Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

ziua buna fetelorrrr...sunt putin trista...de ieri am inceput sa tusesc...nu f rau si des dar tusesc.....tuse uscata iar de azi dimineata si "harai" in piept...in rest nu ma doare nimic....nu prezint simptome de gripa sau raceala....ce ziceti???sa iau Stodal????asta pe langa ceai cu lamaie....nu ma trimiteti la medic pt ca merg degeaba...dr ed familie nu ma lasa sa iau nimic iar ginecologul spune ca pot lua...iar Stodal am vazut ca e permis in sarcina si alaptare.....a luat cineva si i-a facut bine????

voi mai aveti junghiuri pe sub burtica....nu pot spune ca ma doare dar ma inteapa cateodata..(si de cateva ori pe zi)...iar ieri am avut iar contractii..le simt in interior...1-2 secunde....dar nedureroase...o sa mai iau no-spa dar spuneti-mi de junghiuri daca are cineva dese.....

o zi cat mai frumoasa!!!!!ma duc si eu la mititei dar......in bucataria proprie...

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Magda, nu cred ca are rost sa te "superi" pe noi toate si chiar daca ai avut o altercatie cu cineva, sunt sigura ca o poti lasa deoparte pentru a impartasi cu celelalte toate momentele minunate de-a lungul lunilor ce vor urma.

Digeka, trebuie sa fii tare, sa ai speranta, si Dumnezeu iti va implini dorinta.

Claudina, am incercat sa votez, dar imi arata deja 'voted'. Ciudat... nu cred ca am votat fara sa imi mai amintesc. Iar la laptop nu are altcineva acces.

Pup pe mamici/viitoare mamici.

14+

Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

quote:
Originally posted by digeka

Buna fetelor!

Am venit acum de la medic si cu regret si cu lacrimi multe va rog sa ma scoateti din listuta.

BB al meu s-a oprit din evolutie de 2 saptamani.
Culmea e ca sunt dupa al 2 FIV si atat l-am asteptat, am stat pe 6 utrogestan pe zi, nu am facut efort, nu am racit - nimik

De ce atata nedreptate??????????????

Si sunt singura ca sotul imi e plecat in deplasare si nu stiu peste cat timp se intoarce

V-am indragit tare mult si imi inchipuiam ca la toamna de ziua mea poate imi voi tine minunea in brate, dar nu a fost sa fie.
va pup si va doresc numai bine

Digeka

Doame cat de rau imi pare pt tine. am simtit o sagetare prin inima cand am citit ce ti s-a intaplat. am mai spus eu ca de fiecare data cand intru pe forum prima data ma uit daca ne-a mai parasit cineva.
sper sa ai puterea sa mergi mai departe si sa vezi totusi partea plina a paharului si nu pe cea goala. si nu uita ca lucrurile vor fi asa cum vrem noi, ci cum vrea DD. poate intr-o buna zi barza va ciocani din nou cu ciocl in geamul tau.
multa sanatate si nu te lasa batuta.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

urez si eu Paste Fericit fetelor care sarbatoresc Pastele. fie ca lumina sfanta a Invierii sa va lumineze mereu viata si sa va calauzeasca pe drumul vietii.
imi pare rau ca spiritele s-au incins si s-a ajuns unde s-a ajuns. Magda sper sa te razgandesti si sa revii pe odiseea noastra.
distractie placuta fetelor care mergeti la iarba verde si eu as vrea sa merg, macar la plimbare dar maria sa imputurosenia nu vrea sa mearga fara masina. mama ei de masina.
fetele va rog eu mult scoateti agitatele si pt mine? maine am o zi super full: dimineata examen pt permis si la 17 merg la eco. am un stress super mare pt eco, pt exam nu prea.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaLucia spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

ziua buna fetelorrrr...sunt putin trista...de ieri am inceput sa tusesc...nu f rau si des dar tusesc.....tuse uscata iar de azi dimineata si "harai" in piept...in rest nu ma doare nimic....nu prezint simptome de gripa sau raceala....ce ziceti???sa iau Stodal????asta pe langa ceai cu lamaie....nu ma trimiteti la medic pt ca merg degeaba...dr ed familie nu ma lasa sa iau nimic iar ginecologul spune ca pot lua...iar Stodal am vazut ca e permis in sarcina si alaptare.....a luat cineva si i-a facut bine????

voi mai aveti junghiuri pe sub burtica....nu pot spune ca ma doare dar ma inteapa cateodata..(si de cateva ori pe zi)...iar ieri am avut iar contractii..le simt in interior...1-2 secunde....dar nedureroase...o sa mai iau no-spa dar spuneti-mi de junghiuri daca are cineva dese.....

Ramonzca, chiar despre junghiuri si intepaturi vroiam sa le intreb si eu pe fete. Mai simt asa din cand in cand niste impunsaturi de scurta durata, ascutite dar suportabile in partea de jos a burticii pe stanga / pe dreapta sau spre vezica. Mi s-au parut putin ciudate, caci nu le-am mai simtit pana acum si in plus eu iau no-spa (la recomandarea medicului).
Cine poate spune daca e motiv de ingrijorare sau nu?

Cat despre tuse, eu m-am tratat cu ceai de ceapa si a fost foarte eficient.

Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai linistit si odihnitor pt voi si pt bebei.

14+ cu
bebik mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

delphinas, tinem pumnii pt ambele examene

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Delphinas, mult succes maine si la examne si la eco.
Suntem alaturi de tine!! Te asteptam cu vesti bune !!

hai delphinas!!!!!

Am avut o zi frumoasa la gratar dar se pare ca nu imi mai prieste carnea tocata ( micii)

Ramonzca, sa stii ca aceste crampe, junghiuri, sunt frecvente la mine. Le am cam de la inceput sa stii. Mi-a zis dr. sa iau no-spa. Pana acum nu am luat , am suportat dar uneori sunt efectiv f.f. dureroase ( daca merg efectiv ma opresc pe loc, parca intepenesc de durere) Poate te ajuta sa stii ca si noi avem , ca nu esti singura si ca multi spun ca este normal la o femeie gravida :))

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Delphinas, mult succes si la ex. auto si la eco!

Si eu am mancat astazi mici, ca de mult timp mai pofteam la ei...

14+

Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Delphinas sa ai o zi plina de succese maine pe toate planurile.
Ramona si eu cand am tusit am luat stodal .E k in sarcina .Totusi cel mai mare efect a avut ridichea neagra cu miere.Mi-a trecut imediat.Junghiuri in burtica si eu am si mi s-a recomandat no-spa.N-am luat inca.
14+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna seara

denisa o sa merg la tic tac macar sa vad noua maternitate
poate o termina astia in 4-5 luni sa prestam acolo.
digeka sincer imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si sper sa te ajute dumnezeu sa iti indeplinesti cat mai curand visul

burticile
o seara si o noapte buna

16+

puiutz
pui

Mergi la inceput