kinetoterapeut
Raspunsuri - Pagina 2
akella spune:
quote:
Originally posted by eli05
sunt interesata in continuare.Am fost la Marin Pazon si fetele sunt ocupate.Am sunat si un kinetoterapeut la Budimex si la fel:ocupat.
Eli, ti-am raspuns pe privat. Sper sa rezolvi cu Florin si sa progresati in continuare.
clarrice spune:
eli05, de ce nu discuti cu kinetoterapeutul cu care copilul tau lucreaza de 6 ani? Vezi ce se intampla. Daca ati fost multumiti de el atata timp si copilul a colaborat bine cu el, nu vad de ce sa-l schimbi asa de repede. In cazul copilasilor e foarte importanta relatia cu persoana cu care lucreaza si continuitatea, mai ales cand se intalnirile lor sunt foarte dese. E foarte important ca pentru copil aceste ore sa nu se transforme intr-o corvoada si sa nu-i provoace stres.
Va doresc mult succesc si multa sanatate micutei.
eli05 spune:
Eu nu mai stau de mult in camera cu copilul cand lucreaza.Ea mi-a mai zis dar am crezut ca e trecator.Nu pot sa discut cu el tocmai pentru ca il cunosc foarte bine.Am mai incercat sa-i zic cate ceva si nu reactioneaza prea bine.Pe de alta parte, si copilul s-a cam plictisit.Nu-i e jena de el pentru ca il stie de prea mult timp si nu prea il mai asculta.
wnimra spune:
Buna!
Am si eu o mare rugaminte ( am mai postat si in alta parte ), va rog stiti un kinetoterapeut bun ?? Sa fie din bucuresti si daca se poate dedicat meseriei.Precizez ca este nevoie pt un baietel cu tetrapareaza spastica , copilul are 1an si 9 luni .
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc!
wnimra spune:
Buna!
Chiar nu mai intra nimeni aici?
Nu cunoaste nimeni un kinetoterapeut bun din Bucuresti?
V-am mai spus ca este vb de un baietel cu tetrapereza spastica sindrom piramido-extrapiramidal, trebuie sa faca terapie aproape zi de zi iar timpul trece in defavoarea lui.Daca cunoasteti un terapeut bun de care ati auzit sau a lucrat cu copilasii vostri ar fi minunat.
Multumesc!
daca nu doriti sa imi raspundeti aici va pot lasa adresa mea de mail,
jianumadalina@yahoo.co.uk
paula2003 spune:
Draga mea, s-a tot raspuns pe tema asta. Acum in cartier vrei? Eu ma spus ca stiu 3 dar pe Dr. Taberi. Au mai spus si alti parinti ca stiu ....acum tu decizi cu cine ai vrea si in functie de zona. mai putem intreba. Spune zona?
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
wnimra spune:
Buna Paula !
Buna la toata lumea!
Eu sunt din CONSTANTA.Am si eu un baietel cu tetrapareza spastica sindrom piramido-extrapiramidal , facem terapie la noi in oras la o doamna minunata de la 10 luni, acum are 2 ani si 9 luni, progrese bune.
Dar nu am intrebat pt mine.Imi cer Scuze ca am fost pisaloaga si nu m-am exprimat cum trebuie de la inceput.Dar nu prea am timp sa intru pe forum si sa citesc toate postarile in legatura cu acest subiect.
Intreb pt prietenii nostrii din BUCURESTI care au un baietel de un an si 10 luni ( acelas diagnostic ).Parintii lui au fost cu el prin tara la diferite centre, au facut si terapie la domiciliu dar baietelul nu a progresat mai deloc, inca nu isi tine capul.Ei deja au ajuns pe la capatul rabdarii, nu le mai arde de nimic.
Si in numele lor va rog sa imi ziceti un nume , atat.
Un nume de terapeut care a lucrat cu micutii vostrii si rezultatele nu au intarziat sa apara.imi doresc sa le zic pe cineva care sa vina la domiciliu si sa le faca copilasul bine.Sa aiba mai multa incredere si sa lupte mai departe.( ca e muuuult de luptat )
Prietenii mei stau in sector 1.
Va multumesc din suflet pt orice informatie.
adlemi spune:
Buna Wnmira. Doamna cu care facem noi gimnasica vine acasa, inca de cand aveam 9 luni. Nu pot spune daca poate merge sau nu la prietenii tai, dar ai putea sa-mi dai eventual mai multe detalii si un nr de telefon ca sa stiu ce sa-i spun doamnei de la gimnastica. Cred ca cel mai bine ar vorbi ea cu parintii copilului si sa se puna de acord. Astept detalii pe PM.
O zi buna
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
paula2003 spune:
Cum spunea si adlemi, da si tu mai multe detalii. Iti dai seama ca sa-ti recoman pe cineva trebuie sa sunam noi, sa intrebam daca face cu un asa copil, daca ar fi dispus sa se depalseze in zona X....
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
wnimra spune:
bunaaaa!!!
Baietelul prietenilor mei s a nascut la 33 de saptamani , probleme respiratorii din primele ore de viata si a ramas fara oxigen de mai multe ori.Im momentul de fatza el nu isi tine capul, are o spasticitate mare pe manute, iar elementele extrapiramidale extrem de pronuntate.Intelege ce vb cu el destul de bine si este un zambaret atata timp cat stie ca nu pui mana pe el ca sa ii faci ceva.Este destul de speriat din experientele cu diversi kinetoterapeuti ,au fost prea multi si nu prea se mai ataseaza atat de usor, de ex daca il iei si il pui in fundulet apoi il lasi pe spate plange ingrozitor pt ca il doare, iar majoritatea terapeutilor nu si-au dat seama de acest aspect, iar copilul a mers din durere in durere.Sunt ceva pr cu spatele nu pot sa zic exact ce ca imi scapa acum dar isi tine spatele curbat si funduletul in afara.Nu se poate odihnii noaptea , nu se rastogoleste ........... off ce sa ma mai lungesc, nu face nimic.
Imi este tare greu sa ii vad asa pt ca Alex al meu a fost la fel, dar noi avem parte de o doamna kineto super super.Isi face bine meseria si cu multa dragoste pt astia mici.Il munceste pe Alex zi de zi de ii sar fulgii.
Ce sa mai zic , le-a fost tare greu ca sa gaseasca pe cineva care sa vina aproape zilnic sa faca terapie si care sa nu renunte din diverse motive.Baietelul este o bombonica numai ca e intr-un ambalaj mai sifonat dar cu munca multa si daruire sunt sigura ca se poate face ceva.Din aceasta cauza am si insistat pe acest forum.M-am gandit ca mai exista cineva in situatia prietenilor mei si chiar a mea ,cu un bebe la fel de grav care a progresat frumos datorita unui om care isi face ''jos palaria'' meseria.Precizez ca micutul lucreaza zi de zi cu mamica lui dar nu se compara , una e sa faci cu mama alta e sa faci cu un profesionist.
Daca mai doriti sa ma intrebati ceva nu ezitati si va rog sa ma ajutati.
Madalina mami de Alex piticantrop