Mamici norocoase de sept-oct (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

digeka imi pare tare rau.DD sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta grea incercare.Suntem alaturi de tine
14+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Digeka, din pacate se intampla si lucruri rele pe lume!! Imi pare rau si suntem langa tine.
Mult curaj, rabdare si o sa ai si tu bebeul tau sa-l ti in brate.
Ai grija de tine, de sufletelul tau si multa incredere ca data viitoare va fi bine.
Mult succes si suntem langa tine

viitoare mamica de septembrie 2008

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineatza, fetelor,

Tocmai am aflat si eu de tine digeka. E trist acum ce se intampla dar Dumnezeu te va ajuta sa treci si aceasta incercare si vei avea BB tau atunci cand va fi sa fie. Cuvintele sunt de prisos in situatzii din acestea...Suntem langa tine si in curand va veni si sotzul tau acasa.

15+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Of, Doamne Digeka imi pare nespus de rau! Cuvintele sunt de prisos...sa-ti dea DD putere sa regasesti puterea si optimismul alaturi de sotul tau sa o puteti lua de la capat. Cu siguranta vei tine un bebe in brate!

10+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Digeka, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat! Nu-ti pierde speranta ca intr-o buna zi iti vei strange bebelushul in brate.Doamne ajuta!Hai, fruntea sus!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Of doamne Digeka! Imi pare sincer rau!!!!! Nu stiu de ce se intampla aceste lucruri dar stiu ca ce nu este bun,cum ar fi o sarcina toxica, organismul o elimina sau o refuza(asa mi-a explicat dr.ginecolog). Nu iti pierde speranta, ai incredere, roaga-te si DD iti va da puterea sa treci peste aceste lucruri si sa o poti lua de la capat. Mult curaj!!!!Noi suntem alaturi de tine oricand!!!!!!!

Andreea13+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor

tocmai am aflat si eu de tine DIGEKA, imi pare nespus de rau de multe ori si eu ma intreb de ce se intampla atatea nedreptati pe lume, oricum cuvintele sunt de prisos, sa sti ca am sa ma rog pt. tine si sper din tot sufletul ca DD sa te ajute sa treci peste toate astea si sa ai puterea sa o iei de la capat alaturi de sotul tau, suntem alaturi de tine,sa nu uiti asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

digika, imi pare nespus de rau. DD sa te ajute si sa-ti dea putere sa mergi mai departe. sunt sigura ca o sa-ti implineasca visul intr-o zi la tine, fruntea sus!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

a propos de pofte, ieri imi era pofta de cola, castraveti si ridichi. Cred ca sunt ciudata.

Mesajele mele nu sunt inca in direct asa ca sper sa nu pic in mijlocul vre-unei discutii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Irina, bun venit! Acum te-am observat si eu! Mai scrie repejor 10 mesaje ca sa apara mesajele tale in direct!!
DA-ne detalii despre tine si bb!!
O odisee frumoasa iti doresc!

16+

Mergi la inceput