Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare burtici! Ce mai faceti?
Eu azi am lenevit cu sotul, am mai dormit putin pe canapea pt ca iar a nins aici
Delphinas, mult noroc( sau, mai bine zis Nocom) maine la examen si mai ales la eco!!
Pupici tuturor!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Freshanana, din pacate nu o sa fie gata. E inca in faza incipienta a constructiei si am inteles ca au termen in primavara lui 2009.
Din pacate noi nu o sa beneficiem de ea acum Poate mai facem bebei pe viitor si atunci.
Sa stii ca am fost aseara la acea cofetarie, se numeste Aroma, nu cum ti-am zis eu, am intrebat de placinta de dovleac si nu aveau. Au zis ca de cateva zile nu se gaseste dovleac pe piata si nu au mai facut. Ramane valabila ofera cu cumparatul din c-voda. :))

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

quote:
Originally posted by digeka

Buna fetelor!

Am venit acum de la medic si cu regret si cu lacrimi multe va rog sa ma scoateti din listuta.

BB al meu s-a oprit din evolutie de 2 saptamani.
Culmea e ca sunt dupa al 2 FIV si atat l-am asteptat, am stat pe 6 utrogestan pe zi, nu am facut efort, nu am racit - nimik

De ce atata nedreptate??????????????

Si sunt singura ca sotul imi e plecat in deplasare si nu stiu peste cat timp se intoarce

V-am indragit tare mult si imi inchipuiam ca la toamna de ziua mea poate imi voi tine minunea in brate, dar nu a fost sa fie.
va pup si va doresc numai bine

Digeka

Buna seara!
abia cum intru pe net...si am simtit un gol un stomac cand am citit...
chiar daca nu ne cunoastem...ajungem sa tinem una la alta pentru ca trecem prin aceleasi stari...imi pare atat de rau pentru ca trebuie sa treci prin asemenea incercare...dar fruntea sus, Dzeu stie de ce!
Sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

nushulica, multumesc pentru modificare.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata burticutzelor!Dormiti??Eu nu prea pot dormi.M-am trezit pe la 7.30 si de atunci stranut,sper ca n-am racit.
Noi astazi schimbam semnatura suntem mai mari.
Va doresc o zi minunata plina de vesti bune
15+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dimineata
eu am facut un ceai de fructe pt cine bea ceai de dimineata
denisa multumesc pt oferta, eu nu pot sa plec din timpul serviciului.
o zi buna

16+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata burtici!!!!
freshanana multumim de ceiuc
delphinas bafta la ex.de soferie si mult succes la eco azi si punem in functiune si agitatele pt. tine:
andy.p felicitari si la mai mare!!!!!!!!

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

'neata burtici somnorici..
ce mai face-ti? cum va mai simtiti, eu nu am putut dormi toata noaptea, nu stiu de ce si mai sunt si toata ziua la munca deja sunt obosita, sa ave-ti o zi superba cu vesti bune si tot ce va mai doriti pe ziua de azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata gagici!

In primul rand un mesaj pentru Digeka. Draga mea imi pare rau ca treci prin asta, este atat de nedrept ce s-a intamplat! Sunt sigura insa ca Dumnezeu te va ajuta in continuare si iti vei tine in brate puiul mult asteptat. Poti sa-mi scrii oricand simti nevoia sa vorbesti cu cineva, nu am eu prea multa experienta la cel 26 de ani ai mei, insa vreau sa stii ca sunt alaturi de tine si iti impartasesc tristetea. Capul sus si multa credinta mai departe

Delphinas, bafta azi la examen si la eco! Asteptam cu nerabdare vesti bune!

Si nu in ultimul rand, multi pupici celorlalte burtici Azi am schimbat si noi semnatura. YUPEEEEE!!!

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Pui mic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata fetele cochetele,

Mai, pai eu v-am lasat vineri bine mersi la o discutie si cand vin azi la servici, ce-mi vad ochii?!?!?!?!? V-ati certat si v-ati suparat!!! Pai e frumos asa??? Chiar daca nu eram de aceeasi parere ci Eva eu nu m-am suparat pe ea si cred ca nici invers.... mi se pare un lucru normal sanu gandim toate 90 la fel... haideti fetelor lasati supararea, ca nu rezolva nimic si nu are nici un rost...pana la urma fiecare dintre noi face tot cum vrea. Eu trmit cate un milion de pupici si pentru Eva si pentru MommyMagda si sper sa treaca repede!!!!

Un alt fapt care m-a intrist tare de tot a fost mesajul lui Digeka Imi pare tare de ce ti s-a intamplat. Sper sa sotul tau sa vina repede acasa si sa puteti trecec impreuna peste aceasta pierdere. Stiu ca a fost greu sa ajungi aici, insa va fi mai usor de acum incolo sa ramai insarcinata si so sa vezi ca peste vreo 2 luni vii si ne spui ca esti iar gravi, si ca totul este OK!!!!! iti tin pumnii si iti doresc tot binele din lume.

Delphinas, bafta multa la examen si la eco. Fa-i praf si hai sa sarbatorim impreuna!!!!

Pe voi restul va pup cu drag

12+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput