Mamici norocoase de sept-oct (30)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
neata!!
fetelor, haideti sa-l votam pe Brancushi in Topul 500 artishti ai secolului 20!
Site-ul celebrei galerii Saatchi din Marea Britanie realizeaza un top al primilor 500 de artisti ai secolului 20, bazat pe voturile internautilor. Romania este reprezentata de Constantin Brancusi si de pictorul Victor Brauner. Cel mai mare sculptor roman ocupa astazi, in jurul orei 07.30, pozitia 22. nu e pacat?? Din cate am inteles a fost si pe primul loc o perioada.
Nascut in 1876, la Hobita (Gorj), Constantin Brincusi este considerat drept unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20. Una dintre lucrarile sale, "Pasare in spatiu", s-a vindut, in 2005, la o licitatie a casei Christie's din New York, pentru 27,5 milioane de dolari.
Alte lucrari celebre ale lui Brincusi sunt "Coloana infinitului", "Sarutul" sau "Domnisoara Pogany".
Voteaza aici:
http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
16+
digeka spune:
Buna fetelor!
Va multumesc mult de tot pentru incurajari si incerc si eu sa cred ca poate asa e mai bine, dar in inima.........
Mai e ca nu am spus mai la nimeni despre sarcina si nici nu am cui sa-mi descarc durerea.
Eu va felicit cu sfintele Pasti, la noi e abia peste o luna si va doresc numai bine.
Va pup.
_giulianna_ spune:
Digeka multa putere! 
DD te va lumina intr-o zi si iti va da un bebe! Nu-ti pierde speranta!
16+
Mamica de
EvaF spune:
quote:
Originally posted by claudinna
neata!!
fetelor, haideti sa-l votam pe Brancushi in Topul 500 artishti ai secolului 20!16+
Buna dimineatza!
Claudinna, votat!
Fetelor, va doresc o duminica frumoasa!

15+ 
Poze cu noi
BEBE
denisa.g spune:
Buna dimineata fetele!!!!
Claudina, gata, am votat!!!
Noi ne pregatim sa plecam la gratar. Nu e f.f. frumos afara dar.. cat sa ne afumam putin si sa ia si bebe aer curat e bine:))
O zi buna tuutror si pup toate gravidutele!! 
viitoare mamica de septembrie 2008
14 +
AlexaM spune:
Neatza fetelor,
Am votat si am trimis prin lista de mess sa mai voteze si altii.
O zi buna si multa sanatate!
Alexa
16+
bobo junior
alexa si mami spune:
neata!
PASTE FERICIT! celor ce sarbatoresc azi
votat si eu 
duminica minunata! la noi e f frumos afara, asa ca o intindem la plimbari.
alexa si
mami
andy.p spune:
Neata fetelor!
Claudina votat si de la mine.
denisa.g distractie placuta la gratar.
O zi buna tuturor 
14+
laura si andy
felicic76 spune:
'neatza fetelor!
digeka: cuvintele sunt de prisos, dar te inteleg si te sustin pentru ca si eu am trecut ptin asta.Multa putere si , mai ales, nu te descuraja. Sunt sigura ca DD va avea grija si iti va trimite bebele mult dorit!

claudina: votat!
8+
aluna
foto
_irina_ spune:
Digeka imi pare foarte rau pentru pierderea suferita. Poate mai bine ca nu ai spus nimaniu, acum ai nevoie de incurajari si nu toti cei din jur sunt capabili sa ofere suport. Cred ca poti sa ai incredere si sa spui ce simti aici.
Multumesc pentru primire.
Noi suntem in 14 saptamani, DPN la primul consult a fost 21.09, la al doilea (acum 2 saptamani) era 16.09.
Pana acum a fost ok, mai putin 2 problemutze care imi umbresc un pic bucuria. La analize s-a gasit ca nu am imunitate la toxoplasmoza. E un pic aiurea pentru ca eu sunt o mare, mare iubitoare de pisici si am pisica de 4 ani. Acum cred ca nu are nici un rost sa renunt la pisica, daca ar fi fost bolnava as fi facut deja toxoplasmoza de la ea si as fi avut imunitate. Oricum urmaresc cu atentie evolutia si preventiv iau tratament.
A doua belea e ca la ultimul consult doctorul mi-a spus ca placenta e jos inserata. M-am mai documentat si nu e chiar asa de rau cum suna, dar totusi.
Momentan nu stim decat eu si tati despre bb (si doctorii, bineinteles). Inca nu ma pot hotara sa ii anunt pe cei din jur.