Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Bine ai venit Irina.
Sarcina usoara si fara probleme iti dorim:))

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Digeka, imi pare foarte rau sa aud asta.
Iti doresc multa putere sa treci peste si sper sa rasara soarele si pe strada voastra in viitor.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

irina, bine ai venit la odisee. sarcina usoara si bb sanatos!
io inca mai ma lupt cu greturile, dar le pun capac cu lamaie si covrigei.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Bine ai venit la Odisee, Irina, si o sarcina usoara itzi doresc, un bebe sanatos ca frumos va fi sigur

Alexa, mi-ai facut numai pofte azi: la inceput de cartofi fiertzi, apoi de covrigi. Cred ca avem aceleashi gusturi sarcina asta...

15+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

yupiii, m-am scos de miel anul asta, eva te astept. la tine, sper ca nu te supi, alexa e fii'mea eu sunt mama ei, alina.si ce gusturi mai avem si noi, las' ca trece si ne facem noi mari. ai grija la cartofi, excesul duce la diabet gestational. asa mincam si la prima sarcina, cartofi fierti si piept de pui la gratar, covrigi, asta vreo 2 luni

alexa simami

Mergi la inceput

Ehe, cum era sa itzi zic "mami" , atata m-a dus capu'. Scumpa Alina, important este ca ne intzelegem...Unde trimit mielul?
Nu prea am mancat cartofi pana acum in sarcina, dar tare mi-ai facut azi pofta si cred ca voi face si eu diseara cartofi fiertzi sau coptzi cu ceva smantana.

15+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Irina bine ai venit la odisee, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mie mi-e asa de greu sa ma hotarasc ce sa mananc! Intai stramb din nas si abia intr-un final imi pica bine ceva!Nu mai am greturi asa de persistente, dar tot revin din cand in cand!

10+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salut fetele!!!

ce conflict ati avut??ca eu n-am apucat sa citesc tot din urma doar la capitolul asta....fiti serioase fetelor nu lasati cearta ca nu e pentru noi vb lui kid de acum tot vor mai aparea discutii contradictorii dar nu trebuie sa ne certam sau sa plece vreuna(magda)

azi am o zi un pic mai buna dar nush ce mi-a trebuit de am mancat niste ciorba de vacuta si mi-a picat cam greu parca am un bolovan in stomac

digeka stiu ca nimeni si nimic nu-ti poate alina acum durerea din suflet crede-ma ca si eu am trecut prin asta de 2 ori si stiu exact cum te simti roaga-te la BUNUL DUMNEZEU sa-ti dea un copil sanatos intr-o buna zi cand el va decide ca il meritati din plin!!!

pup fetele dragi mie eva alina claudina kristin laureta delphi oooo si cate mai sunteti teomaria andy|_galro denisa bitza ...ce mai pe toate ca sa nu va suparati niciuna aaa si pe anis!

ma duc sa mai mesteresc un pic listutza ca am vazut ceva scris cu rosu () si ma duc sa rectific si s-o sterg si pe kllemi ca apare de 2 ori(din exces de zel probabil s-a gresit)

spuneti-mi si mie ca mi-e lene sa ma documentez acum ce e cu pliul nucal si cat trebuie sa iasa?(am citit la voi ca pana in 3 tb sa iasa?) ca peste 2 sapt asta masuram si noi multumesc!

bebelushul

Mergi la inceput

Nushulica(edit: sorry, Nusha), bine ai venit sa mai imi dai ! Mare dreptate ai ca nu trebuie sa ne certam, dar ...
Cat despre pliul nucal, da, trebuie sa fie mai mic de 3mm. De fapt Romania e mai catolica decat papa, peste tot in lume se considera in limite normale pliul nucal mai mic decat 3 mm, in Romania exista inca doctori care daca pliul are mai mult de 2mm devin suspiciosi (sunt si studii care vb de pliu nucal sub 2mm)...Mie mi-a iesit la bebelina 1,6mm, este ok!
Sper sa nu mai ai nici un fel de gretzuri!!!

15+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

eva, ma bucur ca nu te-ai supi. decit sa se piarda pe drum pin' la pitesti, ne vedem din mai incolo pe fiecare luna, ca tot vin la controale, la buc.
ia ghiciti ce-am infulecat ca sparta, pe ascus, sa nu ma vada alexa? inghetata si mi-am facut provizii de compot. parca am luat-o razna cu niste pofte, incerc totusi sa le tin in friu, adica imi satisfac poftele de fructe mai ales. eu le pregatesc la ai mei ficatei de pui la capac cu piure de cartofi, acu'om vedea ce o sa maninc si eu.

alexa simami

Mergi la inceput