul ne-a recomandat niste orteze speciale pe timp de noapte , pe care sa le foloseasca de cate ori doarme, pentru ai indrepta picioarele, deoarece cu toate ca foarte multi doctori mi-au spus ca neavand rahitism se vor indrepta picioarele de la sine spre 3 ani, dar eu nu pot astepta asa .La el tibia mai ales la stangu este curbata spre exterior iar talpa are tendinta de a veni cu degetele spre celalalt picior asa ca atunci cand merge daca nu merge mai cracanat , se impiedica.
El vrea toata ziua sa alerge si se tot impiedica asa ca fruntea lui e mereu cu semne de buna purtare, nu apuca unu sa treaca ca isi face alt semn.Nu pot sta asa sa vad cum trece timpu si sa-mi spuna ca e prea tarziu sa mai fac ceva.
Numa ca pana gasesc alt doctor care sa imi recomande unde sa merg sa fac cu el gimnastica , asta aici durand si luni de zile,as incerca sa fac cu el acasa, orice numa sa nu treaca timpul in zadar.
Va rog mult daca imi puteti explica mai asa ca la nepriceputi ce exercitii sa fac pentru piciorul lui stang, macar sa incerc.
Va multumesc.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Nu stiu daca nu sunt off topic. de curand am inceput recuperare in Spit. Panduri, e acolo o fundatie Motivation. Eu am ramas uimita cum se lucreaza, rar mai intalnesti astfel de kinetoterapeuti. Se face 15 zile la 4 luni , electrice, kinetoterapie la sala..Daca vreti detalii dati PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenamardare spune:

va rog frumos daca cunoasteti un kinetoterapeut care este dispus sa lucreze acasa cu o fetita de 5 ani stam in militari sect 6.

Mergi la inceput